christoph Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Kto ma zamiar się zjawić? Bo my się wybieramy. Quote
adda Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 A może coś więcej? Do kiedy zgłoszenia, ile trzeba zapłacić, jaka obsada sędziowska? Z góry dziękuję :D ile to jest km od stolicy? Quote
christoph Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 To link do strony organizatora wystawy. Myślę, że tam znajdzie się większość informacji. http://www.vdh.de/ausstellungen/int_ausstellungen_inland_suche.php?stadt=8&jahr=2005 Quote
ofcca Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='"Lara"']Przypominam, ze Niemcy nie wpuszczaja na ring psow "cietych"... dokladne info na stronie, ktora christoph podal. [quote] jak to cietych? Quote
christoph Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Wystawa już tuż, tuż, a tu cisza. Czyżby przyszło samemu reprezentować polskie barwy? Chyba to niemożlwe. My pokażemy się w sobotę, 7 maja, grupa V, akita. Nasz nr startowy 2695. Quote
Nitencja Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Lara :) Dortmund to tylko 1000km :-D no i dobre drogi . Mysmy byli juz i w Tirgu Mures ok 1200 czy 1300 i w Tallinie tez dalej :) Jednak w taka droge wart jechac z towarzystwem albo jak robia to w estonii autokarem ;) Chritoph mam prosbe jakby mozna sie dowiedziec kto sedziuje ale na Bundessieger w pazdzierniku :) Quote
ofcca Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 christoph napisał(a):Wystawa już tuż, tuż, a tu cisza. Czyżby przyszło samemu reprezentować polskie barwy? Chyba to niemożlwe. My pokażemy się w sobotę, 7 maja, grupa V, akita. Nasz nr startowy 2695. powodzenia!!! :lol: wracajcie co najmiej z BOB! :wink: pozdrawiam iwona Quote
Atomic Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='christoph']Wystawa już tuż, tuż, a tu cisza. Czyżby przyszło samemu reprezentować polskie barwy? Chyba to niemożlwe. My pokażemy się w sobotę, 7 maja, grupa V, akita. Nasz nr startowy 2695. christoph jak już bedzie po wszystkim podasz stawke haszczaków ?? :lol: Quote
christoph Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Nitencja napisał(a):Lara :) Dortmund to tylko 1000km :-D no i dobre drogi . Mysmy byli juz i w Tirgu Mures ok 1200 czy 1300 i w Tallinie tez dalej :) Jednak w taka droge wart jechac z towarzystwem albo jak robia to w estonii autokarem ;) Chritoph mam prosbe jakby mozna sie dowiedziec kto sedziuje ale na Bundessieger w pazdzierniku :) Z tego co wiem, to na razie nie ma obsady na Bundessieger. Za wcześnie. Ale może na miejscu się coś dowiem. Quote
christoph Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 ofcca napisał(a):christoph napisał(a):Wystawa już tuż, tuż, a tu cisza. Czyżby przyszło samemu reprezentować polskie barwy? Chyba to niemożlwe. My pokażemy się w sobotę, 7 maja, grupa V, akita. Nasz nr startowy 2695. powodzenia!!! :lol: wracajcie co najmiej z BOB! :wink: pozdrawiam iwona Z tym BOB to nie przesadzaj. Stawka jest taka, że aż głowa może rozboleć co bardziej wrażliwym. Przyjeżdżają hodowle z Włoch, Francji i Holandii - czyli - jak to ktoś już określił - sama śmietanka. Ale mimo to, i tak nie poddaję się z góry i zawalczę. A co! Polacy może wcale nie gorsi! Z jaką oceną byśmy nie wrócili, to i tak będziemy zadowoleni. Przynajmniej zaznaczymy, że i w Polsce też są akity. Quote
Musiałek Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Witam, a masz może katalog wystawowy jestem ciekawa czy były owczarki australijskie, ile i jakie bo chciałam sie wybrać z moim w 2006 roku. Będę wdzięczna za odpowiedź. Quote
christoph Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Musiałek napisał(a):Witam, a masz może katalog wystawowy jestem ciekawa czy były owczarki australijskie, ile i jakie bo chciałam sie wybrać z moim w 2006 roku. Będę wdzięczna za odpowiedź. W Dortmundzie w maju br. było owczarków australijskich: PSz-1 PM-8 PP-9 PO-11 SW-1 SSz-1 SM-5 SP-4 SCh-1 SO-6 ========= Razem - 47 Quote
Musiałek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 No w chłopakach młodzieży az 8 no no to się nazywa porównanie a nie ma może imion???????? Quote
Agasia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A mozna by wiedziec chociazby ile bylo beagle..? :) Poda jakas dobra duszyczka? :lol: Quote
christoph Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Musiałek napisał(a):No w chłopakach młodzieży az 8 no no to się nazywa porównanie a nie ma może imion???????? Na życzenie psy młodzież: ------------------------------- Thornapple Grinding Gears Megabucks Viva Las Vegas Callimero The Leader Mill Creek's Night Flight Dream to Mys Pirit of Shawnee's Home Talisman Oscar the Grouch Adobe's Call It Destiny Meistersinger Early Summer Breeze ------------ Quote
christoph Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Agasia napisał(a):A mozna by wiedziec chociazby ile bylo beagle..? :) Poda jakas dobra duszyczka? :lol: ========== Beagle: PW-1 PM-9 PP-1 PCh-4 PU-4 PO-8 SW-1 SSz-3 SM-12 SP-7 SCh-1 SO-4 ========= Quote
Savannah Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 a moge prosic o stawke ilościową siberian husky? :) oraz imiona psów w championach 8) :wink: Pzdr. Quote
christoph Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Savannah napisał(a):a moge prosic o stawke ilościową siberian husky? :) oraz imiona psów w championach 8) :wink: Pzdr. PM-1 PP-1 PCh-2: Chefornak's Yorki Int.Ch., Playing with the Wolves of Tilickiti Belg.Ch PO-5 SM-5 SP-5 SCh-3 SO-6 --------------- To chyba mniej niż u nas na niektórych krajowych:roll: Quote
Savannah Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 christoph napisał(a):Savannah napisał(a):a moge prosic o stawke ilościową siberian husky? :) oraz imiona psów w championach 8) :wink: Pzdr. PM-1 PP-1 PCh-2: Chefornak's Yorki Int.Ch., Playing with the Wolves of Tilickiti Belg.Ch PO-5 SM-5 SP-5 SCh-3 SO-6 --------------- To chyba mniej niż u nas na niektórych krajowych:roll: dzięki! :wink: tak to ilośc, porównywalna jest jak u nas na "lepszych" krajówkach :wink: Quote
dorotal Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Poprosze o king charles spaniel(nie cavalier). Nie powinno byc ich za duzo Quote
Cavisia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Ja jeszcze poproszę o ilość cavalierków. Dzięki. Quote
christoph Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 dorotal napisał(a):Poprosze o king charles spaniel(nie cavalier). Nie powinno byc ich za duzo King Charles Spaniel było 2 Midnight Melody Verum Gaudium Picasso Verum Gaudium. Quote
christoph Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Cavisia napisał(a):Ja jeszcze poproszę o ilość cavalierków. Dzięki. Cavalier King Charles Spaniel było równo 30. Jak ktoś ma jeszcze pytania, poproszę na priv., a tu odpowiem... Quote
Recommended Posts