FREDZIU Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 I ostatnie dwie foteczki:lol: Na dziś wystarczy:loveu: Quote
chrupcia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Witam:) ale sie Fredzia ślicznie prezentuje:) dumna panna z niej!:) Quote
chrupcia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dziewczyny jeśli chodzi o tą diete Dukan, to ile ona trwa? ile się chce, bo musze tez troszkę zrzucić;) a widze ze Wy schudłyście na niej sporo:) Quote
laurin Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Hey :D http://i45.tinypic.com/10hj09e.jpg piękniutka jest:loveu::loveu::loveu: A co do rajstopek to ważne żebyś ty się dobrze czuła;) jak będą tylko z tym odkrytym czubkiem (na jeden palec) to nie widzę przeszkody żebyś ubrała;) Quote
*Jot* Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg łał,jaki blask :crazyeye: ślicznie :loveu: No właśnie rajstopki mogą być.Tym bardziej,że można przecież kupić takie bez szwów.:lol: Quote
FREDZIU Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 chrupcia napisał(a):Witam:) ale sie Fredzia ślicznie prezentuje:) dumna panna z niej!:) chrupcia napisał(a):Dziewczyny jeśli chodzi o tą diete Dukan, to ile ona trwa? ile się chce, bo musze tez troszkę zrzucić;) a widze ze Wy schudłyście na niej sporo:) Dzieki:lol:. Ja dopiero muszę poczytać o tej dietce:lol: laurin napisał(a):Hey :D http://i45.tinypic.com/10hj09e.jpg piękniutka jest:loveu::loveu::loveu: A co do rajstopek to ważne żebyś ty się dobrze czuła;) jak będą tylko z tym odkrytym czubkiem (na jeden palec) to nie widzę przeszkody żebyś ubrała;) Masz racje, tak zrobie:lol: jot11 napisał(a):http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg łał,jaki blask :crazyeye: ślicznie :loveu: No właśnie rajstopki mogą być.Tym bardziej,że można przecież kupić takie bez szwów.:lol: Dzięki:lol:. No wł:lol:aśnie. Quote
*kleo* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg nie wiem czemu, ale jak widzę tą jej mordkę to zaraz przychodzi mi na myśl Mała Mi :eviltong: A tak co do rajstop jeszcze to ja z reguły wybieram czarne, a jeśli kiecka na jakąś uroczystość to wolę długą. Nie pasują moje nogi na takie imprezy, bo jak to wygląda elegancka kiecka, obcas, a na nogach siniaki, zadrapania, blizny itd. Quote
Pegaza Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Cieniu ale ona sie swieci po tej kapieli;) wyczesana wymuskana cudo:loveu: aa fajny masz ten mlynek na parapecie co stoi:) Quote
Marzena* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 chrupcia napisał(a):Dziewczyny jeśli chodzi o tą diete Dukan, to ile ona trwa? ile się chce, bo musze tez troszkę zrzucić;) a widze ze Wy schudłyście na niej sporo:) Diete stosujesz tak długo jak potrzeba. Musisz poczytać w necie bo żeby była skuteczna trzeba rygorystycznie jej przestrzegać. Dla mnie najgorszy był pierwszy etap gdy można jeść tylko proteiny bo nie lubię mięsa ani białego sera i za jajkami też nie przepadam. Później jak dochodzą warzywa to jest łatwiej. No i pić, pić i jeszcze raz pić. Ja piłam za mało i w ciągu kilku dni dorobiłam się zmarszczek na twarzy :( A tak w ogóle to cześć Fredziule :) Quote
FREDZIU Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 *kleo* napisał(a):http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg nie wiem czemu, ale jak widzę tą jej mordkę to zaraz przychodzi mi na myśl Mała Mi :eviltong: A tak co do rajstop jeszcze to ja z reguły wybieram czarne, a jeśli kiecka na jakąś uroczystość to wolę długą. Nie pasują moje nogi na takie imprezy, bo jak to wygląda elegancka kiecka, obcas, a na nogach siniaki, zadrapania, blizny itd. To łobuz z Ciebie, całe nóżki w siniakach:evil_lol:. A kogo masz na myśli mała MI:roll: Pegaza napisał(a):Cieniu ale ona sie swieci po tej kapieli;) wyczesana wymuskana cudo:loveu: aa fajny masz ten mlynek na parapecie co stoi:) Dzięki, a młyneczek to prawie zabytek:evil_lol: Viky i Ja napisał(a):Diete stosujesz tak długo jak potrzeba. Musisz poczytać w necie bo żeby była skuteczna trzeba rygorystycznie jej przestrzegać. Dla mnie najgorszy był pierwszy etap gdy można jeść tylko proteiny bo nie lubię mięsa ani białego sera i za jajkami też nie przepadam. Później jak dochodzą warzywa to jest łatwiej. No i pić, pić i jeszcze raz pić. Ja piłam za mało i w ciągu kilku dni dorobiłam się zmarszczek na twarzy :( A tak w ogóle to cześć Fredziule :) Ja zaczęłam dietkę odchudzanie na zawołanie i narazie ją stosuje, potem pomyślę nad Dunkana, z piciem u mnie nie ma problemu- pije cały czas, wodę, herbatki ziołowe, wiec spoko. Ale WIESZ Z TYMI ZMARSZCZKAMI NAPEWNO NIE JEST TAK ŹLE:evil_lol: dziewczyny teraz lecę do Waszych galerii, a wieczorkiem dam focie:lol: Quote
