Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mojej ciotki na laptopie którego często używam jest 7:p a mnie w viście denerwuje to że trzeba za każdym razem jak się włoży płytę albo chcę coś z neta zainstalować trzeba zezwalać:roll: no i muszę sobie wreszcie jakiś defragmentator ściągnąć bo ten się do niczego nie nadaje:angryy: a mojemu kompowi by się to już bardzo przydało:mad: no ale trudno jeszcze pare lat będę tę vistę miała dopuki i ten komp się nie zepsuje całkowicie (oby jak najpóźniej) jak poprzednik z normalnym windowsem :lol: ale wtedy już nie będę chciała stacjonarnego kompa:eviltong:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej Fredziole :)
Windows 7 jest najlepszy, jest to po prostu ulepszona wersja visty która miała spoooooro defektów
no i komputer szybciej chodzi na 7 niż viście, także ogromny plus ;)
poznasz lepiej to sama się przekonasz, mówię Ci :evil_lol:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
a ja mam vistę i mnie jakoś strasznie nie drażni:eviltong:

A ja pracując na wiście ostatnio miałam ochotę kompa przez okno potraktować, ni i chyba usłyszał i się zdenerwował:evil_lol::evil_lol: i sobie spadł:evil_lol::evil_lol:

Yoko2009 napisał(a):
Cześć Frediule:) fajniusio, że wrociłyście:)
we wtorek wpadniemy na dużo fotek pofryzjerowych:)

pozdrawiam serdecznie

My też się cieszymy, juz tęskniłyśmy.
Obiecuję, że dam fotencje, ale troszke się obawiam tej zmiany:roll:ale jestem zdecydowana;)

lenka13 napisał(a):
Też mam viste i aż tak bardzo mnie nie drażni :lol:
czekamy na foteczki w nowej fryzurce...

Będą we wtorek;)

ania90 napisał(a):
no dopuki nie mialam innych systemow to tez mnie nie draznila ale jak sprobowalam innych systemow to zrozumialam ze moj M ma racje co do visty, a kiedys uwazalam ze vista jest spoko;)

Poprzedni mój windows to XP WIĘC JAK DOSTAŁAM VISTE TO SIĘ ZAŁAMAŁAM, ćwiczyła moją cierpliwość:evil_lol:;)

Posted

Yorkomanka napisał(a):
mojej ciotki na laptopie którego często używam jest 7:p a mnie w viście denerwuje to że trzeba za każdym razem jak się włoży płytę albo chcę coś z neta zainstalować trzeba zezwalać:roll: no i muszę sobie wreszcie jakiś defragmentator ściągnąć bo ten się do niczego nie nadaje:angryy: a mojemu kompowi by się to już bardzo przydało:mad: no ale trudno jeszcze pare lat będę tę vistę miała dopuki i ten komp się nie zepsuje całkowicie (oby jak najpóźniej) jak poprzednik z normalnym windowsem :lol: ale wtedy już nie będę chciała stacjonarnego kompa:eviltong:

No możesz mu pomóc:evil_lol:

kiniaaa napisał(a):
hej Fredziole :)
Windows 7 jest najlepszy, jest to po prostu ulepszona wersja visty która miała spoooooro defektów
no i komputer szybciej chodzi na 7 niż viście, także ogromny plus ;)
poznasz lepiej to sama się przekonasz, mówię Ci :evil_lol:

Też tak myślę, teraz muszę studiować jego możliwości:lol:

chrupcia napisał(a):
Cześć Fredzie ;)
widzę że szykują się zmiany w wyglądzie, czekam na zdjęcia :razz:

Ja też mam windows 7 i jestem bardzo zadowolona ;)

No duże zmiany :lol:

Posted

No możesz mu pomóc:evil_lol:

