Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pycia napisał(a):
Witamy po raz pierwszy;)Fredzia jest śliczna:D Zapraszamy do nas

JOYka napisał(a):
Wpadliśmy się przywitać,pierwszy raz tu jesteśmy;)
Fredzia jest piękna:loveu::loveu::loveu:

Doti1986 napisał(a):
Śliczności uwielbiam zdjęcia z tymi wywieszonymi jęzorkami:loveu::loveu::loveu:

Yoko2009 napisał(a):
Śliczna panienka z tej Twojej Fredzi:):loveu:

Nati28 napisał(a):
Nareszcie jakies fotki :multi:
Jaka Fredzia juz duza :-o:loveu:

Bardzo wszystkim dziękujemy za odwiedzinki i miłe słówka, troszke nas tu nie było, ale tak czasami bywa, teraz postaramy sie bywać częściej.:lol::loveu::loveu:

Fredzia 24.09 skończy 7 m-cy, ma ząbki ale niestety ciągle podwójne, jakieś jej wyleciały, ale piernik nie da sobie nic zobaczyć więc w środę idziemy na przegląd.
20.09 jest wystawa yorków w Bydgoszczy, jedziecie? Bo my tak, będzie super!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:

Posted

karkakarka napisał(a):
Witam :)
Ach nie ma to jak na plaży.. :D

Tak, tak Fredzia jest zachwycona piaseczkiem, uwielbia kopać szczególnie piaseczkiem na pańcie:evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Witam, czyżbym klientkę naszą małą znalazła? :lol::lol: Widzę, że się Fredzia jednak do Bydgoszczy wybiera, więc do zobaczenia :p

Tak, tak przeciez zabieramy wszystkie medale:diabloti: a tak na poważnie, jedziemy bo taka wystawa, same yorki, to super sprawa.
Bedziemy oczywiście kibicować pieknej kleo:loveu: i oddamy jej wszystkie medale:evil_lol::evil_lol:
Mam nadzieję, że będą tam stoiska z ciuszkami i innymi akcesoriami:lol:
Do zobaczenia:multi:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Bardzo wszystkim dziękujemy za odwiedzinki i miłe słówka, troszke nas tu nie było, ale tak czasami bywa, teraz postaramy sie bywać częściej.:lol::loveu::loveu:

Fredzia 24.09 skończy 7 m-cy, ma ząbki ale niestety ciągle podwójne, jakieś jej wyleciały, ale piernik nie da sobie nic zobaczyć więc w środę idziemy na przegląd.
20.09 jest wystawa yorków w Bydgoszczy, jedziecie? Bo my tak, będzie super!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:

Witamy prześliczną Fredzie i jej Pańcie. Faktycznie nasze yoreczki są w podobnym wieku - Viky 2 tyg. młodsza, za to 2 razy większa :evil_lol:. Też miałyśmy problem z mleczakami, zostały 3 kły i za nic nie chciały się ruszyć. Ale już mamy po problemie - bo we wtorek zostały usunięte. Bałam się, że wykrzywią zgryz a poza tym chyba przeszkadzały Viky bo "dziwnie" gryzła.
Życzymy kolorowych snów :sleep2:

Posted

*kleo* napisał(a):
Bez przesady, medale Gracja zostawi dla najlepszych :eviltong: ale może też Pani kibicować mojej mamie w konkursie strzyżenia :p

Oj przepraszam, jaka gafa oczywiscie ze Gracja nie kleo:oops:!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję że Gracja nam wybaczy:roll:
A kibicować oczywiście ze będziemy:lol:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Witamy prześliczną Fredzie i jej Pańcie. Faktycznie nasze yoreczki są w podobnym wieku - Viky 2 tyg. młodsza, za to 2 razy większa :evil_lol:. Też miałyśmy problem z mleczakami, zostały 3 kły i za nic nie chciały się ruszyć. Ale już mamy po problemie - bo we wtorek zostały usunięte. Bałam się, że wykrzywią zgryz a poza tym chyba przeszkadzały Viky bo "dziwnie" gryzła.
Życzymy kolorowych snów :sleep2:

Slicznie dziekujemy za odwiedzinki,:loveu: ja tez sie boję ze moze za późno idę z Fredzią, bo ona ma sporo podwójnych ząbków, ale sporo osób radziło mi się wstrzymać dawać twarde rzeczy do gryzienia, fakt trochę pomogło ale nie za bardzo. Boję się znieczlenia i bólu jaki mała będzie musiała znieść, ale cóż w środę się okaże:placz:

Posted

karkakarka napisał(a):
Słodko śpi :) ale gdzie... :) na łóżeczku :p Ach te yorkasy :cool1:

Oczywiście, że w łóżeczku:evil_lol:a jak długo Fredzia nie przychodzi to pańcia jest smutna i tęskni:evil_lol:. To chyba my nieodwracalnie głupiejemy na punkcie naszych yorkasów:eviltong:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Oj przepraszam, jaka gafa oczywiscie ze Gracja nie kleo:oops:!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję że Gracja nam wybaczy:roll:
A kibicować oczywiście ze będziemy:lol:

Pewnie, że wybaczy :eviltong: W końcu wiele osób ma jako nick imię swojego psa, ja na to przy zakładaniu konta nie wpadłam, a teraz już zmieniać nie będę :p Przesyłamy drapanko za uszkiem dla Fredzi, spotkamy się w Bydgoszczy mam nadzieję :loveu: