Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natsu wyraznie zadowolony...
http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_2086.jpg?t=1262454412
...a Naszenka ...troszke spiaca ...
http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_2079.jpg?t=1262454487
i w pasy psie pozapinani...slusznie...jak jezdzimy daleko to Shirai'a tez wozimy na tylnym siedzeniu
( poniewaz w bagazniku jak jezdz nigdy sie nie kaladzie tylko patrzy w tylna szybe, na kilku godzinna jazde to padnie :diabloti:) i w pasach psich...na codzien jezdzi w bagazniku...ma wiecej miejsca, ale jak pisalam wczesniej ciagle stoi i praktyczniej dla nas....a na siedzenia polecam pokrowce zakladane na zaglowki. Jednak powaznie przy drugiej akitce rozwazamy wielkie kombi !:evil_lol:

Posted

Na razie na tylnych siedzeniach rodzeństwo mieści się bez problemu, ale pewnie niedługo już takie podróżowanie nie będzie możliwe i też będziemy musieli rozważyć zmianę autka. Nashi to generalnie przez całą drogę to sobie spała, Natsu zaś patrzył przez okno, ale w końcu i jego sen dopadł :-)

Posted

Kasia_Dawid napisał(a):
Na razie na tylnych siedzeniach rodzeństwo mieści się bez problemu, ale pewnie niedługo już takie podróżowanie nie będzie możliwe i też będziemy musieli rozważyć zmianę autka. Nashi to generalnie przez całą drogę to sobie spała, Natsu zaś patrzył przez okno, ale w końcu i jego sen dopadł :-)

będą sie mieścić tak długo jak nie będa mialy innego wyjścia ;)
Anata z Bimbem (jak oboje byli już dorośli) dojechali na Węgry i z powrotem na tylnym siedzeniu ;) oboje mogli się położyć w tym samym czasie, chociaż nie obyło sie bez przytulania ;)

Posted

My tez myślimy o kombi...bo u nas Tanio nie ma miejsca w bagaju :) ale za to kocyk na tylnym siedzieniu ma umocowany tak samo jak u WAS :)
Pięknie rosną :D Natsu to już kawał przystojnego psa (żeby nie było, ze Nashi ciągle wychwalam :P)

Posted

Fajnie mają te Wasze kitki. Mają swój wybieg. My się już nie możemy doczekać wybiegu dla Naszej suni. Tymczasem pozdrawiamy oglądając Wasze foty ze smakiem- mniam mniam.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mam nadziej, że zima to na dłuzej wpadła :lol: bo psiaki z radości szaleją. Gin to dziś za cholere nie chciał wracać do domu :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]PS. Kasiu to kiedy mnie odwiedzisz bo nie wiem kiedy chałupę mam ogarnąć :diabloti: póki co to siedzę i piszę pracę więc muszę sobie wygospodarować czas na sprzątanie :grin:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Latający pancio pobił wszelkie rekordy
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/FONT]
!!
[FONT=Comic Sans MS]Aż akity się odwróciły :evil_lol:
Dawid musiał wydać z siebie ryk potwora przy tym podskoku :roflt:

Natsulek śliczniulek pięknie dorasta a Nasheńska wykapana mamuśka, z wyglądu aniołek a w środku sprytny diabełek :evil_lol: :loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dobre, Kasiu, dobre :evil_lol: klub lewitujących posiadaczy akitek bardzo mi się podoba, będzie niezły ubaw :evil_lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS], napewno razem z Dawidem znajdziecie nowych członków klubu :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a już fanklub to będzie pękać w szwach :razz:[/FONT]