izzie1983 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zaraz założę mu wątek, tylko tekst stworzę. Quote
izzie1983 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wątek Żelka Żelek - lękliwy młodziak z Psiego Anioła - Dogomania Forum Quote
bumel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 pidzej napisał(a):Żelek dziś wrócił. Od początku nie tolerował dziadka, dziś go pogryzł :shake: Po takim długim czasie? szok. Quote
pumcia02 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 koci wątek: KOTY, KOCIĘTA w Psim Aniele. Koci katar :( - Dogomania Forum Quote
ania_sami Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Luśka już w swoim domku od wtorku :) Quote
Madallena Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dziewczyny. Jest (juz duzy) porblem z Naomi a bardziej jej DT. Dziewczyna, ktora ja trzyma ma alergie. Do pewnego momentu alergia nie dawala o sobie znaku, na chwile obecna jest w stanie zaawansowanym. Drapie ja gardlo, leca lzy. Leki, kotre przyjmuje nie dzialaja.... PILNIE trzeba znalezc Naomi dom! To na serio powazna sprawa bo juz nie chodzi tylko o psa ale przede wszystkim o czlowieka :( POMOZCIE! Quote
siekowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wczoraj do domku pojechała Demi a dziś Kleksik i Szorstek. :) Quote
koosiek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Maksiu - jedyne w miarę dobre zdjęcie, jakie udało mi się zrobić, bo wiercił się strasznie i zdeptał mnie porządnie ;) Ma dużo z asta i chyba trochę z beagla - no, temperament na pewno :eviltong: Quote
ania_sami Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Madallena']No zgadnijcie kto to jest: no kto??:P Quote
siekowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Wczoraj do adopcji poszła Ani :) [IMG]http://psianiol.org.pl/img/animal/1574/5.jpg[/IMG] Quote
Madallena Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='ania_sami']no kto??:P[/QUOTE] Niespodzianka :) To "malenka" Molly :P [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/3820/plamka1.jpg[/IMG] Quote
ania_sami Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 aa jaka wielka ;p myslalam ze beda takie mini mini MINI Quote
bumel Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Parę nowych fot chudziutkiej Sziby: Można by podmienić w allegro Sziby, bo dotychczasowe dość ciemne są. Quote
ania_sami Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 magda dasz mi meila? to ci wysle zdjecia tego bialrgo psa w laty. Quote
bumel Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ania_sami napisał(a):magda dasz mi meila? to ci wysle zdjecia tego bialrgo psa w laty. Już wysłałam:-) Czekam na zdjęcia. Quote
malawaszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/117230-Ta-piekna-sunia-po-raz-drugi-oszukana-szuka-domku-Znalazla-sie-w-Psim-Aniele Bajeczka ma wątek - zapraszam osoby, które ją znają - może coś wiecej o Bajce sie dowiemy :) Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Sekta poszla do DT na socjalizacje :) Dziewczyny napiszcie cos o Lampo, tym z Szydlowca z choroba skory. Jak tam skora? Jak on? nie mamy informacji na jego watku, zadnych zdjec... Czy ktoras moglaby tam wskoczyc i cos czasami napisac, bede wdzieczna :) Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 o SEKCIE: Proszę Państwa oto Maya czyli wielka bida wniesiona siłą do mieszkania po 10 minutowych prośbach oczywiście bezskutecznych ;)z widmem zamiany w dwa sople lodu. Najukochańsze miejsce to łazienka, najciaśniejszy kąt oczywiście.Sunia była tak przerażona że wielki szacun dla niej za brak reakcji obronnych w postaci wbitych kłów w moją dwukrotnie szytą już rękę :D Pierwszy plus w stronę udanej adopcji! No więc siedzimy sobie pod wanną, siedzimy, głodne przyszłyśmy że hej więc lekcja nr1: ręka zawsze dobre niesie-karmimy się z ręki- pyszny serek z jutrzejszego pańci śniadania oraz swojska szynka, znów pańcię na miękkie serducho bierze.C.d.n. ps. Nadawcę poprzedniego imienia bardzo przepraszam jednakże ze względu na młodego wychowanka Sekta nie mogła przejść, liczę na zrozumienie:D Dodam jeszcze że mała fizycznie ma sporo z charta :D Quote
ania_sami Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 to taubiego przepraszaj;p bo to jego pomysl. Czyli to Maya jest u Ciebie? Quote
Recommended Posts