Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiedziałam, że Wam też się ten sport spodoba :multi: W końcu kitki mogą ciągnąć do woli nie wyrywając Wam przy tym rąk ze stawów :evil_lol:

Przy okazji następnego zlotu KK proponuje urządzić rajd rowerowy i co Wy na to kochani? :lol:

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Wiedziałam, że Wam też się ten sport spodoba :multi: W końcu kitki mogą ciągnąć do woli nie wyrywając Wam przy tym rąk ze stawów :evil_lol:

Przy okazji następnego zlotu KK proponuje urządzić rajd rowerowy i co Wy na to kochani? :lol:

Bardzo się nam spodobało :-) nie myśleliśmy też, że one tak szybko to załapią, a tymczasem to było tak, jakby biegały z rowerem już nie pierwszy raz :p one mają to już po prostu we krwi :diabloti:

Co do rajdu rowerowego my absolutnie jesteśmy ZA!! :lol: :multi:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]ja jestem za rajdem rowerowym KK,tylko najpierw muszę wymóżdzyć jak przetansportować rower :evil_lol::loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kasia cudne zdjęcia !!! !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Dziękujemy :-)

Hm my zaś musimy spakować dwie kitki i dwa rowery :hmmmm: :razz:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]ja jestem za rajdem rowerowym KK,tylko najpierw muszę wymóżdzyć jak przetansportować rower :evil_lol::loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kasia cudne zdjęcia !!! !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

zapomniałam dodać, że w jedno autko :evil_lol:

Posted

Kasia_Dawid napisał(a):

Hm my zaś musimy spakować dwie kitki i dwa rowery :hmmmm: :razz:

a My dwa rowery i trzy kitki (Łukasz ma linkę z dwoma amortyzatorami, więc szkoda by było tego nie wykorzystać) :lol:

Kasiu, piękne te ostatnie fotki Nasheńki i Natsu! :loveu:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
a My dwa rowery i trzy kitki (Łukasz ma linkę z dwoma amortyzatorami, więc szkoda by było tego nie wykorzystać) :lol:

Kasiu, piękne te ostatnie fotki Nasheńki i Natsu! :loveu:

Myslę, że prędzej czy później uda nam się zorganizować rowerowy rajd KK :p

Cieszymy się, że Dziadkom fotki się podobają :loveu:

Posted

[quote name='*Aga*']Super wyglądają jak się wystawiają do słoneczka, którego coraz mniej ostatnio, więc jak się pojawi to trzeba korzystać ;) :loveu:
A tak na serio to chyba jednak coś usłyszały z daleka i dlatego takie skupione i wpatrzone??

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs471.ash2/74489_101146233291359_100001879472799_6517_2249979_n.jpg
Jakie Nashi ma fajowo puchate łapki (piąstki) :loveu::loveu:

Aga, to zdecydowanie było łapanie promyków słońca i wygrzewanie się w jego cieple :-)

Posted

Marcisia napisał(a):
[FONT="Comic Sans MS"]I tutaj też podziękuje że mogłem Was poznać w Kielcach :loveu:

Pozdrawiam i ślę mizianki dla Nashi i Natsu :loveu:[/FONT]

My również dziękujemy :-) Miło nam było Cię poznać :-)

Pozdrawiamy, a Natsulek i Nasheńka wymiziane :-)