*kleo* Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 FREDZIU napisał(a):To łobuz z Ciebie, całe nóżki w siniakach:evil_lol:. A kogo masz na myśli mała MI:roll: No ja to nie umiem spokojnie usiedzieć i jak polecę to zawsze sobie te nogi obiję, albo na rowerze, albo z psami w jakieś krzaki wlezę, albo komary pogryzą i potem wygląda jak wygląda :eviltong: A z Małą Mi to Fredzia mi się kojarzy, tą z Muminków, na taką małą zadziorkę wygląda ;) Quote
FREDZIU Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 *kleo* napisał(a):No ja to nie umiem spokojnie usiedzieć i jak polecę to zawsze sobie te nogi obiję, albo na rowerze, albo z psami w jakieś krzaki wlezę, albo komary pogryzą i potem wygląda jak wygląda :eviltong: A z Małą Mi to Fredzia mi się kojarzy, tą z Muminków, na taką małą zadziorkę wygląda ;) Mała Mi -z Muminków-NO NIE WIEM:angryy:Chyba muszę ją zobaczyc:diabloti: Quote
Pegaza Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Klaudia jakas Ty obeznana w bajkach przyznaj sie ze ogladasz wieczorynke hehe Quote
*kleo* Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 FREDZIU napisał(a):Mała Mi -z Muminków-NO NIE WIEM:angryy:Chyba muszę ją zobaczyc:diabloti: To Pani Fredziowa nie wie jak Mała Mi wygląda? Mi tam się zawsze bardzo podobała ;) Pegaza napisał(a):Klaudia jakas Ty obeznana w bajkach przyznaj sie ze ogladasz wieczorynke hehe Nie oglądam, bo moich ulubionych bajek już nie puszczają. A Muminki to dobranocka z mojego dzieciństwa, mam sentyment do nich ;) Quote
tigrunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ja też bardzo lubiłam Muminki :loveu: I Smerfy! :loveu: To w ogóle jeszcze leci? Teraz te bajki jakieś takie denne... :roll: Quote
*kleo* Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 tigrunia napisał(a):Ja też bardzo lubiłam Muminki :loveu: I Smerfy! :loveu: To w ogóle jeszcze leci? Teraz te bajki jakieś takie denne... :roll: I Gumisie jeszcze były fajne :p I Brygada RR. A teraz to nie wiem co leci, mój brat już nie ogląda, a ja kiedyś z kumpelą sprawdzałam z nudów i właśnie jakaś taka ciulowa bajka była :roll: Ale chyba jeszcze mam gdzieś u dziadków schowane VHS z tymi wszystkimi najfajniejszymi :cool3: Quote
tigrunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Brygada RR to CHip i Dail co nie? To była rewelacyjna bajka :loveu: Też miałam na VHS ale już dawno pokasowane kosztem np."Uwolnić Orkę 1,2,3,4.." hehe Quote
*kleo* Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 tigrunia napisał(a):Brygada RR to CHip i Dail co nie? To była rewelacyjna bajka :loveu: Też miałam na VHS ale już dawno pokasowane kosztem np."Uwolnić Orkę 1,2,3,4.." hehe Taaak, Chip i Dail :p 'Orki' też mam gdzieś, bo ja tych kaset miałam cały regał, chyba sobie kiedyś przejrzę, zobaczę co za cuda tam ocalały :cool3: Quote
chrupcia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Viky i Ja napisał(a):Diete stosujesz tak długo jak potrzeba. Musisz poczytać w necie bo żeby była skuteczna trzeba rygorystycznie jej przestrzegać. Dla mnie najgorszy był pierwszy etap gdy można jeść tylko proteiny bo nie lubię mięsa ani białego sera i za jajkami też nie przepadam. Później jak dochodzą warzywa to jest łatwiej. No i pić, pić i jeszcze raz pić. Ja piłam za mało i w ciągu kilku dni dorobiłam się zmarszczek na twarzy :( Chyba spróbuje tej diety, czytałam o niej i nie jest taka zła, kiedyś stosowałam kopenhaską, ale na niej najdłużej 7dni wytrzymałam, strasznie wykańcza... pow siostrze o tej diecie i ponoć koleżanka schudła na niej 15kg, więc chyba dobra jeśli sie tak dużo chudnie, a czytałam że tą 4fazę stosuje się do końca życia i w każdy czwartek, tylko składniki z 1fazy, ale to chyba nie jest wykonalne(chociaż)... :) spróbujemy zobaczymy:) Quote
