Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chrupcia napisał(a):
Witam:) ale sie Fredzia ślicznie prezentuje:) dumna panna z niej!:)

chrupcia napisał(a):
Dziewczyny jeśli chodzi o tą diete Dukan, to ile ona trwa? ile się chce, bo musze tez troszkę zrzucić;) a widze ze Wy schudłyście na niej sporo:)

Dzieki:lol:. Ja dopiero muszę poczytać o tej dietce:lol:

laurin napisał(a):
Hey :D
http://i45.tinypic.com/10hj09e.jpg piękniutka jest:loveu::loveu::loveu:
A co do rajstopek to ważne żebyś ty się dobrze czuła;) jak będą tylko z tym odkrytym czubkiem (na jeden palec) to nie widzę przeszkody żebyś ubrała;)

Masz racje, tak zrobie:lol:

jot11 napisał(a):
http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg łał,jaki blask :crazyeye: ślicznie :loveu:

No właśnie rajstopki mogą być.Tym bardziej,że można przecież kupić takie bez szwów.:lol:

Dzięki:lol:. No wł:lol:aśnie.

Posted

http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg nie wiem czemu, ale jak widzę tą jej mordkę to zaraz przychodzi mi na myśl Mała Mi :eviltong:

A tak co do rajstop jeszcze to ja z reguły wybieram czarne, a jeśli kiecka na jakąś uroczystość to wolę długą. Nie pasują moje nogi na takie imprezy, bo jak to wygląda elegancka kiecka, obcas, a na nogach siniaki, zadrapania, blizny itd.

Posted

chrupcia napisał(a):
Dziewczyny jeśli chodzi o tą diete Dukan, to ile ona trwa? ile się chce, bo musze tez troszkę zrzucić;) a widze ze Wy schudłyście na niej sporo:)

Diete stosujesz tak długo jak potrzeba. Musisz poczytać w necie bo żeby była skuteczna trzeba rygorystycznie jej przestrzegać. Dla mnie najgorszy był pierwszy etap gdy można jeść tylko proteiny bo nie lubię mięsa ani białego sera i za jajkami też nie przepadam. Później jak dochodzą warzywa to jest łatwiej. No i pić, pić i jeszcze raz pić. Ja piłam za mało i w ciągu kilku dni dorobiłam się zmarszczek na twarzy :(

A tak w ogóle to cześć Fredziule :)

Posted

*kleo* napisał(a):
http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg nie wiem czemu, ale jak widzę tą jej mordkę to zaraz przychodzi mi na myśl Mała Mi :eviltong:

A tak co do rajstop jeszcze to ja z reguły wybieram czarne, a jeśli kiecka na jakąś uroczystość to wolę długą. Nie pasują moje nogi na takie imprezy, bo jak to wygląda elegancka kiecka, obcas, a na nogach siniaki, zadrapania, blizny itd.

To łobuz z Ciebie, całe nóżki w siniakach:evil_lol:.
A kogo masz na myśli mała MI:roll:

Pegaza napisał(a):
Cieniu ale ona sie swieci po tej kapieli;)
wyczesana wymuskana cudo:loveu:
aa fajny masz ten mlynek na parapecie co stoi:)

Dzięki, a młyneczek to prawie zabytek:evil_lol:

Viky i Ja napisał(a):
Diete stosujesz tak długo jak potrzeba. Musisz poczytać w necie bo żeby była skuteczna trzeba rygorystycznie jej przestrzegać. Dla mnie najgorszy był pierwszy etap gdy można jeść tylko proteiny bo nie lubię mięsa ani białego sera i za jajkami też nie przepadam. Później jak dochodzą warzywa to jest łatwiej. No i pić, pić i jeszcze raz pić. Ja piłam za mało i w ciągu kilku dni dorobiłam się zmarszczek na twarzy :(

A tak w ogóle to cześć Fredziule :)

