Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Nowe wpłaty:

malibo57 - 200zł
ala123 - 60 zł
Dziękujemy:loveu::loveu:

Malibo - idz sie przespij.... CMOK

Tole porwali Indianie, AgataSonia robi ile moze bez dostepu do 1 postu...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem niestety teraz zaczęła się szkoła i mam dużo nauki i nie mam zbytnio czasu żeby być na dogo :(
I mam pytanie malibo ty wpłacałaś jednorazowo tak ?
A ala123 wpłacała też jednorazowo?

I kto wpłacał te 40zł jest napisane w pierwszym poście ze nie wiem kto to jest..
I coś mi śle wyszło bo agata,sonia ma że jest ponad 600zł na jej kącie a ja mam zapisane tylko trochę ponad 500zł

Posted

[quote name='Tola^^']Jestem niestety teraz zaczęła się szkoła i mam dużo nauki i nie mam zbytnio czasu żeby być na dogo :(
I mam pytanie malibo ty wpłacałaś jednorazowo tak ?
A ala123 wpłacała też jednorazowo?[/QUOTE]
ja deklarowałam 30 zł miesięcznie, a teraz wpłaciłam 60zł za 2 miesiace,jest to stała deklaracja tylko bardzo prosze o przypominanie,bo mam sporo tych deklaracji i mogę zapomnieć

Posted

Ok już wszystko rozumiem już wszytko poszukałam i wpłaty są zapisanej na pierwszej :)
Tylko kto wpłacał te 40zł ??
I czy malibo wpłaca jednorazowo lecz wnioskuje że raczej tak bo za transport płaciła :)

Posted

Cioteczki, zróbcie jakieś ładne zdjątka Bingusiowi i może jakieś dane do ogłoszenia, jak się zachowuje w dt wśród innych psów, jak się czuje i jaki ma stosunek do ludzi, czy jest otwarty do ludzi, czy zamknięty w sobie, wykastrowany nie jest? - takie podstawy.
Ja pozbieram te info w całość i ułożę jakiś ładny tekst do ogłoszeń i mały zostanie rozsławiony w necie tak, jak obiecałam :)
tylko muszą być ładne zdjęcia - to podstawa !!!
a no i namiary do kontaktu.

Posted

raczej nie liczyłabym ze czesto beda fotki, bo pan z hoteliku raczej nie ma czasu za bardzo, jak z nim rozmawiałam to wyraznie zaznaczył ze beda OD CZASU DO CZASU.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Panem Kaziem.Bingo czuje się dobrze,jest trochę strachliwy. Do Pana Kazia juz sie przyzwyczaił,wiec jak Go zawoła to podchodzi.Nie jest absolutnie agresywny,ani w stosunku do ludzi,ani do innych psów.Lubi sobie pospiewac arie,czasami w nocy:evil_lol:
Jak tylko dostane zdjecia to dam znac,tylko moge miec problem z wstawieniem na wątek,bo starym sposobem nie wychodzi...:roll:,wiec poprosze na pw maila do kogos kto wstawi fotki...:lol:;)