Kasia_Dawid Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Witam wszystkich serdecznie w Galerii dwóch akitek rodzeństwa NASHI i NATSUKASHII Kazoku Kanshin :lol: Życzę miłego oglądania :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Przyszliśmy na świat 30 kwietnia 2009 roku w hodowli Kazoku Kanshin w Częstochowie prowadzonej przez Kasię i Łukasza, prawdziwych miłośników akitek :-) Naszymi rodzicami jest wybitna para hodowlana Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja, Mł.Ch.Pl., Ch.Pl. ARASHI Tajgeta Razem z nami na świat przyszli nasi bracia NAGAREBOSHI GIN i NEGAI :-) Quote
Kasia_Dawid Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Czerwony do czerwonego :-) biały do białej :-) Quote
Angelika_Roser Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Serdecznie witamy Braciszka i Siostrzyczkę!! Bardzo się cieszymy, trzymamy kciuki za galerię i będziemy często zaglądać!! :Dog_run: Przesyłamy uściski i całuski! http://i879.photobucket.com/albums/ab355/Kasia_Dawid/HPIM7862.jpg Super wyszło wam to zdjęcie :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Moją wyjątkową cechą jest to, że jestem długowłosa :-) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kasiu, wylewasz miód na nasze serca :loveu::loveu::loveu: Cieszymy się ogromnie, że również NASHI i NATSU mają swoją galerię - GRATULUJEMY! :multi::multi::multi: Chyba zapewniać nie muszę, że będę tu stałym bywalcem :p Quote
Shirai - Koki Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kasia_Dawid napisał(a):Moją wyjątkową cechą jest to, że jestem długowłosa :-) Witamy sliczniusia dlugowlosa ksiezniczke !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Taka malutka ...taka drobniutka byłam... Quote
Agappe Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 a gdzie jakieś aktualne zdjęcia?? :roll: z tego co widze wszystkie zdjęcia były robione jeszcze jak maluchy były u Kasi i Łukasza:roll: Quote
Kasia_Dawid Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 zgodnie z życzeniem aktualne zdjęcia Nashi i Natsu już w nowym domku:loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 bo na pleckach też się fajnie śpi :-) :-) Quote
Recommended Posts