Ja zaczęłam dietkę odchudzanie na zawołanie i narazie ją stosuje, potem pomyślę nad Dunkana, z piciem u mnie nie ma problemu- pije cały czas, wodę, herbatki ziołowe, wiec spoko. Ale WIESZ Z TYMI ZMARSZCZKAMI NAPEWNO NIE JEST TAK ŹLE:evil_lol:

dziewczyny teraz lecę do Waszych galerii, a wieczorkiem dam focie:lol:

Posted

FREDZIU napisał(a):
To łobuz z Ciebie, całe nóżki w siniakach:evil_lol:.
A kogo masz na myśli mała MI:roll:

No ja to nie umiem spokojnie usiedzieć i jak polecę to zawsze sobie te nogi obiję, albo na rowerze, albo z psami w jakieś krzaki wlezę, albo komary pogryzą i potem wygląda jak wygląda :eviltong:
A z Małą Mi to Fredzia mi się kojarzy, tą z Muminków, na taką małą zadziorkę wygląda ;)

Posted

*kleo* napisał(a):
No ja to nie umiem spokojnie usiedzieć i jak polecę to zawsze sobie te nogi obiję, albo na rowerze, albo z psami w jakieś krzaki wlezę, albo komary pogryzą i potem wygląda jak wygląda :eviltong:
A z Małą Mi to Fredzia mi się kojarzy, tą z Muminków, na taką małą zadziorkę wygląda ;)

Mała Mi -z Muminków-NO NIE WIEM:angryy:Chyba muszę ją zobaczyc:diabloti:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Mała Mi -z Muminków-NO NIE WIEM:angryy:Chyba muszę ją zobaczyc:diabloti:

To Pani Fredziowa nie wie jak Mała Mi wygląda? Mi tam się zawsze bardzo podobała ;)
Pegaza napisał(a):
Klaudia jakas Ty obeznana w bajkach przyznaj sie ze ogladasz wieczorynke hehe

Nie oglądam, bo moich ulubionych bajek już nie puszczają. A Muminki to dobranocka z mojego dzieciństwa, mam sentyment do nich ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja też bardzo lubiłam Muminki :loveu: I Smerfy! :loveu: To w ogóle jeszcze leci? Teraz te bajki jakieś takie denne... :roll:

I Gumisie jeszcze były fajne :p I Brygada RR.
A teraz to nie wiem co leci, mój brat już nie ogląda, a ja kiedyś z kumpelą sprawdzałam z nudów i właśnie jakaś taka ciulowa bajka była :roll: Ale chyba jeszcze mam gdzieś u dziadków schowane VHS z tymi wszystkimi najfajniejszymi :cool3:

Posted

tigrunia napisał(a):
Brygada RR to CHip i Dail co nie? To była rewelacyjna bajka :loveu: Też miałam na VHS ale już dawno pokasowane kosztem np."Uwolnić Orkę 1,2,3,4.." hehe

Taaak, Chip i Dail :p
'Orki' też mam gdzieś, bo ja tych kaset miałam cały regał, chyba sobie kiedyś przejrzę, zobaczę co za cuda tam ocalały :cool3:

Posted

Viky i Ja napisał(a):

Chyba spróbuje tej diety, czytałam o niej i nie jest taka zła, kiedyś stosowałam kopenhaską, ale na niej najdłużej 7dni wytrzymałam, strasznie wykańcza... pow siostrze o tej diecie i ponoć koleżanka schudła na niej 15kg, więc chyba dobra jeśli sie tak dużo chudnie, a czytałam że tą 4fazę stosuje się do końca życia i w każdy czwartek, tylko składniki z 1fazy, ale to chyba nie jest wykonalne(chociaż)... :) spróbujemy zobaczymy:)

Posted

chrupcia napisał(a):
Chyba spróbuje tej diety, czytałam o niej i nie jest taka zła, kiedyś stosowałam kopenhaską, ale na niej najdłużej 7dni wytrzymałam, strasznie wykańcza... pow siostrze o tej diecie i ponoć koleżanka schudła na niej 15kg, więc chyba dobra jeśli sie tak dużo chudnie, a czytałam że tą 4fazę stosuje się do końca życia i w każdy czwartek, tylko składniki z 1fazy, ale to chyba nie jest wykonalne(chociaż)... :) spróbujemy zobaczymy:)

