Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak wyglądała biedna Firusia... Wciąż walczymy z jej dupinką... :-(

I podglądająca nas Jola, której się upiekło, bo czyściutka więc wypucowaliśmy jej tylko łapki...

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reszta za drzwiami...tak wygląda jej asysta, chyba, że jest wpuszczona ale tu nie dało rady, nie zmieścilibyśmy się... Głowę ma w kocim wlocie do naszej mikro łazienki.

Posted

Asior napisał(a):
boże.. przez chwile nie mogłam zlokalizować jak jolanta jest ustawiona do tego zdjęcia... szukałam reszty tułowia :crazyeye:

też zgłupiałam patrząc na to zdjęcie :D
super fotka!

Posted

A ja bym jakąś grupę interwencyjną zorganizowała. Wiadomo co tam sie dzieje z tymi psiakami. Zobaczcie Remigiusza jaki był a teraz, Mańke też i Jadźkę. Majqa coś kombinuje mówię Wam :roll::roll::roll:

Posted

Isadora7 napisał(a):
A ja bym jakąś grupę interwencyjną zorganizowała. Wiadomo co tam sie dzieje z tymi psiakami. Zobaczcie Remigiusza jaki był a teraz, Mańke też i Jadźkę. Majqa coś kombinuje mówię Wam :roll::roll::roll:

racja
z Joli sama głowa została :roll:
Isadora organizuj patrol i ruszymy na interwencję -:lmaa: ja się pierwsza oddaję pod Twoje dowodzenie

Posted

[quote name='Ajula']racja
z Joli sama głowa została :roll:
Isadora organizuj patrol i ruszymy na interwencję -:lmaa: ja się pierwsza oddaję pod Twoje dowodzenie

Dobra szykuję mundury, kałachy i tonfy

Posted

[quote name='rita60']Przylaczam sie do akcji:evil_lol:jestem najblizej,moge isc na zwiady:cool3:

Super, to zrób rozpoznanie terenu i formujemy bojówkę. Ja juz gdzieś na dogo zostałam nazwana "amniczą Bojówką" więc mam referencje bojówkarskie

Posted

Piękne zdjęcia :D :D

Wszystkiego dobrego dla Was Majeczko :D :D dla Ciebie, bliskich, całego stadka :D spędźcie w spokoju te Święta, w radosnej atmosferze, ciesząc się sobą nawzajem :D