Jump to content
Dogomania

Chihuahua krótko- i długowłosa (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SUKI

KLASA MŁODZIEŻY

No i tu się zaczyna problem z rozpoznawaniem niektórych suczek. Ich zdjęcia najprawdopodobniej znajdą się dopiero na końcu.

1514. ABIZANDRA Psia Frajda (nie stawiła się??? lub nie mam jej zdjęć)

1515. BEAUTY z Chilandii (śliczna sunia :loveu: )

(tutaj z przodu stoi śliczna BONITA Drapieżne Diabełki, która wymiotła konkurencję i zajęła I miesce! :klacz:)

Posted

1516. BELLISIMA z Chilandii (nie stawiła się lub nie mam zdjęć)

1517. per Sempre BO IMPARATO (siostra bliźniaczka BI IMPARATO :loveu: )

Posted

Loona napisał(a):
Szkoda, że nie masz więcej jego zdjęć, ma śliczny kolor :loveu:

W rodowodzie ma wpisaną maść "czerwoną" jeśli dobrze pamiętam to są w tym watku gdzieś jego zdjęcia bodajże z wystawy warszawskiej lub z nowodworskiej z zeszłego roku.

Posted

1522. HAPPY Mini Pasja

1523. LUSIL tricolor (też ładna suńka dużo straciła przez wystawianie jej na smyczy i podkulony ogonek)

Posted

SUKI

KLASA OTWARTA

1525. ATENA z Błękitnego Rodu :roll: :roll: :roll:

1526. CANDY Cokoladovy bozk

1527. ENDI LACK Złote Iskierki (pół siostra Tekili, mają wspólną mamę)

1528. F.B.I. Action Alet (mama Amalii i Antoniny Veny)

1529. JARISA Uśmiech Szkota

1530. JETTA Uśmiech Szkota

1531. KAMA Isubusz

Posted

A teraz zdjęcia gdzie nie mogłam rozpoznać kto gdzie jest. Albo zdjęcia gdzie się juz totalnie zakręciłam i wole je wrzucić na końcu :eviltong:

DON FERNANDO

DON FERNANDO

DON FERNANDO

1522. HAPPY Mini Pasja (biała)

1522. HAPPY Mini Pasja (biała)

1522. HAPPY Mini Pasja

A to zdjęcie skopiowane z wątku Nowego Dworu.
DON FERNANDO

F.B.I i JARISA ???

DON FERNANDO i ?? ...JARISA?? to możliwe?

Jarisa?

Posted

[quote name='olcha']A teraz zdjęcia gdzie nie mogłam rozpoznać kto gdzie jest. Albo zdjęcia gdzie się juz totalnie zakręciłam i wole je wrzucić na końcu :eviltong:

To jedyna chi co mi sie tu spodobala najbardziej.

Posted

Neva napisał(a):

Mi tez.

Dlatego nie zdecyduje się na kupno chi w polsce. ani w czechach:evil_lol:.
zostane przy nieco wiekszych gabarytach:loveu:...a kiedyś ukradne fajan czi np. z włoch:loveu:

Posted

[quote name='Neva'][quote name='olcha']A teraz zdjęcia gdzie nie mogłam rozpoznać kto gdzie jest. Albo zdjęcia gdzie się juz totalnie zakręciłam i wole je wrzucić na końcu :eviltong:

Mi też się on podoba. A nie podoba wam się BONITA lub BEAUTY?? Też są śliczne. Długowłose cziłki są na wyżyszym poziomie niż krótkowłose.

Posted

:eviltong:

moon_light napisał(a):
Mi tez.

Dlatego nie zdecyduje się na kupno chi w polsce. ani w czechach:evil_lol:.
zostane przy nieco wiekszych gabarytach:loveu:...a kiedyś ukradne fajan czi np. z włoch:loveu:

my Czechom do nawet pięt nie dorastamy :eviltong: :eviltong: niestety taka jest prawda.

Posted

[quote name='cuciola']oops w hodowli Misty Meadow's porzadna chilka kosztuje 2000 euro..ale sie cenia! :cool3:

a co powiecie na te:

Maluszek super , bardzo urodziwy

Posted

cuciola napisał(a):
oops w hodowli Misty Meadow's porzadna chilka kosztuje 2000 euro..ale sie cenia! :cool3:

2000 E to chyba nie tak dużo jak na psa z zagranicy, i to takiej rasy jak czi.
Da się przeżyć:lol:. W PL za ladnego psa zaplacisz ze 4 tys.

ksara napisał(a):
:eviltong:

my Czechom do nawet pięt nie dorastamy :eviltong: :eviltong: niestety taka jest prawda.

Czechy, polska, slowacja, smieszne te czi sa :eviltong:. "Niewiadomoco" wyrosnie.
Czasem sie trafi ladna cziłka, ale to jak loteria:evil_lol:.

wklej prosze zdjecia tej Twojej malej brazowej krotkowlosej suni, bo to moja faworytka ;) a juz taaak dawno jej nie pokazyalas:roll:

Posted

w sumie 2000 euro to najdrozsza cena z jaka sie spotkalam..w okolicach Rzymu jest kilka dobrych hodowli,tez dosc znanych i osiagajacych sukcesy na wystawach-tam maluszka mozna juz kupic za 1500 euro.
W Misty jesli pieska chcesz wystawiac to sprzedadza ci go juz 6-miesiecznego,z kompletnym zgryzem. co tez sie chwali jesli ktos chce wystawiac

Posted

cuciola napisał(a):
w sumie 2000 euro to najdrozsza cena z jaka sie spotkalam..w okolicach Rzymu jest kilka dobrych hodowli,tez dosc znanych i osiagajacych sukcesy na wystawach-tam maluszka mozna juz kupic za 1500 euro.
W Misty jesli pieska chcesz wystawiac to sprzedadza ci go juz 6-miesiecznego,z kompletnym zgryzem. co tez sie chwali jesli ktos chce wystawiac

Jak się ostatnio dowiadywałam o praskie krysażiki (rasa jeszcze nie uznana w FCI) to cena za wystawową suczkę wynosiła 1900 euro :roll: strasznie dużo....to na nasze około 7-8 tysięcy :roll: nie licząc innych kosztów.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...