kazuka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 HAPPY END :multi: cieszę się jak nie wiem co !! Jak patrzę się na jego starą budę to mnie ciarki przechodzą :cool3: Nareszcie zakończy się psia tułaczka, trafi do wymrzonego domku i poczuje się tam bezpiecznie. Najważniejsze że jest całkowicie zdrowy i będzie mógł w szczęściu dożyć psiej starości. Zasługuje na to biedna psinka. Dzięki Bogu są tacy ludzie jak Wy .. :) Quote
Olga7 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Kazuka- macie u Bajki i u nas nagrabione ,za to ,że nie uprzedziliście o tych pasjach i namiętnościach myśliwskich Argosa ,co mocno dało się udczuć w jego ostatnim dt .:cool3::mad:. Wpadniemy jak nic tam do was -do tej Legnicy -adres ma Bajka.:crazyeye:. Quote
Jasza Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Cieszę sie razem z Wami!! I zapraszam na bazarek dla katowickich psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pan-kurczak-dla-psa-ciuchy-drewniany-kot-ksiazki-na-katowickie-psiaki-do-18-10-a-147955/#post13085122 Quote
Kisiaraf Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Argosiku jestem taka szczęśliwa-czyli ogłoszenia można usunąć?! Gratulacje Leni :thumbs: Mam pytanko gdzie było DT Argosika? Dobrze kojarze, że w Sosnowcu??? Na wczoraj szukamy DT dla Estera: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-ogromnie-wystraszony-psiak-potrzebne-dt-147873/ może wpadniecie na jakiś super pomysł jesteśmy w kropce musi być DT w bliskiej okolicy Katowic. Quote
__Lara Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Argos chyba u Bajki jest? Bajko, byłabyś w stanie wziąć na płatny dt jednego psiaka z katowickiego schronu? Quote
agata51 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Tak się cieszę, że chociaż jeden terierek znalazł domek! Niech ci się wiedzie, ślicznoto! Zapomniałabym - nie wpłaciłam jeszcze wrześniowej kaski. Przelewać? Quote
leni356 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Argosek pojechał do nowego domku :sweetCyb::sweetCyb: Bajka napisze wieczorem więcej i wstawi zdjęcia. Bajko, jak my się odwdzięczymy za wszystko co zrobiłaś dla Argoska? Dziękujemy z całego serca :loveu: :calus: edit: Właśnie dostałam info że Argosek już dojechał na miejsce, chodzi i zwiedza swój nowy dom Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 :loveu::loveu::loveu: No to świetnie - szczęśliwy dzisiaj dzień dla niego :loveu: Quote
a.piurek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cudowna wiadomość, że szorściaczek ma już swego ludzia i kochający domek. Oby tak już zostało:loveu: Quote
Poker Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Swietnie, że chłopak ma domek :multi:, ciekawe jak się zaaklimatyzuje. Quote
Kisiaraf Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Argosku zwiedzaj zwiedzaj zostaniesz tam już na zawsze!!!!!:loveu: Quote
BajkaB Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 To był wielki dzięń dla mnie i dla Argosa.Jak zobaczyłam te cuuudne,wielkie uszyska to juz mi było błogo na sercu.Chłopak zapoznawał sie z nową rodzinka bardzo grzecznie.Wsiadł do samochodu i w objęciach młodej Pańci odjechał.Trochę biedak trząsł sie ze strachu bo znowu coś nowego w jego zyciu i podróz w nieznane,ale widać juz ze bedziemu dobrze,a szczęście chyba nie opuści go do końca zycia. Muszę powiedzieć,ze łezka mi sie kręci w oku(nie mówiąc o Monice,któa uciekła do domu po szybkim pozegnaniu).Zawsze jak któryś ,,mój,, psiak wyjeżdza to przezywam. Zdjecia sa niezbyt udane,bo chłopakowi zrobic zdjecie to sztuka. Quote
a.piurek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Z tą łezką to chyba zaraźliwe... Żeby mu sie udało, żeby już nigdy więcej nie musiał szukać swego człowieka. Bajko:loveu: Quote
leni356 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Bajko, dziękujemy :loveu: Argos zawdzięcza Ci życie Z łezką faktycznie zaraźliwe. Zdjęcia wzruszające. Oni bardzo się cieszyli na Argoska, jego sobie wybrali. Chłopak ma jednak szczęście :loveu: Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='leni356']Bajko, dziękujemy :loveu: Argos zawdzięcza Ci życie Z łezką faktycznie zaraźliwe. Zdjęcia wzruszające. Oni bardzo się cieszyli na Argoska, jego sobie wybrali. Chłopak ma jednak szczęście :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: i najważniejsze cioteczki, że "no cats" :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Na spacerku zawsze się jakiś kotek napatoczy. :eviltong: Quote
leni356 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 agata51 napisał(a):Na spacerku zawsze się jakiś kotek napatoczy. :eviltong: Tam same bloki, oby nie :lol: Bajka mówiła że państwo kupili działkę, gdzie Argosek będzie mógł do woli biegać. Uczulę panią jeszcze raz na te koty, chociaż mówiła że będzie uważać. Niech mu się dobrze wiedzie. A ja nie mogę się doczekać na wizytę poadopcyjną :lol:, ale to dopiero gdzieś za miesiąc. Quote
Olga7 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dzięki Bajce Argos został tam przyjęty,objęty opieką oraz został wyleczony. Jesteśmy wdzięczni Wam wszystkim Bajko.Monice -także. Argos-to ma byc twoj szczęśliwy dom i wyczekiwani b.dobrzy ludzie -nowi państwo. .:p. Powodzenia !!:loveu::lol::loveu:. Nareszcie Argos ma swój dom !:multi: Niech już tylko nie poluje na żadne zwierzaki -ani koty -ani jeże-ani żadne inne!!! Quote
leni356 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Dziś dzwoniłam do nowego domku Argosa - pani opowiadała ze chyba ich zaakceptował, cieszy się bardzo jak wracają do domu, nie ma z nim problemów, jest grzeczny, śpi u córki w pokoju, w ogóle córka pani bardzo się Argoskiem opiekuje - tuli go, sama poszła z nim do weterynarza na szczepienie. Pani mówiła ze skomplikowały jej się nieco sprawy rodzinne, trochę się zmartwiłam, bo nie mówiła nic dokładnie, ale oby wszystko było dobrze. Quote
Olga7 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Swietne wieści od naszego cudnego Argosa :multi::loveu:.Jest nareszcie kochany i ma swoich ludzi .:p:loveu:. Niepokoi mnie nieco ta inf. o komplikacjach rodzinnych pani domu -oby to tylko drobne ,ważkie sprawy i nie oznaczaly czegoś zlego dla Argosa ...:cool3::-o. Argos chyba tam nie poluje na koty sąsiadów czy kroliki tuz obok ...mamy nadzieję ..:crazyeye: Quote
__Lara Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :multi::multi::loveu: super! nic bardziej nie cieszy niż udana adopcja :loveu: Quote
Olga7 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ufff..a już się obawialam ,że piękny i łowny Argos dopadł gdzieś kota czy innego futrzaka i znów będą ogromne problemy ...;):roll:. Argosek - zachowuj się jak na porzadnego psa przystalo : żadnych futrzaków ,czy pierzastych ani innych biegających czy fruwających tam nie krzywdz !!:evil_lol: Masz wspanialy dom i ludzi -i ciesz się tym !!:loveu::lol: Quote
Recommended Posts