Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, Metros, pięknie ! :angel: Słuchajcie, Metros nareszcie przełamała swoją skromność i się pochwaliła !...

A jest czym !...

Mnie się ten tekst podoba obłędnie i jest najlepszą historią dot. Husky dotąd przeczytaną ! :D Polecam z całego serca ! :P

Metros, dzięki Ci wielkie za te historię !!! :modla:

Bo to ona właściwie ją napisała... 8)

:lilangel:

Posted

Metro, mój wkład był małym dodatkiem do twojej pracy :)

Myśle jednak, że dobrze nam się pracowało i może w przyszłości znów połączymy siły, co? :wink:

Posted

Metro, niestety we Wrocławiu mnie nie będzie, ale za to z klubówki planuje zrobić coś w stylu fotoreportarzu :oops: Tylko nie wiem czy będę umieć. Poza tym mam już kilka pomysłów na kolejne artykuły.

Mike, dla ciebie już też wymyśliłam pracę domową :D , ale ty to stale zajęty jesteś. Daj znać jeśli chciałoby ci się coś niecoś napisać :wink:

Posted

Poprawiłam błędy mam nadzieję, że już wszystkie :) Za ich powstanie serdecznie przepraszam. Pracowałam głównie nocą i trochę mi się literówek zrobiło, jeszcze raz sorry :wink: Mam nadzieję, że teraz lepiej się będzie czytało :roll: 8)

Posted

Na Animal Planet było wczoraj pół godziny o Huskich w programie z serii "Przewodnik po rasach psów".

Drugi raz to oglądałam, ale lubię, bo przyjemnie jest to zrobione... :)