Ja mu nie chcę pomagać w padaniu, lubię go, czasem jak siedzę na szkolnym złomie co się włącza przez pół lekcji to się cieszę że mam swój ok 3 letni sprawny sprzęcik który się nie zacina jedyne do czego się mogę przyczepić to problemy z dzwiękiem jak włącze słuchawki z tyłu to działają i słuchawki i głośnik z tym że mam dzwięk tylko w 1 słuchawce:angryy::mad: a teraz jak mam z przodu podłączone w obu słuchawkach jest dżwięka ale w głosniku dopiero jak słuchawki wyciągne ale że ciągle mi się wyświetlał durny komunikat gniazdo zostało odłączone po chwili gniazdo zostało podłączone...:angryy: i tak w kółko to mam głośnik wyciągnięty i jest ok :p Ten komp musi przetrwać jeszcze ponad 3 lata po prostu musi:diabloti: potem niech sie z nim dzieje co chce bo ja się wybieram na studia do innego miasta będę miała mieszkanie za free u ciotki która prawie cały czas siedzi w niemczech a w swoim mieszkanku gości od czasu do czasu i wtedy chce mieć lapka bo przecież nie bede ze sobą wiozła stacjonarnego kompa:p

Posted

XP to ja mialam na stacjonarnym kompie a moj pierwszy lapek ma viste no i na poczatku myslalam ze tak maja lapki(az mi zrobil wyklad moj M i pokazal ze wcale tak nie jest) i drazni mnie to :angryy: no ale jakos musze wytrzymac :roll:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Dziewczyny czy nowe forum jeszcze działa? Ja nie mogę na nie wejść, zapomniałam nazwy i hasła:oops::oops: i co teraz?:oops::oops:

Działa, działa ;) Napisz pw na dogo do Karoli a na pewno Ci pomoże odzyskać hasło ;)

Jutro nowa fryzurka czy cos pomyliłam ???

Pozdrawiamy i wpadniemy jutro podziwiać "nową" Fredziulkę ;)

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Ja mu nie chcę pomagać w padaniu, kompa:p

Nie, no zartowałam, sprzęt trzeba szanować;)

dysia-u napisał(a):
stare zawasze działa
tu nie musisz mieć żadnych haseł

Yorkomanka napisał(a):
Ulka jak nie? Zapomni hasła na dogo to też nic nie napisze:roll:

No właśnie bez hasła ani rusz, no ale cóż skleroza z wiekiem to norma:evil_lol:

ania90 napisał(a):
XP to ja mialam na stacjonarnym kompie a moj pierwszy lapek ma viste no i na poczatku myslalam ze tak maja lapki(az mi zrobil wyklad moj M i pokazal ze wcale tak nie jest) i drazni mnie to :angryy: no ale jakos musze wytrzymac :roll:

No właśnie idzie się wścieć, ale cóż trzeba wytrzymać, no chyba że zrobisz jak ja:evil_lol:, żartuje:evil_lol::evil_lol:

Yorkomanka napisał(a):
ja na poprzednim kompie miałam xp i już wole viste :]

:lol:
Pegaza napisał(a):
Dobry M ze kupil lapka nowego i w dodatku kolorowego hihih
a gdzie foty Fredziuli po obcieciu?

Dobry, dobry:lol:, a zdjęcia już się robią;)

Marzena* napisał(a):
Działa, działa ;) Napisz pw na dogo do Karoli a na pewno Ci pomoże odzyskać hasło ;)

Do której:oops::oops::roll::roll::razz::razz:

Jutro nowa fryzurka czy cos pomyliłam ???

Pozdrawiamy i wpadniemy jutro podziwiać "nową" Fredziulkę ;)

Wszystko się zgadza jest nowa:lol:

lenka13 napisał(a):
Hej :P
Fredzia już po fryzjerze?

Yorkomanka napisał(a):
domgam się fot nowej Fredki:lol:

*Jot* napisał(a):
Hej Marzcia :)
Właśnie fryzjer już był ? :lol:

ewa2909 napisał(a):
Cześć Marzenko.I ja przyszłam obejrzeć nowe foteczki

ania90 napisał(a):
foteczki chcem

Marzena* napisał(a):
A gdzie foteczki Fredzi ???

Yorkomanka napisał(a):
ej no bez przesady już czwartek:mad:

lenka13 napisał(a):
Gdzie jesteście?

Już lecę, daje focie. Fredziula jest zuuuuuppeeełnieee inna, lepsza?????????? Same oceńcie, nam się podoba, jest śmieszna i taka malusia, poprostu maskoteczka:loveu::loveu: