Yoko2009 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Śliczna panienka z tej Twojej Fredzi:):loveu: Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Śliczności uwielbiam zdjęcia z tymi wywieszonymi jęzorkami:loveu::loveu::loveu: Quote
JOYka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wpadliśmy się przywitać,pierwszy raz tu jesteśmy;) Fredzia jest piękna:loveu::loveu::loveu: Quote
pycia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy po raz pierwszy;)Fredzia jest śliczna:D Zapraszamy do nas Quote
eve86 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy niedzielnie :) Fredzia slicznie prezentuje się na plazy! Quote
karkakarka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witam :) Ach nie ma to jak na plaży.. :D Quote
FREDZIU Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 pycia napisał(a):Witamy po raz pierwszy;)Fredzia jest śliczna:D Zapraszamy do nas JOYka napisał(a):Wpadliśmy się przywitać,pierwszy raz tu jesteśmy;) Fredzia jest piękna:loveu::loveu::loveu: Doti1986 napisał(a):Śliczności uwielbiam zdjęcia z tymi wywieszonymi jęzorkami:loveu::loveu::loveu: Yoko2009 napisał(a):Śliczna panienka z tej Twojej Fredzi:):loveu: Nati28 napisał(a):Nareszcie jakies fotki :multi: Jaka Fredzia juz duza :-o:loveu: Bardzo wszystkim dziękujemy za odwiedzinki i miłe słówka, troszke nas tu nie było, ale tak czasami bywa, teraz postaramy sie bywać częściej.:lol::loveu::loveu: Fredzia 24.09 skończy 7 m-cy, ma ząbki ale niestety ciągle podwójne, jakieś jej wyleciały, ale piernik nie da sobie nic zobaczyć więc w środę idziemy na przegląd. 20.09 jest wystawa yorków w Bydgoszczy, jedziecie? Bo my tak, będzie super!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 karkakarka napisał(a):Witam :) Ach nie ma to jak na plaży.. :D Tak, tak Fredzia jest zachwycona piaseczkiem, uwielbia kopać szczególnie piaseczkiem na pańcie:evil_lol: Quote
*kleo* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witam, czyżbym klientkę naszą małą znalazła? :lol::lol: Widzę, że się Fredzia jednak do Bydgoszczy wybiera, więc do zobaczenia :p Quote
FREDZIU Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 eve86 napisał(a):Witamy niedzielnie :) Fredzia slicznie prezentuje się na plazy! Bardzo dziękujemy:oops: Quote
FREDZIU Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 *kleo* napisał(a):Witam, czyżbym klientkę naszą małą znalazła? :lol::lol: Widzę, że się Fredzia jednak do Bydgoszczy wybiera, więc do zobaczenia :p Tak, tak przeciez zabieramy wszystkie medale:diabloti: a tak na poważnie, jedziemy bo taka wystawa, same yorki, to super sprawa. Bedziemy oczywiście kibicować pieknej kleo:loveu: i oddamy jej wszystkie medale:evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że będą tam stoiska z ciuszkami i innymi akcesoriami:lol: Do zobaczenia:multi: Quote
*kleo* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bez przesady, medale Gracja zostawi dla najlepszych :eviltong: ale może też Pani kibicować mojej mamie w konkursie strzyżenia :p Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 FREDZIU napisał(a):Bardzo wszystkim dziękujemy za odwiedzinki i miłe słówka, troszke nas tu nie było, ale tak czasami bywa, teraz postaramy sie bywać częściej.:lol::loveu::loveu: Fredzia 24.09 skończy 7 m-cy, ma ząbki ale niestety ciągle podwójne, jakieś jej wyleciały, ale piernik nie da sobie nic zobaczyć więc w środę idziemy na przegląd. 20.09 jest wystawa yorków w Bydgoszczy, jedziecie? Bo my tak, będzie super!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Witamy prześliczną Fredzie i jej Pańcie. Faktycznie nasze yoreczki są w podobnym wieku - Viky 2 tyg. młodsza, za to 2 razy większa :evil_lol:. Też miałyśmy problem z mleczakami, zostały 3 kły i za nic nie chciały się ruszyć. Ale już mamy po problemie - bo we wtorek zostały usunięte. Bałam się, że wykrzywią zgryz a poza tym chyba przeszkadzały Viky bo "dziwnie" gryzła. Życzymy kolorowych snów :sleep2: Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy się u Fredzi i jej pani :) 3 dni po urodzinach Fredzi moja Fibs skończy 4 miesiące ;D Ale ten czas leci :D Pozdrowienia ! :loveu: Quote
FREDZIU Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 *kleo* napisał(a):Bez przesady, medale Gracja zostawi dla najlepszych :eviltong: ale może też Pani kibicować mojej mamie w konkursie strzyżenia :p Oj przepraszam, jaka gafa oczywiscie ze Gracja nie kleo:oops:!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję że Gracja nam wybaczy:roll: A kibicować oczywiście ze będziemy:lol: Quote
FREDZIU Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Viky i Ja napisał(a):Witamy prześliczną Fredzie i jej Pańcie. Faktycznie nasze yoreczki są w podobnym wieku - Viky 2 tyg. młodsza, za to 2 razy większa :evil_lol:. Też miałyśmy problem z mleczakami, zostały 3 kły i za nic nie chciały się ruszyć. Ale już mamy po problemie - bo we wtorek zostały usunięte. Bałam się, że wykrzywią zgryz a poza tym chyba przeszkadzały Viky bo "dziwnie" gryzła. Życzymy kolorowych snów :sleep2: Slicznie dziekujemy za odwiedzinki,:loveu: ja tez sie boję ze moze za późno idę z Fredzią, bo ona ma sporo podwójnych ząbków, ale sporo osób radziło mi się wstrzymać dawać twarde rzeczy do gryzienia, fakt trochę pomogło ale nie za bardzo. Boję się znieczlenia i bólu jaki mała będzie musiała znieść, ale cóż w środę się okaże:placz: Quote
FREDZIU Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 A oto Fredzia po dniu spędzonym nad morzem,:evil_lol: śpi jak suseł, na kwaterce. Quote
karkakarka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Słodko śpi :) ale gdzie... :) na łóżeczku :p Ach te yorkasy :cool1: Quote
FREDZIU Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 karkakarka napisał(a):Słodko śpi :) ale gdzie... :) na łóżeczku :p Ach te yorkasy :cool1: Oczywiście, że w łóżeczku:evil_lol:a jak długo Fredzia nie przychodzi to pańcia jest smutna i tęskni:evil_lol:. To chyba my nieodwracalnie głupiejemy na punkcie naszych yorkasów:eviltong: Quote
*kleo* Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 FREDZIU napisał(a):Oj przepraszam, jaka gafa oczywiscie ze Gracja nie kleo:oops:!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję że Gracja nam wybaczy:roll: A kibicować oczywiście ze będziemy:lol: Pewnie, że wybaczy :eviltong: W końcu wiele osób ma jako nick imię swojego psa, ja na to przy zakładaniu konta nie wpadłam, a teraz już zmieniać nie będę :p Przesyłamy drapanko za uszkiem dla Fredzi, spotkamy się w Bydgoszczy mam nadzieję :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dzień doberek :lol: Ale ona słodka jak śpi :loveu: Aniołek :loveu: Quote
slawi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No to jesteśmy z obiecaną wizytą :lol:. Fredziu jest bardzo ładna, urocza, słodziutka :loveu::loveu::loveu: Całuski dla Fredzi i jej Pańci Quote
pycia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy wtorkowo i przesyłamy pozdrowienia!:) Quote
Recommended Posts