Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porobie zdjecia kiedy podjade podpisac umowe.
Bingunio juz bedzie zaaklimatyzowany, wiec bedzie opozowal do zdjec spokojniejszy i pewny siebie.
Po przyjezdzie do domu byl nieco zestresowany, a na dodatek jeszcze jazda samochodem, wiec zdjec nie robilam.
Poza tym byl w ciaglym biegu, obwachujac kazdy zakamarek ogrodu.
Moja mama wczoraj spotkala Bingusia na spacerze. Byl bardzo szczesliwy.

Posted

Ale cudowna wiadomość!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Aż nie mogę w to uwierzy...
...nasz Binguś w końcu po ponad 3latach znalazł swoje miejsc, swój domek!
Jejku ale się ciesze, że nasz misiek ma dobry domek :D :D :loveu:

Zuziu dziękujemy za opiekę nad Bingusiem i to dzięki Tobie nasz misiek dziś jest w SWOIM domu.
Dziękuje z całego serca także wszystkim darczyńcą, bo bez was Binga nie byłoby teraz w tym domu, gdyby nie WY cioteczki. :loveu:
Dziękuje WAM WSZYSTKIM za to wszystko co robiliście dla tego kochanego psiaka, że teraz dzięki wam jest w swoim kochanym domu!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wspaniałe wieści :loveu: . Bingo - żyj długo i szczęśliwie ze swoją rodziną:loveu:
czy moja wpłata z dn.08września (za sierpień niestety) dotarła na konto?nie widzę jej w rozliczeniu

Posted

a ja wpłaciłam deklarację na wrzesień i październik, dlatego chciałam prosić - jeśli można, by moją październikową deklarację przelać na konto Szarika, który popada w długi - nie ma z czego opłacić wrześniowego DT :(
http://www.dogomania.pl/threads/192405-Szarik-kiedy%C5%9B-melina-teraz-u-Lilu.BRAK-kasy-co-b%C4%99dzie-z-Szarikiem-POMOCY!?p=17660504#post17660504

nr konta masz Agata,Sonia - bo tam jesteś też zadeklarowana :)

Posted

o boziu jakie szczescie!!! Bingus we wlasnym domku super!!!! :loveu:
Zuziu czekamy na zdjatka zeby misiaka zobaczyc jeszcze no nacieszyc sie nie moge :multi::multi: A opieke mial wspaniala dolaczam sie do podziekowan!! :-):-)

Posted

co u Bingusia słychać??
już się w pełni zadomowił?
będą jakieś zdjęcia??

Czy mogłabym prosić o ostateczne rozliczenie Bingusia??
Pewnie nie tylko ja wpłaciłam już na październik, a chciałabym by moja październikowa deklaracja została przelana na mojego podobiecznego, który nie ma z czego opłacić pobytu we wrześniu w DT :roll:

Posted

Kochany Bingunio juz calkowicie zadomowiony oczywiscie.
Cale dnie na dworze, stale kolo ludzi, co przeciez uwielbia !
Cgodzi na dlugie spacery. Jest pieknie wyczesany i naprawde szczesliwy.
Dopiero poznym wieczorkiem idzie do pomieszczenia spac. Niezbyt to lubi, bo zostaje tam sam, ale mysle, ze sie szybko przyzwyczai. Jest mu tam cieplutko a noc szybko mija.
Ten psiak juz tak pokochal swoich panstwa, z wzajemnoscia zreszta, ze nie chce sie z nimi rozstawac.
Bylam kilka dni temu na zakupach obok i nie oparlam sie oczywiscie zeby Bingunia nie poprzytulac i wycalowac.
Poznal mnie slodziak. Jego pani oddala mi linke, na ktorej Bingus od nas wyjechal, a jak ja zobaczyl w rekach swojej pani, to szalal z radosci, bo myslal, ze idzie na spacerek. Ale spacer byl troszke pozniej.
Zdjecia zrobie, jak bede tam na troszke dluzej.

Posted

Jak będzie Agata,Sonia na wątku to ona napisze jaki jest stan konta Bingusia.
O to cudownie, że Binguś się już przyzwyczaił i pokochał nowych opiekunów :loveu:
Czekamy na zdjęcia :D

Posted

[quote name='bela51']A moze juz pora zmienic tytuł? Czy jeszcze nie chesz zapeszac ?[/QUOTE]

Niestety, ale nie wiem dlaczego, nie idzie zmienić tytułu wątku, więc pisze do moderatora, z prośbą o to.

Posted

No wlasnie czasami tak jest ... Ja tez nie moge zmienic jednego swojego watku.

A Bingus rozrabia !
U pani byla kolezanka i zostawila nieopatrznie swoja torebke na stoliku pod parasolem .....
No i Bingunio upitolil w torebce paseczek !
Teraz pancia musi kolezance postawic dobre winko ........
Taki jest Bingunio !

Juz sie bardzo zadomowil. Szczeka na obcych i zaczyna bronic swojego domu.
Na spacery chodzi daleko za miasto i na lace jest juz puszczany. Grzecznie przybiega na zawolanie.

Posted

Witajcie,

Jestem w tej chwili na urlopie,wracam w poniedzialek i wszystko uzupelnie.
Akrum-Twoja deklaracja za pazdziernik bedzie przelana na Szarika.Ja zalegam z wplata,ale po powrocie wplace i dorzuce cos wiecej na Szarika...
Wielkie szczescie spotkalo Bingusia,a jeszcze wieksze Jego nowa rodzine,bo wiem od Gosi,ze to cudowny psiak...Powiedziala mi,ze takiego psa jak Bingus to w zyciu nie miala...Takiego kochanego...

Posted

Nie byo mnie tu dość długo i takie piękne wiadomości :):):)
Mam nadzieję, że kochany Binguś będzie tam szczęśliwy, nie będzie tęsknił, pokocha nowy domek.....no i ...buziaczek dla Ciebie Bingusiu !

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dawno mnie nie było na forum, aż bałam się zajrzeć na wątek Binga, a tu takie super wieści! Aż wiara w ludzi wraca człowiekowi. Tegoroczne Święta Binguś spędzi jak należy - z rodziną ... :)