Jump to content
Dogomania

---Azyl pod Psim Aniołem---PSY DO ADOPCJI. Warszawa- Falenica.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Parę zdjęć mocno zestresowanej suni - Tristy, obawiam się, że jeśli nikt jej szybko nie wyadoptuje to sunia zamknie się w sobie jeszcze bardziej i podzieli smutny los Dropki.

Posted

Nie no Trista nie jest jak Dropka.
Dropka reaguje panicznie i zastyga przy osobach ktore zna jak i przy osobach zupelnie dla niej nowych.
Jesli chodzi o Triste to na Nas reaguje bardzo pozytywnie, skacze na kolana, domaga sie pieszczot.

Ale fakt ze kolejne miesiace spedzone w azylu nie ulatwia jej socjalizaji.

Posted

Oczywiście stan Tristy jest bardzo daleki od stanu Dropki...ehhh, stan Dropeczki trudno porównać do czegokolwiek, to jest po prostu jeden wielki strach - najczarniejszy, najgłębszy, stan permanentny, paraliżujący całą ją, stan, który towarzyszy Dropce w każdej minucie życia…ten strach odbiera jej wszystko, jakąkolwiek radość życia, i do tego Dropka jest całkowicie anonimowa w tym swoim strachu......przywołałam Dropkę, bo myślę o niej, ale nie mam pomysłu jak jej pomóc:shake:

Po tym weekendzie w nowych domach: Dawka, Drucik, Afi i mama ze szczeniakiem z postu 478.

Posted

pierwszy dom byl w siedlcach ale to byla jedna wielka pomylka panu sie do weta z psem nie chcialo isc jak pies kulal(dom byl polecony)drugi byl na brodnie i panciostwo sobie niby za granice pojechalo....szkoda slow

Posted

[quote name='siekowa']Trista adoptowana :)

superosko, trzymam kciuki za małą!

a co ty siek taki ranny ptaszek?:razz:

[SIZE=2]Jak znajdziesz chwilę, to wrzuć zdjęcia Liska.

Posted

Mieli jechac za granice ale nastepnego dnia juz caly wyjazd byl odwolany..
Powodem oddania bylo niby rzucanie sie na przechodniow i inne psy.
Ale Marek jak pojechal go odebrac slyszal piski malego pieska, wiec pewnie wzieli sobie szczeniaczka i Sender byl zbedny.

Posted

Kolejny jamnikowaty w azylu - Norek. Chodząc oszczędza tylną łapkę (jest po wypadku), ale to naprawdę dziarski i energiczny, jeszcze młody psiak:

Posted

Z jamniczkiem Norkiem to jest tak ze ma jakis nieoperacyjny odprysk na kregoslupie.
Nie boli go to, nie ma zadnego ucisku na nerwy ale niestety psiak bedzie tak dziwnie chodzil do konca zycia :(

Posted

No i zakochałam się, Ciapek (imię z lecznicy:no-no-no:) kupił mnie w pakiecie z parówką...jest cuuuuudowny, tylko by się tulił i buziaki rozdawał, ma przepiękne umaszczenie...na spacerach bardzo się pilnuje, chodzi grzecznie przy nodze...jednym słowem super psiak.

Ciapek jest mocno zestresowany schroniskiem, trafił do azylu, bo jakiś :bad-word:wyrzucił go z auta.

Posted

Ciapek jest rewelacja! i mlodiutki chlopaczyna. pewnie ma rok, poltora.
Szczeniory tez superasne, ale najbardziej zal mi mamuski, Strasznie sie dziewczyna garnie do czlowieka i ma mistrzowski ogonek!