Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Madzia to kiedy wpadniecie w odwiedziny? Po Waszej wizycie na drugi dzień Gin nie umiał sie najeść [/FONT]:evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]PS. Na drugiego stałego bywalca mnie nie stać...no i mieszkanko za małe. Sakurka mi się marzy... ale to musi poczekać jeszcze kilka długich lat[/FONT] :placz:

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kasiu a kiedy nowe foteczki maluszków śliczniuszków bedą :loveu: ?!

u mnie problem... Ginuś zniszczył ładowarke do bateri zupełnie nie chcący i jestem uziemiona na przyszły tydzień! :placz: Muszę kupić nową a zanim ją przyślą to pewnie minie....
[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Kasiu a kiedy nowe foteczki maluszków śliczniuszków bedą :loveu: ?![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]u mnie problem... Ginuś zniszczył ładowarke do bateri zupełnie nie chcący i jestem uziemiona na przyszły tydzień! :placz: Muszę kupić nową a zanim ją przyślą to pewnie minie....[/FONT]

chciałam dzisiaj porobić, ale pogoda była do kitu i nic z tego nie wyszło :placz: a maluchy jak tylko wróciły do domu to się suszyły i poszły od razu spać :roll: może jutro pogoda się polepszy :cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A ja nie bacząc na pogodę polazłam z Samurajem na ponad 3 godzinny spacer po lesie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]po drodze spotkaliśmy kolegę Odiego, bokserek ze schroniska ze swoją pancią. Maluchy polowały na bażanty króliki i wszystko co się ruszało, mokre był caluśkie, brudniutkie.. a jakie szczęśliwe i wybiegane :loveu: potem była wizyta w klubie "Łączka" tzn nasze spotkania osiedlowe psów na łące pod lasem... i kolejna porcja zabawy i socjalizaci...!
Wróciliśmy mokszy i szczęśliwi do domu... każde dostało swoją michę i było git :evil_lol:[/FONT]

Posted

Oto nowy mieszkaniec naszej ulicy :loveu: przedstawiam Melona :loveu: (takie imię wybrał mały Bartek :evil_lol: ) czyli czekoladowego labradorka :loveu: ma teraz 15 tygodni , jest słodki :loveu: Nashi i Natsu już się z nim zapoznały :cool3: szykuje się dziś pierwszy wspólny spacerek z nowym kolegą :multi: :razz:

Guest Madziadalena
Posted

Kasiu, Negai na dzień dzisiejszy waży 28,2 kg :lol: Jest zdecydowanie największy z całej czwórki, nikt już mi nie wierzy, gdy mówię, że to 5 miesięczny szczeniaczek :roll: :evil_lol:

Posted

Madziadalena napisał(a):
Kasiu, Negai na dzień dzisiejszy waży 28,2 kg :lol: Jest zdecydowanie największy z całej czwórki, nikt już mi nie wierzy, gdy mówię, że to 5 miesięczny szczeniaczek :roll: :evil_lol:

no to Negai nieźle waży :crazyeye: chyba trzeba go trochę odchudzić :razz:

Posted

tam zaraz odchudzić...mi też niektórzy mówili, ze Tano za dużo waży a młody wystartował właśnie w 5 miesiacu i teraz przy 7 się zatrzymał na 32 a linię ma niezła...ostatnio mu żeberka wystają więc albo mniej ruchu albo więcej żarcia:razz: Melonek śliczna czekoladka

Posted

Kasia_Dawid napisał(a):
no to Negai nieźle waży :crazyeye: chyba trzeba go trochę odchudzić :razz:

Moze watro byloby go przeglodzic troszke, ale pewnie i tak Ngai przeslanie niedlugo tyc i tylko bedzie sie rosl w gore :lol:.

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Piekny ten Melonik i jakie oryginalne imie !!!!!!!:evil_lol:

Wiem, że w hodowli wołali na niego Gin, ale mały Bartek tzn. synek naszego sąsiada, wymyślił Melon i tak zostało, ciągle pytał, kiedy będzie Melon, więc został Melon :evil_lol: i w hodowli też zaczęli na niego tak wołać :lol:

Guest Madziadalena
Posted

Natsu faktycznie ładnie wydoroślał :) Widac, że jest harmonijnie zbudowany. A Nasheńka cudownie puchata... uściski dla kitek :loveu: