Kasia_i_Łukasz Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Wiedziałam, że Wam też się ten sport spodoba :multi: W końcu kitki mogą ciągnąć do woli nie wyrywając Wam przy tym rąk ze stawów :evil_lol: Przy okazji następnego zlotu KK proponuje urządzić rajd rowerowy i co Wy na to kochani? :lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]ja jestem za rajdem rowerowym KK,tylko najpierw muszę wymóżdzyć jak przetansportować rower :evil_lol::loveu: Kasia cudne zdjęcia !!! !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Wiedziałam, że Wam też się ten sport spodoba :multi: W końcu kitki mogą ciągnąć do woli nie wyrywając Wam przy tym rąk ze stawów :evil_lol: Przy okazji następnego zlotu KK proponuje urządzić rajd rowerowy i co Wy na to kochani? :lol: Bardzo się nam spodobało :-) nie myśleliśmy też, że one tak szybko to załapią, a tymczasem to było tak, jakby biegały z rowerem już nie pierwszy raz :p one mają to już po prostu we krwi :diabloti: Co do rajdu rowerowego my absolutnie jesteśmy ZA!! :lol: :multi: Quote
Kasia_Dawid Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]ja jestem za rajdem rowerowym KK,tylko najpierw muszę wymóżdzyć jak przetansportować rower :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kasia cudne zdjęcia !!! !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Dziękujemy :-) Hm my zaś musimy spakować dwie kitki i dwa rowery :hmmmm: :razz: Quote
Kasia_Dawid Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]ja jestem za rajdem rowerowym KK,tylko najpierw muszę wymóżdzyć jak przetansportować rower :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kasia cudne zdjęcia !!! !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] zapomniałam dodać, że w jedno autko :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]to ja mam złowrogi plan... może dziadkowie do nas przyjadą :razz: KA\asia Dawid co Wy na to? zapraszamy:razz:?!, laaaaaaaasu mamy bardzo dużo :multi::evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Pewnie :-) tereny też mamy fajne :-) Zapraszamy !! :multi: Kasia co Wy na to ?? :cool3: :p:p Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kasia_Dawid napisał(a): Hm my zaś musimy spakować dwie kitki i dwa rowery :hmmmm: :razz: a My dwa rowery i trzy kitki (Łukasz ma linkę z dwoma amortyzatorami, więc szkoda by było tego nie wykorzystać) :lol: Kasiu, piękne te ostatnie fotki Nasheńki i Natsu! :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Kasia_i_Łukasz napisał(a):a My dwa rowery i trzy kitki (Łukasz ma linkę z dwoma amortyzatorami, więc szkoda by było tego nie wykorzystać) :lol: Kasiu, piękne te ostatnie fotki Nasheńki i Natsu! :loveu: Myslę, że prędzej czy później uda nam się zorganizować rowerowy rajd KK :p Cieszymy się, że Dziadkom fotki się podobają :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Jak słoneczko świeci wystawiamy pycholki :-) Quote
*Aga* Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Super wyglądają jak się wystawiają do słoneczka, którego coraz mniej ostatnio, więc jak się pojawi to trzeba korzystać ;) :loveu: A tak na serio to chyba jednak coś usłyszały z daleka i dlatego takie skupione i wpatrzone?? http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs471.ash2/74489_101146233291359_100001879472799_6517_2249979_n.jpg Jakie Nashi ma fajowo puchate łapki (piąstki) :loveu::loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='*Aga*']Super wyglądają jak się wystawiają do słoneczka, którego coraz mniej ostatnio, więc jak się pojawi to trzeba korzystać ;) :loveu: A tak na serio to chyba jednak coś usłyszały z daleka i dlatego takie skupione i wpatrzone?? http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs471.ash2/74489_101146233291359_100001879472799_6517_2249979_n.jpg Jakie Nashi ma fajowo puchate łapki (piąstki) :loveu::loveu: Aga, to zdecydowanie było łapanie promyków słońca i wygrzewanie się w jego cieple :-) Quote
Marcisia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]I tutaj też podziękuje że mogłem Was poznać w Kielcach :loveu: Pozdrawiam i ślę mizianki dla Nashi i Natsu :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Marcisia napisał(a):[FONT="Comic Sans MS"]I tutaj też podziękuje że mogłem Was poznać w Kielcach :loveu: Pozdrawiam i ślę mizianki dla Nashi i Natsu :loveu:[/FONT] My również dziękujemy :-) Miło nam było Cię poznać :-) Pozdrawiamy, a Natsulek i Nasheńka wymiziane :-) Quote
Kasia_Dawid Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Spacerek w zimowej aurze :-) Towarzyszył nam Melon :-) Quote
Kasia_Dawid Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 :-):-) Melon zażywał śnieżnych kąpieli :-) ;-) Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]nie ma to jak po s[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ąsiedzku iść na ludzko psi spacerek :evil_lol::loveu: Melon to już kawał chłopa :lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts