Jump to content
Dogomania

---Azyl pod Psim Aniołem---PSY DO ADOPCJI. Warszawa- Falenica.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny.
Jest (juz duzy) porblem z Naomi a bardziej jej DT. Dziewczyna, ktora ja trzyma ma alergie. Do pewnego momentu alergia nie dawala o sobie znaku, na chwile obecna jest w stanie zaawansowanym. Drapie ja gardlo, leca lzy. Leki, kotre przyjmuje nie dzialaja....

PILNIE trzeba znalezc Naomi dom! To na serio powazna sprawa bo juz nie chodzi tylko o psa ale przede wszystkim o czlowieka :( POMOZCIE!

• 3 weeks later...
Posted

Maksiu - jedyne w miarę dobre zdjęcie, jakie udało mi się zrobić, bo wiercił się strasznie i zdeptał mnie porządnie ;) Ma dużo z asta i chyba trochę z beagla - no, temperament na pewno :eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Sekta poszla do DT na socjalizacje :)

Dziewczyny napiszcie cos o Lampo, tym z Szydlowca z choroba skory. Jak tam skora? Jak on? nie mamy informacji na jego watku, zadnych zdjec...

Czy ktoras moglaby tam wskoczyc i cos czasami napisac, bede wdzieczna :)

Posted

o SEKCIE:

Proszę Państwa oto Maya czyli wielka bida wniesiona siłą do mieszkania po 10 minutowych prośbach oczywiście bezskutecznych ;)z widmem zamiany w dwa sople lodu.
Najukochańsze miejsce to łazienka, najciaśniejszy kąt oczywiście.Sunia była tak przerażona że wielki szacun dla niej za brak reakcji obronnych w postaci wbitych kłów w moją dwukrotnie szytą już rękę :D Pierwszy plus w stronę udanej adopcji!
No więc siedzimy sobie pod wanną, siedzimy, głodne przyszłyśmy że hej więc lekcja nr1: ręka zawsze dobre niesie-karmimy się z ręki- pyszny serek z jutrzejszego pańci śniadania oraz swojska szynka, znów pańcię na miękkie serducho bierze.C.d.n.

ps. Nadawcę poprzedniego imienia bardzo przepraszam jednakże ze względu na młodego wychowanka Sekta nie mogła przejść, liczę na zrozumienie:D

Dodam jeszcze że mała fizycznie ma sporo z charta :D