dysia-u Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 FREDZIU napisał(a):O Ulka do nas zawitała:lol: eennooo co ty!! ja tu dośc często bywałam ale jak stwierdziłam że pewnie juz sie nie pojawicie to...troche odpuściłam ale super że znowu jest na s wiecej na dogo bedą święta w rodzinnej dogomaniackiej rodzinie Quote
FREDZIU Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 ania90 napisał(a): :) Aniu na litość Boską jak to zrobiłaś, ja chyba oszaleję:angryy: dysia-u napisał(a):eennooo co ty!! ja tu dośc często bywałam ale jak stwierdziłam że pewnie juz sie nie pojawicie to...troche odpuściłam ale super że znowu jest na s wiecej na dogo bedą święta w rodzinnej dogomaniackiej rodzinie No to cieszę się że o nas nie zapomniałaś:loveu: Quote
Pegaza Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ania to magic hehe Fredzia ma obfity kok bedziesz go scinac?:) Quote
FREDZIU Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Pegaza napisał(a):Ania to magic hehe Fredzia ma obfity kok bedziesz go scinac?:) Właśnie w czwartek idziemy do fryzjera:p całość ścinamy, a pyszczek z niewielkim kiteczkiem:p Quote
Pegaza Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 FREDZIU napisał(a):Właśnie w czwartek idziemy do fryzjera:p całość ścinamy, a pyszczek z niewielkim kiteczkiem:p ła to bedzie cacy na swieta..:) ale koka szkoda..choc do krotkiej fryzurki by nie pasowal;) wiec trzeba go obciac.. Quote
dysia-u Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ciekawa jestem na nowy image Fredziuki Quote
dysia-u Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ciekawa jestem na nowy image Fredziuli :lol: Quote
ania90 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 zrobilam tak samo jak wstawiam tutaj swoje fotki czyli po wrzuceniu na imageshack nacislam na fotke prawym klawiszem i skopiowalam foto pozniej wkleilam na DG i foto sie wyswietlilo. na innym forum wrzucam fotki tez na imageshack i obok fotki jest lista "zamiesc ten obraz"klikam na to a pozniej jak sie lista otworzy to klikam "forum"i kopiuje linka pozniej wklejam linka do galerii i foto sie wyswietla znam jeszcze trzecia obcje ktora tutaj bardzo duzo ludzi korzysta z niej i Ci juz dziewczyny szybciej radzily jest jeszcze czwarta obcja ale ona jest juz troche skomplikowana.... na kazdym forum inaczej zdjecia wchodza wiec kwestia zalapania ktora wersja zadziala;) Quote
FREDZIU Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Aniu bardzo Ci dziękuję, udało się nareszcie, bo aż wstyd:oops:. Ja poprostu kopiowałam zły link:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
FREDZIU Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 No właśnie Daria, króciutka fryzurka z długaśnym kitajcem to średnio, ale mały zostanie. Ula dam focie po fryzjerze, nareszcie wiem jak:evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a ja jutro mam do strzyżenia pekina matkooo myślałam że pekiny sie wyczesuje a tu pańcia chce ostrzyc Quote
Pegaza Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 dysia-u napisał(a):a ja jutro mam do strzyżenia pekina matkooo myślałam że pekiny sie wyczesuje a tu pańcia chce ostrzyc Ciekawe co wyjdzie moze pekinski grzywacz haha znaczy lysy pekin bedzie:evil_lol: co tez to ludzie nie wymysla hehe Quote
Yorkomanka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a co dziwnego w ostrzyżonym pekinie? to tak jak yorki się czesze a nie srezyże :P Quote
Karolina. Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 http://img856.imageshack.us/img856/4811/dsc06785r.jpg Fredzia ma piękne kolorki! :loveu: [quote name='Pegaza']Ciekawe co wyjdzie moze pekinski grzywacz haha Raczej chiński pekin :lol: Quote
ania90 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 no to teraz czekam na duzo fotek :cool3: Quote
vivica Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Witam :) Ale masz CUDEŃKO w domu :) Prześliczna kruszyneczka :) Buziaczki dla Was ! Quote
FREDZIU Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='dysia-u']a ja jutro mam do strzyżenia pekina matkooo myślałam że pekiny sie wyczesuje a tu pańcia chce ostrzyc Widzisz klient nasz pan, co zrobisz:evil_lol: [quote name='Pegaza']Ciekawe co wyjdzie moze pekinski grzywacz haha znaczy lysy pekin bedzie:evil_lol: co tez to ludzie nie wymysla hehe Pomysłowość ludzka nie zna granic:evil_lol: [quote name='Yorkomanka']a co dziwnego w ostrzyżonym pekinie? to tak jak yorki się czesze a nie srezyże :P Poważnie?:razz: [quote name='Karolina.']http://img856.imageshack.us/img856/4811/dsc06785r.jpg Fredzia ma piękne kolorki! :loveu: :lol: Dziękujemy:lol: [quote name='ania90']no to teraz czekam na duzo fotek :cool3: Nie wiem czy duzo, ale zaraz będą:lol: [quote name='vivica']Witam :) Ale masz CUDEŃKO w domu :) Prześliczna kruszyneczka :) Buziaczki dla Was ! Dziękujemy bardzo za miłe słówka:loveu: Zaraz będą fotki Fredzi po fryzjerku, cała dzika była, niewarciuch:oops: matce wstyd u fryzjera robi:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us Fredziula dostała nagrodę za to, że była niegrzeczna u fryzjera:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [IMG=http://img835.imageshack.us/img835/8990/dsc06800x.jpg] Quote
FREDZIU Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img233.imageshack.us/img233/6118/dsc06802c.jpg] Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img846.imageshack.us/img846/5797/dsc06803u.jpg] Uploaded with ImageShack.us Quote
Yorkomanka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 śliczna fryzurka:loveu: tylko... zgadnij co jest źle :P nie wiem czemu ale te 2 się nie wyświetlają Quote
vivica Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 :loveu::loveu::loveu: Maleńka ma prześliczną fryzurkę :loveu::loveu::loveu: Na wiosnę też moją opitole :razz: Wymiziaj boski pycholek swojej księżniczki ode mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
ania90 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 no i Fredziula :loveu: co to za linki znowu? zamiast fotki Quote
FREDZIU Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Yorkomanka napisał(a):śliczna fryzurka:loveu: tylko... zgadnij co jest źle :P nie wiem czemu ale te 2 się nie wyświetlają WSZYSTKIE FOCIE WKLEIŁAM W TEN SAM SPOSÓB, nie mam pojęcia czemu jedno się wkleiło, a pozostałe nie:shake: vivica napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Maleńka ma prześliczną fryzurkę :loveu::loveu::loveu: Na wiosnę też moją opitole :razz: Wymiziaj boski pycholek swojej księżniczki ode mnie :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękuję za miłe słówka, w realu wygląda jeszcze ładniej.;) Po pierwszym ścięciu, już sobie nie wyobrażam, jej w długich włoskach:lol: ania90 napisał(a):no i Fredziula :loveu: co to za linki znowu? zamiast fotki No własnie Aniu co to za linki:angryy: Quote
Recommended Posts