Manu Posted August 19, 2003 Posted August 19, 2003 No, Metros, pięknie ! :angel: Słuchajcie, Metros nareszcie przełamała swoją skromność i się pochwaliła !... A jest czym !... Mnie się ten tekst podoba obłędnie i jest najlepszą historią dot. Husky dotąd przeczytaną ! :D Polecam z całego serca ! :P Metros, dzięki Ci wielkie za te historię !!! :modla: Bo to ona właściwie ją napisała... 8) :lilangel: Quote
basia Posted August 20, 2003 Posted August 20, 2003 Metro, mój wkład był małym dodatkiem do twojej pracy :) Myśle jednak, że dobrze nam się pracowało i może w przyszłości znów połączymy siły, co? :wink: Quote
mike Posted August 20, 2003 Posted August 20, 2003 Rewelacja! Czyta sie wspaniale! :D Basiu popraw tylko datę pod zdjeciem TSERKo i KREVANKA.... 8) Podziwiam Was, że Wam sie chciało..... Quote
basia Posted August 20, 2003 Posted August 20, 2003 Metro, niestety we Wrocławiu mnie nie będzie, ale za to z klubówki planuje zrobić coś w stylu fotoreportarzu :oops: Tylko nie wiem czy będę umieć. Poza tym mam już kilka pomysłów na kolejne artykuły. Mike, dla ciebie już też wymyśliłam pracę domową :D , ale ty to stale zajęty jesteś. Daj znać jeśli chciałoby ci się coś niecoś napisać :wink: Quote
basia Posted August 21, 2003 Posted August 21, 2003 Poprawiłam błędy mam nadzieję, że już wszystkie :) Za ich powstanie serdecznie przepraszam. Pracowałam głównie nocą i trochę mi się literówek zrobiło, jeszcze raz sorry :wink: Mam nadzieję, że teraz lepiej się będzie czytało :roll: 8) Quote
asia40 Posted August 21, 2003 Posted August 21, 2003 A ja mam uwagę belferską :oops: Nie zaczyna się nowego zdania od "więc". Quote
wiosna Posted August 21, 2003 Posted August 21, 2003 super !!! :))) nareszcie ktos spisal porzadnie historie huskow :)) :D Quote
mike Posted August 21, 2003 Posted August 21, 2003 Basiu: aż sie boję zapytać..... :-? czekaj, napije sie :drinking: ...no, dobrze, co to za praca domowa? 8) Quote
asia40 Posted August 21, 2003 Posted August 21, 2003 Marta! Ale będzie dalszy ciąg? Lepsze niż Animal Planet wczoraj (było o huskych) Quote
Manu Posted August 21, 2003 Author Posted August 21, 2003 Na Animal Planet było wczoraj pół godziny o Huskich w programie z serii "Przewodnik po rasach psów". Drugi raz to oglądałam, ale lubię, bo przyjemnie jest to zrobione... :) Quote
agacia Posted August 24, 2003 Posted August 24, 2003 Historia jest suuper :D A co do telewizji to ja mam piec programow tylko :( Quote
Recommended Posts