Doti1986 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 chrupcia napisał(a):Chyba spróbuje tej diety, czytałam o niej i nie jest taka zła, kiedyś stosowałam kopenhaską, ale na niej najdłużej 7dni wytrzymałam, strasznie wykańcza... pow siostrze o tej diecie i ponoć koleżanka schudła na niej 15kg, więc chyba dobra jeśli sie tak dużo chudnie, a czytałam że tą 4fazę stosuje się do końca życia i w każdy czwartek, tylko składniki z 1fazy, ale to chyba nie jest wykonalne(chociaż)... :) spróbujemy zobaczymy:) Ja chyba też na dietkę przejdę bo stonowałam już kopenhaską i schudłam ponad 15 kilogramów a teraz już na mnie nie działa;( Quote
Yoko2009 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Fredziulka jak zawsze śliczna:) i ma piękny błyszczący włos:) u nas też są fotki, może zajrzysz?? Quote
tigrunia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 A ja nie mam Video i nie mam gdzie sobie obejrzeć :placz: Cześć Fredziulki :multi: Quote
*kleo* Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 tigrunia napisał(a):A ja nie mam Video i nie mam gdzie sobie obejrzeć :placz: Cześć Fredziulki :multi: Ja też nie mam, ale dziadki mają :p Be my to tu chyba mamy swój świat, swoje kredki, laski tu o dietach piszą a nam się bajki wkręciły :evil_lol: Przyjdzie fredziowa Pani to nas pogna :eviltong: Quote
FREDZIU Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Pegaza napisał(a):Klaudia jakas Ty obeznana w bajkach przyznaj sie ze ogladasz wieczorynke hehe *kleo* napisał(a):To Pani Fredziowa nie wie jak Mała Mi wygląda? Mi tam się zawsze bardzo podobała ;) Nie oglądam, bo moich ulubionych bajek już nie puszczają. A Muminki to dobranocka z mojego dzieciństwa, mam sentyment do nich ;) tigrunia napisał(a):Ja też bardzo lubiłam Muminki :loveu: I Smerfy! :loveu: To w ogóle jeszcze leci? Teraz te bajki jakieś takie denne... :roll: *kleo* napisał(a):I Gumisie jeszcze były fajne :p I Brygada RR. A teraz to nie wiem co leci, mój brat już nie ogląda, a ja kiedyś z kumpelą sprawdzałam z nudów i właśnie jakaś taka ciulowa bajka była :roll: Ale chyba jeszcze mam gdzieś u dziadków schowane VHS z tymi wszystkimi najfajniejszymi :cool3: tigrunia napisał(a):Brygada RR to CHip i Dail co nie? To była rewelacyjna bajka :loveu: Też miałam na VHS ale już dawno pokasowane kosztem np."Uwolnić Orkę 1,2,3,4.." hehe *kleo* napisał(a):Taaak, Chip i Dail :p 'Orki' też mam gdzieś, bo ja tych kaset miałam cały regał, chyba sobie kiedyś przejrzę, zobaczę co za cuda tam ocalały :cool3: No dziewczyny temat bajek tez nie jest mi obcy, fajną baśn, legende czy bajkę mogę ogladnąć:evil_lol:, ale moje bajki to Bolek i Lolek, koziołek Matołek,:oops::cool3:itp. Muminki czytałam dawno, dawno temu, ale małej Mi nie pamietam:roll: chrupcia napisał(a):Chyba spróbuje tej diety, czytałam o niej i nie jest taka zła, kiedyś stosowałam kopenhaską, ale na niej najdłużej 7dni wytrzymałam, strasznie wykańcza... pow siostrze o tej diecie i ponoć koleżanka schudła na niej 15kg, więc chyba dobra jeśli sie tak dużo chudnie, a czytałam że tą 4fazę stosuje się do końca życia i w każdy czwartek, tylko składniki z 1fazy, ale to chyba nie jest wykonalne(chociaż)... :) spróbujemy zobaczymy:) Doti1986 napisał(a):Ja chyba też na dietkę przejdę bo stonowałam już kopenhaską i schudłam ponad 15 kilogramów a teraz już na mnie nie działa;( Ja teraz stosuję dietę ONZ, jutro idę na wesele- wiec dietka idzie w zapomnienie, a od poniedziałku zaczynam dietkę od Was Dankana(dieta proteinowa), moze schudne tak ładnie jak WY.;) Quote
FREDZIU Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Yoko2009 napisał(a):Fredziulka jak zawsze śliczna:) i ma piękny błyszczący włos:) u nas też są fotki, może zajrzysz?? Dzieki, zaraz lecimy do Was na foteczki, a U NAS FOTKI ZA CHWILKĘ:lol: tigrunia napisał(a):A ja nie mam Video i nie mam gdzie sobie obejrzeć :placz: Cześć Fredziulki :multi: Cześć:multi: *kleo* napisał(a):Ja też nie mam, ale dziadki mają :p Be my to tu chyba mamy swój świat, swoje kredki, laski tu o dietach piszą a nam się bajki wkręciły :evil_lol: Przyjdzie fredziowa Pani to nas pogna :eviltong: Ja tez nie mam video, tylko moi rodzice, aż tak stara nie jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nikt Was nie pogoni, fajnie, ze gościcie u nas:loveu: ZAPRASZAM NA FOTECZKI:loveu: Quote
Recommended Posts