*kleo* Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 http://i54.tinypic.com/wpe90.jpg no, wreszcie się Fredzia pokazała :p Ciekawe skąd ma taką fajną kokardkę? :eviltong: Quote
dagos1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Witamy się, śliczna jest. Faktycznie nie wygląda na 2800. A jaka jest wysoka?????? Bo chyba malutka??? Moja to na pewno 2800 nie waży:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba nawet 2 nie ma Quote
karkakarka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 http://i51.tinypic.com/5lz9yc.jpg śliczna Fredzia :) Toli też jaśnieje nosek na zimę ;) Quote
FREDZIU Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Witamy:oops:. Żyjemy!!!!!!!!!!!!!!!!i mamy się dobrze. Fredziulka- kulka pozdrawia wszystkie Yorkasy i ich właścicieli serdecznie:loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Cześć ! :) Co tam u was słychać???? :) Quote
FREDZIU Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [B][U]DZIEWCZYNY JESTEM TU OSTATNIO BARDZO RZADKO I MOŻE PAMIĘĆ MNIE ZAWODZI, ALE MOGĘ DAC GŁOWĘ, ZE BYŁO W NASZEJ GALERII WIĘCEJ STRON!!!!!!!!!!!!! CO SIĘ STAŁO NIE MOGĘ SIĘ POŁAPAĆ:oops::oops::oops::angryy::angryy::angryy:[/U][/B] Quote
chrupcia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='FREDZIU'][B][U]DZIEWCZYNY JESTEM TU OSTATNIO BARDZO RZADKO I MOŻE PAMIĘĆ MNIE ZAWODZI, ALE MOGĘ DAC GŁOWĘ, ZE BYŁO W NASZEJ GALERII WIĘCEJ STRON!!!!!!!!!!!!! CO SIĘ STAŁO NIE MOGĘ SIĘ POŁAPAĆ:oops::oops::oops::angryy::angryy::angryy:[/U][/B][/QUOTE] Tak na dogo były zmiany, zrobili strony po 25postów, na szczęście można to sobie ustawić na ustawieniach zaawansowanych ;) cześć Fredzie :multi: Quote
*Jot* Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cześć Marzenko :multi: Fajnie,że zajrzałaś na dogo :p Quote
FREDZIU Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Ola & Kajtek napisał(a):Cześć ! :) Co tam u was słychać???? :) chrupcia napisał(a):Tak na dogo były zmiany, zrobili strony po 25postów, na szczęście można to sobie ustawić na ustawieniach zaawansowanych ;) cześć Fredzie :multi: agamewa napisał(a):Cześć Fredziki:) Borówka16 napisał(a):Hej Fredziaki :multi: jot11 napisał(a):Cześć Marzenko :multi: Fajnie,że zajrzałaś na dogo :p Chrupcia, dzięki za informacje, a juz się wystraszyłam, ze pokasowali mi posty:mad: Cześć wszystkim, pozdrawiamy Was w okresie przed swiątecznym:loveu:. Jak tam listy do Św. Mikołaja? Ja juz zamówiłam dla Fredzioli nowe legowisko:lol: i szamponok z odżywką. Jeszcze nowe spineczki, łakocie i juz możemy świętować:eviltong:. :eviltong:W końcu Fredziola najważniejsza:evil_lol: Quote
chrupcia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześć Fredziole :) ja poprosze dla nas na prezent śliczne zdjęcia ślicznej Fredzi :loveu: Quote
dysia-u Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 cześć Fredziule czy takie cos wam odpowiada? Quote
*Jot* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ulka jaki ładny banerek :p Cześć Marzenka :multi: Quote
FREDZIU Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Fredziole :) ja poprosze dla nas na prezent śliczne zdjęcia ślicznej Fredzi :loveu: Postaram sie dac foteczki jak najszybciej:oops::oops: [quote name='dysia-u']cześć Fredziule czy takie cos wam odpowiada? Ulka!!!!!!!!!czy nam sie podoba???????pytanie NO JASNE, DZIĘKI!!!!!!!!!:loveu::loveu: a możesz zrobić już tak aby znalazł sie on na właściwym miejscu?:oops::oops: [quote name='Yorkomanka']Hej Fredzie :) Cześć, cześć:multi: Quote
FREDZIU Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 *Jot* napisał(a):Ulka jaki ładny banerek :p Cześć Marzenka :multi: Cześć Jolka, prawda, że Ulka ma zdolności:crazyeye:no i się zlitowała:oops::oops: Quote
dysia-u Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 FREDZIU napisał(a):Cześć Jolka, prawda, że Ulka ma zdolności:crazyeye:no i się zlitowała:oops::oops: eee ja nie mam ani troche zdolności w tym kierunku jedyna zdolnośc to ta że umiem syna namówić hihi Quote
dysia-u Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ooo widze że juz podlinkowałaś banerek chciałam ci wysłać wiadomośc na pw ale od jakiegoś czasu zaś nie umiem tego zrobić czy to nowe reformy na dogo, czy wy wysyłacie wiadomośći na pw bez problemu? Quote
FREDZIU Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Ulka wstawiłam banerek przy pomocy Nati28, ale do końca nie wiem jak to zrobiłam:evil_lol: Próbowałam podlinkować, ale się nie udało nie wiem czemu:placz:. Ulka aby napisać na pw, musisz wejść w ustawoenia i tam są nowe wiadomości, spróbuj:lol: Quote
FREDZIU Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Ulka, Nati bardzo Wam dziękuję, teraz mam i banerek śliczny i jeszcze do tego podlinkowany. Super:loveu::loveu: Quote
chrupcia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Fredziole przyszłam z nadzieją na zdjęcia, ale widzę że nie ma... :roll: Quote
FREDZIU Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Kasiu marzenia powinny umierać ostatnie, więc proszę fotyki dla wytrwałych:eviltong: bbbrrrrrrrrrrrrrrr ale zima!! spadam do domku:evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Fredki Ty masz prezenty dla psa a ja nawet nie mam dla domownikow..:roll: ooo dla rodzicow mam..kanarka hehe a jak juz zaplanuje ze wyjde do sklepu na zakupy to znow cos stanie na przeszkodzie....mam weekend na zakupy i mam nadzieje ze w koncu cos im kupie.. Quote
chrupcia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Fredziola w kapturku chodzi na sniegu nawet :cool3: Quote
Recommended Posts