Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajula napisał(a):
(...) ale Majqa jest taka fajna, że wybaczy lelum polelum :diabloti:

To nie jest lelum polelum tylko wesołe podejście do życia :lol:, a że wystarczająco zmartwień nam ono dostarcza więc takie wpisy to woda na mój młyn. :evil_lol:

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
To nie jest lelum polelum tylko wesołe podejście do życia :lol:, a że wystarczająco zmartwień nam ono dostarcza więc takie wpisy to woda na mój młyn. :evil_lol:

mam tak samo
niedawno ktoś mi powiedział: tyle radości jest w tobie, aż się człowiekowi lepiej robi :roll: prawdę mówiąc, tylko pozory, tak naprawdę to wcale nie jestem taka radosna i pozytywna :roll:
ale jak się tyle tego nieszczęscia widzi i biedy, to radość czlowiekowi sprawia choćby taki drobny fakt, jak to, że Majqa spała w pontonie :evil_lol:

Posted

Ajula napisał(a):
(...) tak naprawdę to wcale nie jestem taka radosna i pozytywna :roll: (...)

Skąd ja to znam!? ;) Grunt to trzymać fason. :evil_lol:

Posted

Julie napisał(a):
taki śliczny pies i bez domku...

...ależ domek to ona ma, nikt go z niego nie żegna. :lol: Dziękujemy za odwiedziny u Remiczka. Wkrótce wrzucę zdjęcia "z walk". :evil_lol:

Posted

Mina prowokatora...;)

Skruszony, po zakazie (z którego 5 min. później już sobie nic nie robił) ustawiania reszty psów przez siatkę. :lol:

Kuszenie języczkiem...

Troszkuuu zmęczony...

...a to się wyciągnę...

Posted

Spojrzenie z cyklu: "Czy na pewno mnie kochasz?" :-( Jak on w ogóle mógłby pomyśleć, że jest inaczej...:loveu:

I odmiana minki powyżej...

Dasz się skusić łóżkową zachętą? :evil_lol:

No co maleńka, a może jednak? :razz:

Spotkanie wampirów...:roll:

Posted

Informacja do ostatniego zdjęcia i kolejnych...Pomimo drastycznego ich wydźwięku zawiadamiam, iż... żadne ze zwierząt nie ucierpiało, nie doznało ni jednego draśnięcia. :evil_lol: Oczywiście nad całością tej komedii czuwałam. Wszystko wyglądało tak, że: Remik podpuszczał sunie i dawał nogę, tak zaczynała się gonitwa, którą kończyło wykopyrtnięcie się Remika i wzajemne memlania, po czym kolejny bieg itd... :roll:
Jedyną istotą, którą krew zalała byłam ja, gdy po powrocie do domu odpucowywałam poplute, obleśnie obślinione i utytłane w ziemi towarzystwo. :mad:

Nie szkodzi, że jest większa i tak się jej nie dam. :shake:

I jestem górą!!! :multi:

Byle się nie dać, byle się nie dać...

Dwie na jednego? :-o

Pękacie maleńkie? :evil_lol:

Posted

I tak to jeszcze trwało...długo...:lol:

Jeśli jutrko uda mi się tu, gdzie jestem zdybać doktora, podjadę do niego z Remkiem. Nie podobają mi się kuleczki/ wzgórki, które pozostały po wyciąganiu kleszczy. Wiem, wiem...pewno jestem przewrażliwiona ale nie chcę niczego przegapić. Jedna z nich, na pycholku, jest dość duża (kleszcz był tuż obok wąsa) i ta właśnie nie daje mi spokoju.

Posted

Ajula napisał(a):
jaki on jest szalony :evil_lol: (...)

...a do tego "spokojny krótkotrwale" Ajulko. :evil_lol: Przeraża mnie, że te wszystkie psiny złapały dodatkowej kondycji. Wrócę do Łodzi, zadręczą mnie. :roll: :razz:

Posted

Mooja morda śliczniuchna:loveu::loveu::loveu:!

Cudownie mu się rana na główce zagoiła! Smarowałaś czymś?
Włoski zasiałaś?:-o:loveu: Nie kuleje u Ciebie na prawą, przednią łapke?:-o

Dzięki... dzięki, dzięki.

Posted

Wet nie kazał niczym smarować, samo się pięknie goiło. Remik i utykanie? Jeśli już to utyka na wszystkie 4!!! ;) Jestem zszokowana tym, co wyczynia z Firą i Manią. Jolę udało mi się odciągnąć zawieszoną oponą na drzewie. Generalnie...już to pisałam na wątku Mani, wszystkie psiaki są do prania po powrocie do Łodzi. Remiś i reszta są utytłani jak nieboskie stworzenia i uślinieni. :placz: Pucuję je, póki co, na sucho, wyczesuję, bo kąpać się nie opłaca (siusiaczek natomiast jest płukany na wszelki wypadek z brudków po każdych cyrkach). Wszystkie wyjścia kończą się teraz takim wariactwem jak na fotkach. :roll: Przez moment myślałam nawet, że to już jest prześladowanie ale...kiedy podejmowałam interwencję (a czuwam nad tymi zabawami cały czas) sunie spasowywały, a Remik się tylko podrywał i nacierał na nie dalej. Nie wiem, co sobie ubzdurał z tym przewracaniem się ale...zaczepia, ucieka, po czym robi, z saltem lub bez, fik na ziemię i podgryza sunie za nogi. Najgorsze jest to, że podpatrzyła to Mania i ona teraz też się przewraca obok Remika, a potem tarza bez opamiętania. :-o Polują na resztę psów całym stadem, całym stadem bronią bramy i jestem pewne, że gdyby ktoś się zapędził...jeju...wolę nie myśleć. :shake: W nocy, Remiś śpi wciśnięty we mnie albo z głową na mojej szyi (wygodne to nie jest, oj nie jest) ale zdejmowanie go ze mnie to walka z wiatrakami. Apetyt...ekhm...Remik na apetyt wilczy. Obskakuje, co się tylko da. Pierwsze śniadanie zjada o 3 w nocy, a potem standard. Co się kupek nazbieram to moje. :evil_lol: Agresji miskowej zero, zawsze stawiam 2, opylane są na zmianę, według z góry, przez psiaki, ustalonej kolejności.
Karilko, wszystko jest pod kontrolą, dopilnowane. Właśnie spojrzałam na towarzystwo, śpi jak zarżnięte.

Zapomniałam dodać - miejsca po kleszczach/ kuleczki/ wypukłości - spoko, mają prawo być jeszcze długo. Ważne jednak, że doktor to obejrzał.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Widocznie masz jakieś problemy emocjonalne :megagrin::megagrin::megagrin:

Pewno tak i znam ich przynajmniej 3 żywe przyczyny: Isadora7, Erazm, GoniaP. :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

majqa napisał(a):
Pewno tak i znam ich przynajmniej 3 żywe przyczyny: Isadora7, Erazm, GoniaP. :obrazic::obrazic::obrazic:

Taaaa/ My tu dbamy o Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Karilka napisał(a):
(...) Majqa potrzebujesz czegoś? Pisz śmiało, będe kombinować.

Karilko, dziękuję, że pamiętasz. :loveu: Mam wszystko, czego mi trzeba, naprawdę. Radzę sobie.

Posted

[quote name='majqa']Karilko, dziękuję, że pamiętasz. :loveu: Mam wszystko, czego mi trzeba, naprawdę. Radzę sobie.

Karilko trzepaczka do gonienia wytykajacym krągłości made in majqa u Maniutków i innych

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: