Guest Madziadalena Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Po prostu słodkości :loveu: a to zdjęcie Nasheńki ...poza bogini i też boskie spojrzenie :loveu: Chyba trudno jej się oprzec :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Madziadalena napisał(a):Wpraszac się nie musicie chyba, że faktycznie lubicie :evil_lol:, bo my gorąco zapraszamy w odwiedziny Kasię z Łukaszem, koniecznie w psim towarzystwie oraz rodzeństwo Negai wraz z ich osobistymi ludziami :lol: Na razie jesteśmy na wyjeździe, ale jak tylko wrócimy, ustalamy datę i "impreza" rusza :cool3: :lol: Super, już się doczekać nie mogę!!! :multi: My w takim razie przyjedziemy z Aszeńką coby maluchy mogły się mamą nacieszyć :loveu: Nam najbardziej odpowiada weekend 15-16 sierpnia, wcześniej wyjeżdżamy z Asztarkiem i Aidką na krótkie wakacje, pod namiot, na Litwę :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Właśnie tak zamierzam wyściskać w niedzielę te urocze futrzaki :loveu::loveu::loveu: http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_0031.jpg http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/IMG_0095.jpg Do zobaczenia! :lol::lol::lol: Quote
Kasia_Dawid Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Kasiu, już się nie możemy doczekać niedzielnego spotkania :-):-) :-) jupi :-) :-) Quote
Shirai - Koki Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Cukiereczek za Wasza malenka to najbardziej trzymam kciuki zeby zdrowa i sliczna rosla...zapytam z ciekawosci czy jest juz po sterylce ? Quote
Kasia_Dawid Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Cukiereczek za Wasza malenka to najbardziej trzymam kciuki zeby zdrowa i sliczna rosla...zapytam z ciekawosci czy jest juz po sterylce ? Jeszcze nie, bo za maleńka jest, musimy jeszcze trochę poczekać. Dziękujemy za trzymanie kciuków :p Quote
Shirai - Koki Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ja to strasznie zaluje ze dlugowlose maluchy trzeba poddawac sterylce :shake:, mimo ze rozumiem powody, ale jak przeniesiemy sie do Ameryki to dlugowloski mozna wystawiac, chociaz w Polsce na wystawie w Bedzinie wystawiona dlugowloska byla i nawet zostala poddana ocenie :crazyeye:, wiec ja juz nic nie rozumiem Quote
Angelika_Roser Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Kasia, Dawid dla Was wyszperane, Naszeńska chyba 2 dni po urodzeniu :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Natsu ze stojącymi uszkami wygląda bardzo dorośle i nosek ma już prawie całkiem czarny :loveu: Mam nieodparte wrażenie, że w porównaniu z rodzeństwem, to uszy Negai wielkie są jak u nietoperka :roll: Quote
Kasia_Dawid Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 02.08.09r. - odwiedziny babci Kasi i dziadka Łukasza z mamusią Aszeńką i braciszkiem Ginusiem :-) :-) Natsu, Naszeńka i Ginuś Quote
Kasia_Dawid Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Ginuś w odwiedzinach u rodzeństwa :-) Quote
Kasia_Dawid Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Natsu z braciszkiem Ginusiem :-) Quote
Recommended Posts