Ja chyba też na dietkę przejdę bo stonowałam już kopenhaską i schudłam ponad 15 kilogramów a teraz już na mnie nie działa;(

Posted

tigrunia napisał(a):
A ja nie mam Video i nie mam gdzie sobie obejrzeć :placz:

Cześć Fredziulki :multi:

Ja też nie mam, ale dziadki mają :p

Be my to tu chyba mamy swój świat, swoje kredki, laski tu o dietach piszą a nam się bajki wkręciły :evil_lol:
Przyjdzie fredziowa Pani to nas pogna :eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
Klaudia jakas Ty obeznana w bajkach przyznaj sie ze ogladasz wieczorynke hehe

*kleo* napisał(a):
To Pani Fredziowa nie wie jak Mała Mi wygląda? Mi tam się zawsze bardzo podobała ;)

Nie oglądam, bo moich ulubionych bajek już nie puszczają. A Muminki to dobranocka z mojego dzieciństwa, mam sentyment do nich ;)

tigrunia napisał(a):
Ja też bardzo lubiłam Muminki :loveu: I Smerfy! :loveu: To w ogóle jeszcze leci? Teraz te bajki jakieś takie denne... :roll:

*kleo* napisał(a):
I Gumisie jeszcze były fajne :p I Brygada RR.
A teraz to nie wiem co leci, mój brat już nie ogląda, a ja kiedyś z kumpelą sprawdzałam z nudów i właśnie jakaś taka ciulowa bajka była :roll: Ale chyba jeszcze mam gdzieś u dziadków schowane VHS z tymi wszystkimi najfajniejszymi :cool3:

tigrunia napisał(a):
Brygada RR to CHip i Dail co nie? To była rewelacyjna bajka :loveu: Też miałam na VHS ale już dawno pokasowane kosztem np."Uwolnić Orkę 1,2,3,4.." hehe

*kleo* napisał(a):
Taaak, Chip i Dail :p
'Orki' też mam gdzieś, bo ja tych kaset miałam cały regał, chyba sobie kiedyś przejrzę, zobaczę co za cuda tam ocalały :cool3:

No dziewczyny temat bajek tez nie jest mi obcy, fajną baśn, legende czy bajkę mogę ogladnąć:evil_lol:, ale moje bajki to Bolek i Lolek, koziołek Matołek,:oops::cool3:itp.
Muminki czytałam dawno, dawno temu, ale małej Mi nie pamietam:roll:

chrupcia napisał(a):

Doti1986 napisał(a):
Ja chyba też na dietkę przejdę bo stonowałam już kopenhaską i schudłam ponad 15 kilogramów a teraz już na mnie nie działa;(

Ja teraz stosuję dietę ONZ, jutro idę na wesele- wiec dietka idzie w zapomnienie, a od poniedziałku zaczynam dietkę od Was Dankana(dieta proteinowa), moze schudne tak ładnie jak WY.;)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Fredziulka jak zawsze śliczna:) i ma piękny błyszczący włos:)
u nas też są fotki, może zajrzysz??

Dzieki, zaraz lecimy do Was na foteczki, a U NAS FOTKI ZA CHWILKĘ:lol:

tigrunia napisał(a):
A ja nie mam Video i nie mam gdzie sobie obejrzeć :placz:

Cześć Fredziulki :multi:

Cześć:multi:

*kleo* napisał(a):
Ja też nie mam, ale dziadki mają :p

Be my to tu chyba mamy swój świat, swoje kredki, laski tu o dietach piszą a nam się bajki wkręciły :evil_lol:
Przyjdzie fredziowa Pani to nas pogna :eviltong:

Ja tez nie mam video, tylko moi rodzice, aż tak stara nie jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nikt Was nie pogoni, fajnie, ze gościcie u nas:loveu:

ZAPRASZAM NA FOTECZKI:loveu: