Shirai - Koki Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Kasiu a kiedy nowe foteczki maluszków śliczniuszków bedą :loveu: ?![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]u mnie problem... Ginuś zniszczył ładowarke do bateri zupełnie nie chcący i jestem uziemiona na przyszły tydzień! :placz: Muszę kupić nową a zanim ją przyślą to pewnie minie....[/FONT] A to jednak w tym bialym futerku siedzi troche diabelka ;) Quote
Kasia_Dawid Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Shirai - Koki napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ale Natsu sie zmienil !!!! :loveu: ma też coraz więcej siły, ostatnio nawet zerwał smycz :crazyeye: gdy zobaczył zająca i pobiegł za nim :cool3: na szczęście taki szybki jak zając to jeszcze nie jest :evil_lol: ale nie ma co jak rano wychodzę z Nashi i Natsu to mogę zapomnieć o spokojnym spacerku :cool3: zaczęłam uprawiać poranny jogging :evil_lol: :lol: Quote
Kasia_Dawid Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 a na zimę to chyba narty biegówki się przydadzą :lol: Quote
Jurki :oD Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Biała, Rudziutki i Czekolada mieszanka wybuchowa :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wieciej zdjec Naszenki !!!!!!!!!!!!! P.S. Nie to zebym dyskryminowala Natsu, ale sami wiecie jakie cudo macie w domu. Quote
Uruwashii Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Fajna jest ta kudłata księzniczka:loveu: pozdrawiamy Quote
Kasia_Dawid Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 gryzienie, podgryzanie, czyli wspólna zabawa :-) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nareszcie nowe fotki Waszych słodziaków :multi: Jak jak się za nimi stęskniłam :placz: Kasiu, obiecaj mi, że zorganizujemy niebawem spotkanie w plenerze :cool3: Quote
Kasia_Dawid Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Nareszcie nowe fotki Waszych słodziaków :multi: Jak jak się za nimi stęskniłam :placz: Kasiu, obiecaj mi, że zorganizujemy niebawem spotkanie w plenerze :cool3: Ja już się nie mogę doczekać :lol: kiedy macie czas ?? :razz: :lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A ciocia te śliczności nie długo wytarmosi :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 już się nie możemy doczekać na spotkanie :-) i mizianki :-) Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ale wam strasznie zazdroszcze takich dwoch szczesc w domu...i ja juz tez pracuje nad tym...:diabloti: Quote
Kasia_Dawid Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Ale wa strasznie zazdroszcze takicg dwoch szczesc w domu...i ja juz tez pracuje nad tym...:diabloti:[/QUOTE] Czyżby barciszek albo siostrzyczka? :razz: :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Kasia_Dawid']Czyżby barciszek albo siostrzyczka? :razz: :loveu:[/QUOTE] Oczywiscie psie rodzenstwo, tak wlasnie przemyslam za i przeciw. Wlaczajac od razu myslenie na zmiane auto i mieszkania :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Kasiu_Dawid oczywiscie najlepsze zyczonka dla Waszych maluszkow z okazji ukonczenia pol roczka !!!! Slicznie Wam rosna !!! Quote
Kasia_Dawid Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Kasiu_Dawid oczywiscie najlepsze zyczonka dla Waszych maluszkow z okazji ukonczenia pol roczka !!!! Slicznie Wam rosna !!![/QUOTE] Dziękujemy bardzo :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 31.10.2009r. nad jeziorkiem w Czechowicach - spotkanie z braciszkiem Ginusiem :-) Ale była zabawa :-) Dzięki Angelika za prezent dla Natsu i Nasheńki oraz wspaniałe spotkanie i super zabawę :-) musimy to niedługo powtórzyć ;-) Quote
Kasia_Dawid Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 super zabawa :-) Natsu był zachwycony :-) Quote
Recommended Posts