Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Madzia to kiedy wpadniecie w odwiedziny? Po Waszej wizycie na drugi dzień Gin nie umiał sie najeść [/FONT]:evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]PS. Na drugiego stałego bywalca mnie nie stać...no i mieszkanko za małe. Sakurka mi się marzy... ale to musi poczekać jeszcze kilka długich lat[/FONT] :placz: Quote
Kasia_Dawid Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Madziadalena napisał(a):Kasia_Dawid i macie rację, bo widzę po Negai, jak łatwo można przecholowac :roll: Jego żołądek chyba jest bez dna :hmmmm: a ile Negai teraz waży?? Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kasiu a kiedy nowe foteczki maluszków śliczniuszków bedą :loveu: ?! u mnie problem... Ginuś zniszczył ładowarke do bateri zupełnie nie chcący i jestem uziemiona na przyszły tydzień! :placz: Muszę kupić nową a zanim ją przyślą to pewnie minie.... [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Kasiu a kiedy nowe foteczki maluszków śliczniuszków bedą :loveu: ?![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]u mnie problem... Ginuś zniszczył ładowarke do bateri zupełnie nie chcący i jestem uziemiona na przyszły tydzień! :placz: Muszę kupić nową a zanim ją przyślą to pewnie minie....[/FONT] chciałam dzisiaj porobić, ale pogoda była do kitu i nic z tego nie wyszło :placz: a maluchy jak tylko wróciły do domu to się suszyły i poszły od razu spać :roll: może jutro pogoda się polepszy :cool3: Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A ja nie bacząc na pogodę polazłam z Samurajem na ponad 3 godzinny spacer po lesie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]po drodze spotkaliśmy kolegę Odiego, bokserek ze schroniska ze swoją pancią. Maluchy polowały na bażanty króliki i wszystko co się ruszało, mokre był caluśkie, brudniutkie.. a jakie szczęśliwe i wybiegane :loveu: potem była wizyta w klubie "Łączka" tzn nasze spotkania osiedlowe psów na łące pod lasem... i kolejna porcja zabawy i socjalizaci...! Wróciliśmy mokszy i szczęśliwi do domu... każde dostało swoją michę i było git :evil_lol:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Oto nowy mieszkaniec naszej ulicy :loveu: przedstawiam Melona :loveu: (takie imię wybrał mały Bartek :evil_lol: ) czyli czekoladowego labradorka :loveu: ma teraz 15 tygodni , jest słodki :loveu: Nashi i Natsu już się z nim zapoznały :cool3: szykuje się dziś pierwszy wspólny spacerek z nowym kolegą :multi: :razz: Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gratulujemy ślicznego sąsiada i nowego kolegi, maluchom na pewno się bardzo przyda jego towarzystwo :loveu::loveu::loveu: Czekam na fotki ze wspólnego spaceru :razz: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Znalazłam fotki Nasheńki, które swojego czasu przesłała mi babcia Kasia Taka byłam królewna :loveu: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Kasiu, Negai na dzień dzisiejszy waży 28,2 kg :lol: Jest zdecydowanie największy z całej czwórki, nikt już mi nie wierzy, gdy mówię, że to 5 miesięczny szczeniaczek :roll: :evil_lol: Quote
Kasia_Dawid Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Angelika dziękujemy za zdjęcia maleńkiej Nasheńki :-) :-) Quote
Kasia_Dawid Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Madziadalena napisał(a):Kasiu, Negai na dzień dzisiejszy waży 28,2 kg :lol: Jest zdecydowanie największy z całej czwórki, nikt już mi nie wierzy, gdy mówię, że to 5 miesięczny szczeniaczek :roll: :evil_lol: no to Negai nieźle waży :crazyeye: chyba trzeba go trochę odchudzić :razz: Quote
Kasia_Dawid Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 z dzisiejszego spacerku :-) pierwszy wspólny spacer z Melonem :-) Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Natsu ma piękny precelek z ogonka :loveu:[/FONT] Quote
Kateczka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 tam zaraz odchudzić...mi też niektórzy mówili, ze Tano za dużo waży a młody wystartował właśnie w 5 miesiacu i teraz przy 7 się zatrzymał na 32 a linię ma niezła...ostatnio mu żeberka wystają więc albo mniej ruchu albo więcej żarcia:razz: Melonek śliczna czekoladka Quote
Shirai - Koki Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Piekny ten Melonik i jakie oryginalne imie !!!!!!!:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Kasia_Dawid napisał(a):no to Negai nieźle waży :crazyeye: chyba trzeba go trochę odchudzić :razz: Moze watro byloby go przeglodzic troszke, ale pewnie i tak Ngai przeslanie niedlugo tyc i tylko bedzie sie rosl w gore :lol:. Quote
Kasia_Dawid Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Natsu ma piękny precelek z ogonka :loveu:[/FONT] :evil_lol: rzeczywiście nieźle nim wywija :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Piekny ten Melonik i jakie oryginalne imie !!!!!!!:evil_lol: Wiem, że w hodowli wołali na niego Gin, ale mały Bartek tzn. synek naszego sąsiada, wymyślił Melon i tak zostało, ciągle pytał, kiedy będzie Melon, więc został Melon :evil_lol: i w hodowli też zaczęli na niego tak wołać :lol: Quote
Kasia_Dawid Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 ciąg dalszy fotorelacji z wczorajszego spacerku :-) Quote
Angelika_Roser Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Widzę, że przyszły champion też nieźle urósł :loveu: A Nasheńka ma niesamowitą kite :evil_lol: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Kasia_Dawid']ciąg dalszy fotorelacji z wczorajszego spacerku :-) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ale Natsu sie zmienil !!!! :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Natsu faktycznie ładnie wydoroślał :) Widac, że jest harmonijnie zbudowany. A Nasheńka cudownie puchata... uściski dla kitek :loveu: Quote
Recommended Posts