Kasia_Dawid Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Uruwashii napisał(a):No na tym gonieniu się napewno kubuś wyszedł by najgorzej... za to akitki... :mad:byłyby w swoim żywiole;):loveu: dokładnie tak :mad::diabloti: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Kasia_Dawid']z cyklu wspólnych zabaw :-) http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_1253.jpg http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_1263.jpg Ślicznoty moje ukochane :loveu::loveu::loveu: Natsu jak zwykle dostojny Samuraj a Nasheńka z pysia "serduszkowa" panienka :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Twoje maluchy Kasiu też tak szybko rosną...chlip, a pamiętam jak jeżdziliśmy do babci Kasi w odwiedzinki żeby je poprzytulać :loveu: trzeba by jakieś spotkanko zorganizować :lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Twoje maluchy Kasiu też tak szybko rosną...chlip, a pamiętam jak jeżdziliśmy do babci Kasi w odwiedzinki żeby je poprzytulać :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]trzeba by jakieś spotkanko zorganizować :lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] czas tak szybko leci...:roll: a maluchy równie szybko rosną :loveu: a co do spotkanka to koniecznie trzeba jakieś w plenerze zorganizować :lol: Quote
Uruwashii Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wiemy coś o tym pamiętamy naszego małego jako kulke białą a teraz sie juz meżczyzna robi... Quote
Kasia_Dawid Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 o poranku :-) nasze zabawy :-) Quote
Jurki :oD Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Śliczniutkie te Wasze pociechy :loveu::loveu::loveu: Mizianki dla nich i to odromne :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 poranna porcja przytulasków i zabawy :-) Quote
Kasia_Dawid Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Jurki :oD napisał(a):Śliczniutkie te Wasze pociechy :loveu::loveu::loveu: Mizianki dla nich i to odromne :loveu::loveu::loveu: dziękujemy bardzo :loveu: uwielbiamy mizianki :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ślicznie! A Natsu jak ładnie aportuje :razz: Trzeba to nasze spotkanko koniecznie rozganizować :loveu: kto kiedy ma wolne?! [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS] kto kiedy ma wolne?! [/FONT] W tym miesiącu jedynie niedziela 18tego nam pasuje. Inne weekendy mamy już zajęte :( Kasia i Dawid a jak u Was z czasem w przyszłą niedzielę? Z Ginusiem, Negai i Masshiro spotkamy się w Kielcach a ja chciałabym też spotkać się z Natsu i Nasheńką :loveu: Niedługo już ich nie poznam, tak szybko rosną :p Quote
Kasia_Dawid Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Kasia_i_Łukasz']W tym miesiącu jedynie niedziela 18tego nam pasuje. Inne weekendy mamy już zajęte :( Kasia i Dawid a jak u Was z czasem w przyszłą niedzielę? Z Ginusiem, Negai i Masshiro spotkamy się w Kielcach a ja chciałabym też spotkać się z Natsu i Nasheńką :loveu: Niedługo już ich nie poznam, tak szybko rosną :p Nam niestety za tydzień nie pasuje..:placz: wyjeżdżamy w przyszły weekend, więc dopiero za dwa tygodnie nam pasuje :roll: dałoby się zorganizować spotkanko po 18 października ???? plisss :cool3: :lol: Quote
Kasia_Dawid Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 a dziś się ważyliśmy :-) Natsu 21 kg, a Nashi 14 kg :-) Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]To Gin ostro goni Natsu... ma 20 kg :razz:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]To Gin ostro goni Natsu... ma 20 kg :razz:[/FONT] bałam się nieco, czy Natsu nie waży za dużo, ale jak zobaczyłam 21 kg to mi ulżyło :lol: bo Natsu ostatnio bardzo urósł, Nasheńka przy nim to taka kruszynka :p a poza tym Natsu ma ogromny apetyt i pewnie by więcej ważył, ale staram się mu tyle nie dawać, by zbyt mocno nie przytył :roll: Quote
Guest Madziadalena Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kasia_Dawid i macie rację, bo widzę po Negai, jak łatwo można przecholowac :roll: Jego żołądek chyba jest bez dna :hmmmm: Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ja mam odwrotny problem... jak tu dokarmiać bo on mało co je... :roll:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Angie, zafundowac mu stałe towarzystwo innego psiaka :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts