Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Fredziole :D :loveu:
No ja też myślę że zostanę na dłużej, jednak tęskni się zawsze za tym dogo :D
Fredziula ślicznie wygląda w swojej kurteczce :loveu:, napatrzeć się nie mogę :loveu:
Moja to by w życiu nie dała sobie włożyć czegoś takiego :D. Dobrze chociaż że nie jest zmarzluchem to właściwie nie potrzebuje żadnych ciuszków :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i53.tinypic.com/wweype.jpg ślicznie Fredziula wygląda w tej kurteczce :)
Moje dziewczyny też bronią się przed spacerami w taką pogodę ;)
Nie uwierzysz, ale jak tylko zobaczą, że wyciągam kurtki lub kombinezony to natychmiast chowaja się pod fotelami :evil_lol:
Dziś zmusiłam je do spaceru i w efekcie musiałam nieść obie na rękach bo nie były już w stanie wracać na własnych łapkach. Co prawda to trochę moja wina bo poszłam z nimi za daleko i na zbyt długo (okazało się że byłyśmy prawie 2 godziny) i dziewczyny tak zmarzły, że Vikunia dosłownia sztywniała i przewracała się aż się wystraszyłam ...

Posted

Fredzia ma sliczną kurteczke:)

Marza ile 2 godziny..? matko jedyna..ja z moimi wychodze na doslownie 10 minut.. po 2 godzinach to i mnie bys niesc musialas na rekach hehe

Posted

FREDZIU napisał(a):
Pozdrawiamy wszystkich w ten ziiiimnnyyyyy wieczorek, ja siedzę przy ciepłej kawce i czytam, czytam o tych waszych yorkasach wystawowych i mam coraz wiekszą ochotę na zakup drugiej panienki wystawowej, ale muszę męza przekonac:roll:. On twierdzi, iz królowa jest jedna- nasza Fredziola, ale ja chyba bardzo bym chciała tylko nie wiem czy dałabym radę na wystawach, jak oglądam Wasze pocieszki i widze pielegnacje włosa to troszke mnie przeraża:roll:

Witamy :p
Widzę, że tu powiększanie rodzinki w planach ;) Tak jak dziewczyny mówią - wszystko jest do ogarnięcia :p Z resztą gdyby co, to przecież jestem na miejscu i pomogę ;) A Fredzi na pewno byłoby weselej, gdyby miała towarzystwo :)

Posted

Fredki wracajcie na galerie i fotki dawajcie:)
noo z dwoma jest weselej dobrze mowisz Klaudia.. mi tez sie glowie cos kielkuje ale za chwile odzywa sie rozsadek i mowi stanowczo NIE...;)

Posted

[quote name='kiniaaa']http://i53.tinypic.com/wweype.jpg gustownie wygląda :loveu:

Fredziula się buntuje w mrozy, a mój wariat do domu nie chce wracać, ja zmarznięta chcę do ciepełka a ten biegałby i biegał :lol:
Bo to taka malutka ksieżniczka:loveu:

[quote name='Karolina.']To nie ma na co czekać, tylko trzeba zacząć spełniać swoje marzenia :) A co do wystaw - wszystko jest dla ludzi, i do ogarnięcia - skoro reszta dziewczyn sobie poradziła, to i Ty dasz radę :) W razie co zawsze czy hodowca czy dziewczyny z forum pomogą ;) A Fredzia cieszyłaby się z nowej koleżanki :cool3:
No tak, ale to decyzja dla mnie trudna, chcę ją podjąc bardzo odpowiedzialnie, zeby potem nie było krzywdy dla panienek:roll:

[quote name='Arabeska^^']Cześć Fredziole :D :loveu:
No ja też myślę że zostanę na dłużej, jednak tęskni się zawsze za tym dogo :D
Fredziula ślicznie wygląda w swojej kurteczce :loveu:, napatrzeć się nie mogę :loveu:
Moja to by w życiu nie dała sobie włożyć czegoś takiego :D. Dobrze chociaż że nie jest zmarzluchem to właściwie nie potrzebuje żadnych ciuszków :D
No to fajnie ze jesteś:lol:

[quote name='karkakarka']http://i53.tinypic.com/wweype.jpg jaka dama w futerku :loveu:
:lol:

[quote name='Marzena*']http://i53.tinypic.com/wweype.jpg ślicznie Fredziula wygląda w tej kurteczce :)
Moje dziewczyny też bronią się przed spacerami w taką pogodę ;)
Nie uwierzysz, ale jak tylko zobaczą, że wyciągam kurtki lub kombinezony to natychmiast chowaja się pod fotelami :evil_lol:
Dziś zmusiłam je do spaceru i w efekcie musiałam nieść obie na rękach bo nie były już w stanie wracać na własnych łapkach. Co prawda to trochę moja wina bo poszłam z nimi za daleko i na zbyt długo (okazało się że byłyśmy prawie 2 godziny) i dziewczyny tak zmarzły, że Vikunia dosłownia sztywniała i przewracała się aż się wystraszyłam ...
:evil_lol::evil_lol: ha ha ale z Ciebie paniusia:cool3:doprowadzać ksziężniczki do sztywności:evil_lol::evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Fredzia ma sliczną kurteczke:)

Marza ile 2 godziny..? matko jedyna..ja z moimi wychodze na doslownie 10 minut.. po 2 godzinach to i mnie bys niesc musialas na rekach hehe

Yoko2009 napisał(a):
Cześć Fredziulki:)
Wpadnijcie na fotki

dysia-u napisał(a):
ale Marzka hartujesz swoje panny !!
nie pogryzły cię tylko pewnie dlatego że im szczęki zamarzły hihihi

agamewa napisał(a):
Witamy się wieczorkowo:multi:

*Jot* napisał(a):
Cześć Marzena :multi:
Gdzie uciekłaś?

Yoko2009 napisał(a):
Przyszłyśmy na nowe fotki a tu pusto:)

No cześc dziewczyny, nie uciekłam, tylko wiecie Sylwester, zmeczenie, praca teraz wracam pomału do codzienności;)

*kleo* napisał(a):
Witamy :p
Widzę, że tu powiększanie rodzinki w planach ;) Tak jak dziewczyny mówią - wszystko jest do ogarnięcia :p Z resztą gdyby co, to przecież jestem na miejscu i pomogę ;) A Fredzi na pewno byłoby weselej, gdyby miała towarzystwo :)

Pegaza napisał(a):
Fredki wracajcie na galerie i fotki dawajcie:)
noo z dwoma jest weselej dobrze mowisz Klaudia.. mi tez sie glowie cos kielkuje ale za chwile odzywa sie rozsadek i mowi stanowczo NIE...;)

No pomysły są, ale trzeba rozważyc wszystkie za i przeciw. Jedem york jeden kłopot-przyjemność, dwa yorki to szczęścia dwa razy tyle!!!:cool3: Ale korci mnie bardzo bo kocham te stworzonka:loveu:. Później zapraszam na foteczki:lol:

Yorkomanka napisał(a):
Fredziula na pewno ucieszyła by się z nowej "siostrzyczki" ;)
A morze tak jakieś fotki by się znalazły?

Może tak a może byłaby zazdrosna? Poxniej będą foteczki.