Marzena* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy serdecznie w poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Gdzie jesteście ???? Quote
*Jot* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cześć we wtorek :multi: Gdzie jesteście ?? Quote
eve86 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy wtorkowo wieczorowo :) Pozdrawiamy :loveu: Quote
Nati28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy Fredzie i jej Pania :lol::loveu: Quote
Marzena* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy serdecznie i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='jot11']Dzień dobry w czwartek :multi: [quote name='Nati28']dzien dobry :lol::loveu: [quote name='moniczkaa86']Siemanko :loveu: Fibka jest ze Stepnicy pod Szczecinem. Wybancy plamiaści jak nic :cool1: :evil_lol: Miłego dnia, my idziemy na spacerek :cool3: [quote name='Natalia&Lola']Witamy i przesyłamy ciepłe pozdrowienia w deszczowy wieczór;) [quote name='iwa63']Wpadliśmy się przywitać i pędzimy dalej;) [quote name='Viky i Ja']Witamy i życzymy miłych snów :loveu::loveu::loveu: [quote name='jot11']Cześć porannie w piątek :multi: [quote name='karkakarka']hejka :) Witamy wszystkich, nieco z poślizgiem i dziekujemy za pamięć:lol::lol: Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 megi82 napisał(a):witamy ja tradycyjnie jak u każdego domagam się foteczek na dziś Doti1986 napisał(a):Witamy się piątkowo już prawie weekendowo:loveu: Pegaza napisał(a):Dzien dobry piatkowe:p *kleo* napisał(a):Witamy Fredziulki z herbatką i ciachem :lol: eve86 napisał(a):Witamy serdecznie w ten piątkowy wieczór :) Viky i Ja napisał(a):Witamy w sobotnie przedpołudnie :loveu: iwa63 napisał(a):Witamy się sobotnio z piekną Fredziulką i jej pańcią;) jot11 napisał(a):Dobry wieczór sobotnio :multi::multi::multi: Witam wszystkich bardzo serdecznie, foteczk bedą może w weekend, dziekujemy za poczestunek:lol::lol: Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 jot11 napisał(a):Dobry wieczór sobotnio :multi::multi::multi: *kleo* napisał(a):Witamy :multi: jot11 napisał(a):Witamy w niedzielę :multi::multi: Doti1986 napisał(a):Witamy się z Fredzią:loveu: Witamy i pozdrawiamy:multi::multi: Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 *kleo* napisał(a):Coś nam Fredzia zaginęła ostatnio :-( eve86 napisał(a):Fredziu gdzie jestes...:-( karkakarka napisał(a):Cześć dziewczyny, co tam z wami? eve86 napisał(a):Witamy poniedziałkowo i deszczowo. Odezwijcie się do nas dziewczynki :placz: jot11 napisał(a):Witamy poniedziałkowo :multi: Nati28 napisał(a):Witam :multi::loveu: Viky i Ja napisał(a):Witamy serdecznie w poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Gdzie jesteście ???? jot11 napisał(a):Cześć we wtorek :multi: Gdzie jesteście ?? Yoko2009 napisał(a):Witam porannie i kawowo:) Witamy,witamy, to miłe ze tak za nami niektórzy tesknia i sie martwią, juz jesteśmy:p:p:loveu:. WITAMY NA SETNEJ 100 STRONICZCE:lol::lol::loveu::lol::lol: ZA CHWILKĘ!!!!!! Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Doti1986 napisał(a):Witamy:multi: eve86 napisał(a):Witamy wtorkowo wieczorowo :) Pozdrawiamy :loveu: Nati28 napisał(a):Witamy Fredzie i jej Pania :lol::loveu: Viky i Ja napisał(a):Witamy serdecznie i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: jot11 napisał(a):Witamy i pozdrawiamy :multi: Doti1986 napisał(a):Witamy się środowo:loveu: Witamy i dziekujemy za pamięc o nas:roll::loveu:. NO TERAZ TO JUZ CHYBA 100 STONICZKA- WITAMY:loveu::loveu: Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Witamy was bardzo serdecznie i przepraszamy za tak długą nieobecność, poprostu chroniczny brak czasu. Dziękujemy wiernym przyjaciołom za to że o nas nie zapomnieliśćie:loveu: U nas wiele się wydarzyło--FREDZIA ZOSTAŁA KOBIETĄ!!!!:p:p:loveu::loveu: W piatek była apatyczna, smutna, nie chciała się bawić, mało jadła, obserwowałam ją, martwiłam się,:-( ale nie przyszlo mi do głowy ze to cieczka, mimo ze na nią czekałam. Nie było żadnych sladów krwi, dopiero w niedziele, patrze a tu na naszym prześcieradle plamka, :razz:zerkam na moje maleństwo, a tu cieczka i wszystko jasne. :oops:Teraz owszem bawi się, je, ale jest inna, tuli się na kolankch, cycuszki ma większe, poprostu burza hormonów, a teraz biedacto moje spi. I jeszcze jedno, Fredziula prawie wszystkie potrzeby załatwia a dwurku. Jak załatwiła się w łazience, krzyczałam, że fe, nieładnie, że ma wołać na dwór, ma drapać w drzwi:cool3: Nawet osobiści jej pokazywałam jak ma drapać:eviltong:;)i pokazywałam jej łapkami i co?:crazyeye:Fredzia stoi i szczeka na mnie- chciała na dwór!!!!!!!!!!!!:-owczoraj szczeka i drapie w drzwi, myślałm ze do wc, ale nie,:crazyeye:patrzę a Fredzia, drapie w drzwi wyjściowe i szczeka, ze chce na dwór-HURA!!!!!!!!!!!11:p:p. Pozdrawiamy wszystke yorki i wszystkie yorkomaniaczki, foteczki będą wieczorkiem , ale tylko domowe, bo nie chce męczyć naszego słoneczka- przecież jest niedysponowana:evil_lol:. A teraz lecę nadrobić zaległości w waszych galeiach:p:p SKŁADAM WSZYSTKIM ŻYCZENIA Z OKAZJI ODZYSKANIA NIEPODLAGŁOŚCI:loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy śliczną Fredzię :loveu::loveu::loveu:. Gratulujemy chociaż nie wiem od czego zacząć tyle nazbierałaś "niusów" No więc po kolei: 1. gratulujemy Fredzi, że już jest kobietką :lol::klacz::klacz: 2. Gratulujemy Tobie skutecznej nauki a Fredziuni, że tak szybko załapała i wie jak wołać za potrzebą :klacz::klacz::klacz:. Tego mocno zazdroszczę :oops::oops::oops: 3. gratulujemy 100 stronki :klacz::klacz::klacz: Pozdrawiamy cieplutko i cieszymy się, że już jesteście :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
*kleo* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy Fredzię, gratulujemy sukcesów wychowawczych i czekamy na zdjęcia :p EDIT: I ja się jeszcze na setną stronkę załapałam :D Quote
eve86 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy witamy :) Ciekawe czy ja sie na 100 stronke jeszcze załapie :cool3: Gratulujemy 100 strony Gratylujemy Fredzi że jest już kobietką :tort::BIG::drink1: Pozdrowionka ślemy :) Quote
dysia-u Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wiesz co FREDZIU , ja bym ci oddała swoją Mejsule-sikule na szkolenie , co? Quote
Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam :multi: Gratuluje Fredzi stania sie kobietka :loveu::loveu: Tobie ratuluje skutecznego uczenia Fredzi :multi: Pozdrawiam wieczorowo :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja sie pewnie na 100 nie załapie,no ale trudno kto puźno przychodzi ten sam sobie szkodzi:p.Gratulujemy Fredziuli stan się kobitką i wołania za potrzebą:loveu: Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ewa sie zalapala to i moze ja sie zalapie:cool1: swietnie ze Fredzia zalatwia sie na dworze no i ba juz jest panienka doroslą:cool1: Quote
Recommended Posts