Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

Natsu śliczny :loveu: na fotkach widac podobieństwo do Negajskiego, jak to u braci :lol:
Kasiu, a jak z posłuszeństwem u Natsu ? bo widzę, że hasa sobie swobodnie. Przychodzi na zawołanie bez problemu ?a pytam, bo Negai przechodzi własnie okres buntu i ucieczek :mad:

Posted

Madziadalena napisał(a):
Natsu śliczny :loveu: na fotkach widac podobieństwo do Negajskiego, jak to u braci :lol:
Kasiu, a jak z posłuszeństwem u Natsu ? bo widzę, że hasa sobie swobodnie. Przychodzi na zawołanie bez problemu ?a pytam, bo Negai przechodzi własnie okres buntu i ucieczek :mad:

Z tym przychodzeniem na zawołanie to tak nie do końca... ;-) na tym spacerku na początku był posłuszny :-) na a potem wyczuł jakiś trop i było ganianie stada saren... po tym spacerku nóg nie czułam...a głos prawie straciłam... no ale tak to już jest z akitkami i ich instynktem :-) za to Natsulek był przeszczęśliwy :-)

Posted

charakterku nie zmienisz.....ja ostatnio coraz częściej puszczam Tania...ale on też bardziej się mnie trzyma...jest przyzwyczajony do terenu na który spacerujemu no i wie, ze jak nawieje ....to potem za kare przy nodze musi chodzić ;) też się bałam o zwierzynkę...ze pogoni...jednak naszym głownym problemem sa inne psy ....:( Tano kocha pieski i każdemu musi to okazać biegnąc w jego stronę przy okazji strasząc na śmierć właściciela...tak więc przed spacerem mam kieszenie pełne smakołyków :D

Posted

Kateczka napisał(a):
charakterku nie zmienisz.....ja ostatnio coraz częściej puszczam Tania...ale on też bardziej się mnie trzyma...jest przyzwyczajony do terenu na który spacerujemu no i wie, ze jak nawieje ....to potem za kare przy nodze musi chodzić ;) też się bałam o zwierzynkę...ze pogoni...jednak naszym głownym problemem sa inne psy ....:( Tano kocha pieski i każdemu musi to okazać biegnąc w jego stronę przy okazji strasząc na śmierć właściciela...tak więc przed spacerem mam kieszenie pełne smakołyków :D

oczywiście charakteru nie zmienię i wcale nie zamierzałam tego czynić :-) u nas wokoło chodzi sporo dzikich zwierząt, sarny, lisy, zające itd., więc akitkom nie trudno złapać trop i pobiec za nim :-) Nasze akitki też znają swój teren :-) więc nie obawiam się, żeby mogły nie wrócić, bardziej jest obawa, żeby nie pobiegły gdzieś za zwierzyną i wleciałay na jakąś drogę... dlatego trzeba być uważnym :-)

Posted

Ale co pies to pies jak puszczam Shirai'a z innymi suczkami zeby sobie poszalal, niestety jak spacerujemy samotnie to on nie ma wielkich checi to biegania, czasami z ogonem w gorze przeleci sie w jedna i druga strone czasami ja za nim pobiegam, a jak sa inne pieski to on to na szczescie on nie ucieka, a ma tyle radochy jak sie ganiaja ...

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kasiu jakieś nowe fotki masz? Czy mam czekać do jutra na zlotowe? :loveu: Już się nie mogę doczekać aż wszytskie kity wytłamszę :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]dopiero będą mieć radochę, Gin już dawno z żadna akitką się nie bawił :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Kasiu jakieś nowe fotki masz? Czy mam czekać do jutra na zlotowe? :loveu: Już się nie mogę doczekać aż wszytskie kity wytłamszę :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]dopiero będą mieć radochę, Gin już dawno z żadna akitką się nie bawił :lol:[/FONT]

postaram się dzisiaj trochę nowych fotek powrzucać :-)
My też nie możemy się doczekać jutrzejszego spotkania :-)
Ciekawe jak rodzeństwo na siebie zareaguje ? :-)

Posted

HEj,
Oglądam często Waszą galerię i bardzo podobają mi się Wasze kitki ! Rudy wykapany tatuś co ?
KAMEYO zazdrości im wybiegu ale już niedługo sama będzie miała podobny na co My się nie możemy doczekać. Wtedy to dopiero będą zabawy na świeżym powietrzu, prawie tak jak u Was, tylko klapki schowam ;-)