Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Twoje maluchy Kasiu też tak szybko rosną...chlip, a pamiętam jak jeżdziliśmy do babci Kasi w odwiedzinki żeby je poprzytulać :loveu:

trzeba by jakieś spotkanko zorganizować :lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Twoje maluchy Kasiu też tak szybko rosną...chlip, a pamiętam jak jeżdziliśmy do babci Kasi w odwiedzinki żeby je poprzytulać :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]trzeba by jakieś spotkanko zorganizować :lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

czas tak szybko leci...:roll: a maluchy równie szybko rosną :loveu:

a co do spotkanka to koniecznie trzeba jakieś w plenerze zorganizować :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]
kto kiedy ma wolne?!
[/FONT]

W tym miesiącu jedynie niedziela 18tego nam pasuje. Inne weekendy mamy już zajęte :(
Kasia i Dawid a jak u Was z czasem w przyszłą niedzielę? Z Ginusiem, Negai i Masshiro spotkamy się w Kielcach a ja chciałabym też spotkać się z Natsu i Nasheńką :loveu: Niedługo już ich nie poznam, tak szybko rosną :p

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']W tym miesiącu jedynie niedziela 18tego nam pasuje. Inne weekendy mamy już zajęte :(
Kasia i Dawid a jak u Was z czasem w przyszłą niedzielę? Z Ginusiem, Negai i Masshiro spotkamy się w Kielcach a ja chciałabym też spotkać się z Natsu i Nasheńką :loveu: Niedługo już ich nie poznam, tak szybko rosną :p

Nam niestety za tydzień nie pasuje..:placz: wyjeżdżamy w przyszły weekend, więc dopiero za dwa tygodnie nam pasuje :roll: dałoby się zorganizować spotkanko po 18 października ???? plisss :cool3: :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]To Gin ostro goni Natsu... ma 20 kg :razz:[/FONT]

bałam się nieco, czy Natsu nie waży za dużo, ale jak zobaczyłam 21 kg to mi ulżyło :lol: bo Natsu ostatnio bardzo urósł, Nasheńka przy nim to taka kruszynka :p a poza tym Natsu ma ogromny apetyt i pewnie by więcej ważył, ale staram się mu tyle nie dawać, by zbyt mocno nie przytył :roll:

Guest Madziadalena
Posted

Kasia_Dawid i macie rację, bo widzę po Negai, jak łatwo można przecholowac :roll: Jego żołądek chyba jest bez dna :hmmmm:

Guest Madziadalena
Posted

Angie, zafundowac mu stałe towarzystwo innego psiaka :evil_lol: ;)