Jump to content
Dogomania

---Azyl pod Psim Aniołem---PSY DO ADOPCJI. Warszawa- Falenica.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosia1701']Wistek

Możecie mi napisać coś o tym psiaku? Byłam z nim kiedyś na spacerze i jak nie lubię szczeniaków, tak ten mnie urzekł :) Chciałabym go nieco poogłaszać. Aż dziwne, że jeszcze nie znalazł domu :(

Posted

Wistek został przyprowadzony do azylu przez ludzi którzy adoptowali Wiste (biegał po Falenicy) Agnieszka go nie przyjęła i poprosiła aby go przetrzymali i dała numerek azylowy ale oni tak nie zrobili i oddali go bezdomnemu który przez kilka dni próbował go komuś oddać mówiąc że ma psa ze schroniska ale że nikt go nie chciał to go puścił :mad: i jakaś pani go znalazła i przyprowadziła.
Wistek jest bardzo energiczny lubi się bawić ma ok roku zna komendę siad. Na spacerach jak się za mocno rozbawi to podgryza nogi :diabloti:

Posted

Jak ktoś się orientuje, które psiaki zostały wysterylizowane w ramach ostatniej akcji w azylu, to poprosze imiona...
staram się trochę uaktualnić ten wątek...

Posted

[quote name='gosia1701']Wistek został przyprowadzony do azylu przez ludzi którzy adoptowali Wiste (biegał po Falenicy) Agnieszka go nie przyjęła i poprosiła aby go przetrzymali i dała numerek azylowy ale oni tak nie zrobili i oddali go bezdomnemu który przez kilka dni próbował go komuś oddać mówiąc że ma psa ze schroniska ale że nikt go nie chciał to go puścił :mad: i jakaś pani go znalazła i przyprowadziła.
Wistek jest bardzo energiczny lubi się bawić ma ok roku zna komendę siad. Na spacerach jak się za mocno rozbawi to podgryza nogi :diabloti:

Dzięki, postaram się w tygodniu go poogłaszać :)

Słuchajcie, czy jest w Azylu jakiś nieduży, łagodny psiak ok. roku - 2 lata, nadający się do dzieci? Wistek się nadaje? Mam dom szukający takiego: http://www.dogomania.pl/threads/200368

Posted

W ogóle tego psiaka nie kojarzę... A jakiej on jest wielkości? To ma być niewielki pies, wielkości jamnika albo niewiele większy.

A, chwila, czy Arion nie był już kiedyś w Azylu? I wrócił z adopcji?

A powiedzcie mi jeszcze - Shiva adoptowana? :)

Trafiłam na takie ogłoszenie: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-szukam-odpowiedzialnych-wlascicieli-dla-psa-W0QQAdIdZ254378962 Na podanej tam stronie http://alaska.clubai.org/ jest napisane, że sunia została wzięta w 2006 roku z Azylu...

Posted

Pamiętacie sunie Bonze ? Mała czarna dziewczynka adoptowana z azylu w grudniu 2009r.
Początkowo nazwaliśmy ją Bonzo (myśląc że to chłopak) na Dogo zmieniliśmy na Bezę a na stronie i w schronie pozostała Bonzą. I tak nazywa się do dziś:)

Z nowymi Paniami (jeszcze malutka)

Pierwsze dni w nowym domu)

Tak urosłam

POZDROWIENIA od Bonzy i jej Pani:)

Posted

Koosiek Arion jest bardzo drobny, nie wrócił z adopcji a uciekł z domu już drugi raz, nikt go nie szukał więc Azyl już nawet nie dzwonił do właścicieli. Jest łagodny i bezproblemowy, daje robić ze sobą wszystko, tyle, że musi chodzić na smyczy bo ucieka... Może to kwestia domu.

Wykastrowane są jeszcze Aron i Brodzik.