adriatom Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ale macie fajnie ! Gratuluję doskonałej parki ! Quote
Shirai - Koki Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 O nie zwykla ta wiez i jaka wspaniala !!! http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_1598.jpg obserwacja :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Natsu w kąpieli :-) dwa tygodnie temu była przymusowa kąpiel ;-) po tym jak Natsu hasał po polach ;-) dobrym pomysłem było zamontowanie dodatkowej wanny w garażu :-) Quote
Kasia_Dawid Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 wycieramy się :-) Natsu niczym Królewicz :-) :-) Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Hahaha Gin robiłe te same miny na początku :evil_lol: teraz to mu wszystko jedno byle szło gładko i szybko to kąpanie :loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Łagodnie przebiegała ta kąpiel, Natsu nie wygląda na szczęśliwego, ale widać, że spokojny :lol: Ciekawa jestem, jak będzie u nas :roll: bo dzisiaj nasz debiut, pierwsza Negajowa kąpiel :diabloti: z braku wanny w brodziku :lol: Quote
Kasia_Dawid Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Madziadalena napisał(a):Łagodnie przebiegała ta kąpiel, Natsu nie wygląda na szczęśliwego, ale widać, że spokojny :lol: Ciekawa jestem, jak będzie u nas :roll: bo dzisiaj nasz debiut, pierwsza Negajowa kąpiel :diabloti: z braku wanny w brodziku :lol: Natsu, podobnie jak Nashi, jest spokojny w czasie kąpieli :lol: nie jest może zachwycony, ale nie ucieka i siedzi grzecznie :lol: Ale generalnie myślę, że lubi wchodzić do wody :multi: pokazało to ostatnie spotkanie z Ginusiem nad jeziorkiem, gdzie Natsu szalał po wodzie i chętnie do niej wchodził, nawet przez chwilę się obawiałam, żeby mi gdzieś nie odpłynął ;) No to jestem ciekawa jak przebiegnie pierwsza Negajowa kapiel ??:razz: czekamy na info i nowe fotki braciszka :lol: Quote
Jurki :oD Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dodatkowa lodowka zamontowana w garazu tez sie przydaje :lol: Śliczniutka parka a Nashi Boska :loveu: oczywiscie Natsu tez :loveu: Świetnie sie macie z tymi malymi lobuzkami tylko pozazdroscic :loveu: Quote
Kateczka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 poczekajcie aż będziecie musieli takiego klocka jak Tanek wykąpac...przed wystawą w zeszłym tygodniu to był horror :evil_lol: następnym razem miesiąc wcześniej muszę wodę oszczędzać:eviltong: i zamówić remont łazienki:diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Natsu jest super grzeczny, my nie mamy wanny..wiec kapiel pod prysznicem a drzwi od lazienki trzeba barykadowac zeby nie uciekl :evil_lol:...a jeszcze to ze ja kapac Shirai musze w stroju kapielowym...wiec nie wiem czy zdjecia z kapieli Shiraia beda w galerii... Quote
Guest Madziadalena Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kąpiel, o dziwo, przebiegła całkiem sprawnie, mimo obopólnego stresu :loveu: Jedyne problemy pojawiły się przy "namawianiu" :evil_lol: Negai, żeby wszedł do brodzika, dodam, że wysokiego :p oraz przy próbach wytarcia go ręcznikiem, zużyłam aż 4 :lol: a i tak wszystko wokół było mokre. Ale zwierzak czysty, świeży i pachnący pojawił się w doborowym wystawowym towarzystwie :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Kochani, bardzo Wam dziękujemy za dzisiejszą, wspólną wędrówkę po naszej ukochanej jurze :Rose: Trochę kilometrów przemierzyliśmy i zapewne już jutro odczujemy tego skutki ;) ale sami przyznacie, że warto było się trochę nadwyrężyć :cool3: Quote
Angelika_Roser Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ślicznie fotki, widzę, że Natsu doświadczył przygotowań przed wystawowych, bardzo dobrze !! Śliczniutki jest, Kasiu będziemy za Was bardzo ale to bardzo mocno trzymać kciuki w Nowej Rudzie !! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Piękne, sielsko-słoneczne fotki :) Ach, te kitki to mają dobrze :loveu: Tylko pozazdrościć wycieczek w liczniejszym gronie :loveu: Uściski dla rodzeństwa :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 ciąg dalszy fotorelacji :-) Quote
Kasia_Dawid Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Pogoda dziś była piękna, słońce i ciepło, zatem zabawa i szlaeństwa na dworzu :-) towarzyszył nam Melon oraz Bartek i Jagódka :-) Quote
Agappe Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Kasia_Dawid']Nasheńka :-) uwielbia spacerować po ogrodzie i obserwować :-) http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_1587.jpg [quote name='Kasia_i_Łukasz']Kochani, bardzo Wam dziękujemy za dzisiejszą, wspólną wędrówkę po naszej ukochanej jurze :Rose: Trochę kilometrów przemierzyliśmy i zapewne już jutro odczujemy tego skutki ;) ale sami przyznacie, że warto było się trochę nadwyrężyć :cool3: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/15112OO9spacerzNashiiNatsu046.jpg coraz bardziej pięknieje Wam ta panienka!!! :loveu::loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 o tak Nasheńka zachwyca wszystkich :-) Quote
Kasia_Dawid Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 ciąg dalszy fotorelacji z dzisiejszej zabawy :-) Quote
Guest Madziadalena Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ładnie się prezentują te trzy kolorki na zielonym tle :lol::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Słodziaki te maluchy :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 z niedzielnego spaceru :-) Quote
Recommended Posts