Guest Madziadalena Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ależ to musi byc fantastyczne, móc oglądac na codzień dwie baraszkujące akitki :loveu: A i one nigdy się nie nudzą, bo towarzystwo zazwyczaj chętne do zabawy:lol: Quote
Kasia_Dawid Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 24 lipca 2009r. - Odwiedziny Ginusia :-) Quote
Kasia_Dawid Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 zabawa przeniosła się na podwórko :-) Quote
Kasia_Dawid Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 a dzisiaj była piękna tęcza ... :-) Quote
Angelika_Roser Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ja u siebie poplątałam datę, to rzeczywiście był 24 :oops:... super fotki Kasiu! A tęczą piękna, wy to macie widoki :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Trzy małe akitki razem, to piękny widok :loveu: Pozdrawiamy rodzeństwo gorąco :) Quote
Angelika_Roser Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Madziu musisz nas odwiedzić kiedyś z Negai, to dopiero będzie fotorelacja!! :loveu: Całe rodzeństwo razem :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Angeliko, chętnie, ale utrudnieniem jest to, że ja nie mobilna :shake: Na razie z Negai skazani jesteśmy na komunikację publiczną :roll: Wspólne spotkanie całej czwórki byłoby wspaniałe :loveu: Mojemu maluszkowi brakuje zabaw ze szczeniakami, na codzień natykamy się głównie na dorosłe pieski, które gardzą szczenięcymi wygłupami. Przynajmniej Nashi i Natsu nie mają tego problemu, co widac na fotkach :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Madziu, za to wszyscy pozostali są mobilni :D My co prawda nie mam już, żadnego maluszka "N" ;), ale za to znamy drogę do Ciebie i Negai :lol: Wystarczy tylko nas zaprosić...:cool3: Kasia, Dawid, Angelika i Radek co Wy na to? wpraszamy się na wizytę u Madzi i Negai? :cool3: Quote
Angelika_Roser Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 My się bardzo chętnie wprosimy :mad::evil_lol:, my lubimy ''się wpraszać'' :razz: w odwiedziny !! Mówcie tylko kiedy!!?? Quote
Guest Madziadalena Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wpraszac się nie musicie chyba, że faktycznie lubicie :evil_lol:, bo my gorąco zapraszamy w odwiedziny Kasię z Łukaszem, koniecznie w psim towarzystwie oraz rodzeństwo Negai wraz z ich osobistymi ludziami :lol: Na razie jesteśmy na wyjeździe, ale jak tylko wrócimy, ustalamy datę i "impreza" rusza :cool3: :lol: Quote
Angelika_Roser Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Huuuuuura!! :loveu: pojedziemy w odwiedziny :loveu: !! Quote
Kasia_Dawid Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 No to szykuje się impreza u Madzi :multi: jupi :lol: Nashi i Natsu chętnie zobaczą się z braciszkiem Negai :p Quote
Recommended Posts