Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Po prostu słodkości :loveu: a to zdjęcie Nasheńki ...poza bogini i też boskie spojrzenie :loveu: Chyba trudno jej się oprzec :lol:

Posted

Madziadalena napisał(a):
Wpraszac się nie musicie chyba, że faktycznie lubicie :evil_lol:, bo my gorąco zapraszamy w odwiedziny Kasię z Łukaszem, koniecznie w psim towarzystwie oraz rodzeństwo Negai wraz z ich osobistymi ludziami :lol:

Na razie jesteśmy na wyjeździe, ale jak tylko wrócimy, ustalamy datę i "impreza" rusza :cool3: :lol:

Super, już się doczekać nie mogę!!! :multi: My w takim razie przyjedziemy z Aszeńką coby maluchy mogły się mamą nacieszyć :loveu:

Nam najbardziej odpowiada weekend 15-16 sierpnia, wcześniej wyjeżdżamy z Asztarkiem i Aidką na krótkie wakacje, pod namiot, na Litwę :lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Cukiereczek za Wasza malenka to najbardziej trzymam kciuki zeby zdrowa i sliczna rosla...zapytam z ciekawosci czy jest juz po sterylce ?

Jeszcze nie, bo za maleńka jest, musimy jeszcze trochę poczekać.
Dziękujemy za trzymanie kciuków :p

Posted

Ja to strasznie zaluje ze dlugowlose maluchy trzeba poddawac sterylce :shake:, mimo ze rozumiem powody, ale jak przeniesiemy sie do Ameryki to dlugowloski mozna wystawiac, chociaz w Polsce na wystawie w Bedzinie wystawiona dlugowloska byla i nawet zostala poddana ocenie :crazyeye:, wiec ja juz nic nie rozumiem

Guest Madziadalena
Posted

Natsu ze stojącymi uszkami wygląda bardzo dorośle i nosek ma już prawie całkiem czarny :loveu:

Mam nieodparte wrażenie, że w porównaniu z rodzeństwem, to uszy Negai wielkie są jak u nietoperka :roll: