figa33 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ooo Różowa sesja - to brzmi dobrze!:cool3: Czarna Mamba w różowej sesji!:loveu: Quote
figa33 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ponowne allegro Liki:lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=885085251 Quote
majuska Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A to ona jeszcze nie w domu?? Może dziś...:) Quote
anita_happy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 MELDUJEMY SIE!!!!!!!!!!!! sesja obiecana...bedzie... koszulka w wersji S jest :P pozyczymy od mojej Tuli :) ta koszulka co była dla MONY - TO ZA DUZIA :/ ale S tez w szafie mamy :P sesja bedzie... jak sie tylko obrobie z pracką...DOGO mnie pochlonęło :/ a bit. Quote
koosiek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No to czekam :) Dla Likuni miała dom Abrakadabra, ale z dziećmi... Kurcze, gdyby nie te jej problemy z dziećmi, już dawno byłaby "na swoim" :( Quote
figa33 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 no Lika , piesku , co z Tobą ... śliczna jesteś, oglądalność w allegro bardzo dobra , obserwatorzy są, tylko kurna nie dzwonią:shake: Quote
siekowa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 To ja wam powiem, że Lika wczoraj pojechała do domu! :multi: Byłam w szoku, że ktoś się zdecydował na adopcje tego małego wariata, więc poszłam zobaczyć kto jest taki odważny. Jej nowa pani jest po 60 ale jest bardzo, bardzo fajna. :) Więcej może Wam napisać ania_sami. Dziękuję wszystkim, którzy pomagali Lice, trzymajcie kciuki za tą zwariowaną psice. Niestety na jej miejsce przyszły już dwie "nowe Liki", postaram się im dziś zrobić zdjęcia. Quote
Malwi Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 przepraszam za off, ale chodzi o pomoc dla maleńkiej przerażonej suczki ze schroniska, która trafiła do płatnego domu tymczasowego.... Bardzo proszę, pomóżmy jej w drodze do prawdziwego domu..... brakuje 215 zł deklaracji stałych .... proszę pomóżcie Szukamy osób, które mogłyby podjąć się 5-złotowych miesięcznych (lub jednorazowych) wpłat na opłacenie jej pobytu w DT.... http://www.dogomania.pl/threads/172095 Pozdrawiam serdecznie - z nadzieją, Malwi Quote
majuska Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No to zmieniać tytuł watku, bądź szczęśliwa mała rozrabiako!!!! Quote
figa33 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 bardzo się cieszę! dziewczyny , Livka ma jeszcze 3 dni allegro , dajcie jakąś inną bidę z Azylu , szkoda ogłoszenia ....takie mrozy Quote
koosiek Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ale się cieszę :) Diablątko kochane :) A miałam z nią dzisiaj na spacer iść... Ania_sami, napisz proszę coś więcej! Allegro może podmienić na Biszkopta? Też mini psiak: http://www.dogomania.pl/threads/176243-MaA-y-przecudowny-starszy-Biszkopcik-uratowany-z-psiego-piekA-a-w-SzydA-owcu Quote
figa33 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 allegro po Livce otrzymał Biszkopcik , cudny starszy pan http://allegro.pl/item885089862_pochodze_z_psiego_piekla_w_szydlowcu_biszkopt.html Quote
bumel Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 W Azylu jest nowa Lika - mała, czarna, łudząco podobna, tylko chyba charakterem łagodniejsza... Quote
koosiek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nowa Lika jest śliczna :loveu: Bardzo podobna do "starej" Liki, tylko pycho ma bardziej jamnikowate. No i ADHD raczej nie ma ;) Napiszcie proszę coś więcej o nowym domu. Martwię się trochę tym, czy nowa właścicielka da sobie z nią radę... Quote
siekowa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Lika 2 Ania pewnie nie ma zaznaczonego tego wątku, więc trzeba go jej podesłać. Cytat z grona: Z Liką z początku było multum problemów ale powoli obie z Panią się odnajdują w nowej sytuacji. Fakt faktem że Lika lepszej opiekunki sobie wyśnić nie mogła. Figo33 dzięki za allegro. :loveu: Quote
koosiek Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 To jest ta sunia z kontenerka? Na zdjęciach wygląda na sporą, a to przecież kruszyna :) Quote
ania_sami Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Komu wysłać zdjęcia z domku Liki bo nie umiem wysłać ;p Quote
ania_sami Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 zgrać* sory ale zawiesza mi sie strona i nie moge edytować Quote
majuska Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dostałam wszystko na maila i bardzo sie cieszę, bo widać , że Lika trafiła do super domku i maświetna opiekę oraz mądrą i odpowiedzialna pańcię. Wkleję fragment listu, aby było wiadomo jak Lika się sprawuje i skąd ma tyle różnych gadżetów;) "Obecnie Lika jest już dosyć spokojna. Nic w mieszkaniu nie zniszczyła. Wychodzimy na 4 spacery dziennie.Dostaje 2 posiłki mokre. Jakies 2 tyg.temu zaczęła miec luzny stolec.Pewnie coś zjadła na spacerze. Byłyśmy u veta. Dostała serię zastrzyków i już jest dobrze. Mam nadzieję, że w tym tyg. zostanie zaszczepiona p/zakażnym. Na spacerze czasem rzuca się na prrzechodniów i inne psy. Ale pracujjemy nad tym. Zna już 3 suczki i na nie nie szczeka. Ale niestety szczeka w nocy. Zamówiłam taką obrożę przeciwszczekową i mam nadzieję,że tym urządzeniem odzwyczaję ją od tego. A tak na codzień uczę ją komendy -siad- i -zostań- oraz -leż-. Bawimy się też kagańcem tak aby chciała go nosić." A teraz fotki: Quote
majuska Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Lika w obrozy antyszczekowej: Lika odpoczywa po szczepieniach: Quote
bumel Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 eh, czarny diabeł:loveu: tyle się naczekała, ale warto było - cieszę się, że na taką Panią trafiła:-) Quote
Recommended Posts