Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Łagodnie przebiegała ta kąpiel, Natsu nie wygląda na szczęśliwego, ale widać, że spokojny :lol:
Ciekawa jestem, jak będzie u nas :roll: bo dzisiaj nasz debiut, pierwsza Negajowa kąpiel :diabloti: z braku wanny w brodziku :lol:

Posted

Madziadalena napisał(a):
Łagodnie przebiegała ta kąpiel, Natsu nie wygląda na szczęśliwego, ale widać, że spokojny :lol:
Ciekawa jestem, jak będzie u nas :roll: bo dzisiaj nasz debiut, pierwsza Negajowa kąpiel :diabloti: z braku wanny w brodziku :lol:

Natsu, podobnie jak Nashi, jest spokojny w czasie kąpieli :lol: nie jest może zachwycony, ale nie ucieka i siedzi grzecznie :lol: Ale generalnie myślę, że lubi wchodzić do wody :multi: pokazało to ostatnie spotkanie z Ginusiem nad jeziorkiem, gdzie Natsu szalał po wodzie i chętnie do niej wchodził, nawet przez chwilę się obawiałam, żeby mi gdzieś nie odpłynął ;)

No to jestem ciekawa jak przebiegnie pierwsza Negajowa kapiel ??:razz:
czekamy na info i nowe fotki braciszka :lol:

Posted

Dodatkowa lodowka zamontowana w garazu tez sie przydaje :lol:

Śliczniutka parka a Nashi Boska :loveu: oczywiscie Natsu tez :loveu:

Świetnie sie macie z tymi malymi lobuzkami tylko pozazdroscic :loveu:

Posted

poczekajcie aż będziecie musieli takiego klocka jak Tanek wykąpac...przed wystawą w zeszłym tygodniu to był horror :evil_lol: następnym razem miesiąc wcześniej muszę wodę oszczędzać:eviltong: i zamówić remont łazienki:diabloti:

Posted

Natsu jest super grzeczny, my nie mamy wanny..wiec kapiel pod prysznicem a drzwi od lazienki trzeba barykadowac zeby nie uciekl :evil_lol:...a jeszcze to ze ja kapac Shirai musze w stroju kapielowym...wiec nie wiem czy zdjecia z kapieli Shiraia beda w galerii...

Guest Madziadalena
Posted

Kąpiel, o dziwo, przebiegła całkiem sprawnie, mimo obopólnego stresu :loveu: Jedyne problemy pojawiły się przy "namawianiu" :evil_lol: Negai, żeby wszedł do brodzika, dodam, że wysokiego :p
oraz przy próbach wytarcia go ręcznikiem, zużyłam aż 4 :lol: a i tak wszystko wokół było mokre.
Ale zwierzak czysty, świeży i pachnący pojawił się w doborowym wystawowym towarzystwie :)

Posted

Kochani, bardzo Wam dziękujemy za dzisiejszą, wspólną wędrówkę po naszej ukochanej jurze :Rose: Trochę kilometrów przemierzyliśmy i zapewne już jutro odczujemy tego skutki ;) ale sami przyznacie, że warto było się trochę nadwyrężyć :cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ślicznie fotki, widzę, że Natsu doświadczył przygotowań przed wystawowych, bardzo dobrze !! Śliczniutki jest, Kasiu będziemy za Was bardzo ale to bardzo mocno trzymać kciuki w Nowej Rudzie !! :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Piękne, sielsko-słoneczne fotki :) Ach, te kitki to mają dobrze :loveu: Tylko pozazdrościć wycieczek w liczniejszym gronie :loveu: Uściski dla rodzeństwa :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_Dawid']Nasheńka :-) uwielbia spacerować po ogrodzie i obserwować :-)

http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_1587.jpg

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Kochani, bardzo Wam dziękujemy za dzisiejszą, wspólną wędrówkę po naszej ukochanej jurze :Rose: Trochę kilometrów przemierzyliśmy i zapewne już jutro odczujemy tego skutki ;) ale sami przyznacie, że warto było się trochę nadwyrężyć :cool3:

http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/15112OO9spacerzNashiiNatsu046.jpg

coraz bardziej pięknieje Wam ta panienka!!! :loveu::loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Ładnie się prezentują te trzy kolorki na zielonym tle :lol::loveu: