Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HAPPY END :multi:

cieszę się jak nie wiem co !!

Jak patrzę się na jego starą budę to mnie ciarki przechodzą :cool3:

Nareszcie zakończy się psia tułaczka, trafi do wymrzonego domku i poczuje się tam bezpiecznie. Najważniejsze że jest całkowicie zdrowy i będzie mógł w szczęściu dożyć psiej starości. Zasługuje na to biedna psinka.

Dzięki Bogu są tacy ludzie jak Wy .. :)

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kazuka- macie u Bajki i u nas nagrabione ,za to ,że nie uprzedziliście o tych pasjach i namiętnościach myśliwskich Argosa ,co mocno dało się udczuć w jego ostatnim dt .:cool3::mad:. Wpadniemy jak nic tam do was -do tej Legnicy -adres ma Bajka.:crazyeye:.

Posted

Argosek pojechał do nowego domku :sweetCyb::sweetCyb: Bajka napisze wieczorem więcej i wstawi zdjęcia.

Bajko, jak my się odwdzięczymy za wszystko co zrobiłaś dla Argoska?

Dziękujemy z całego serca :loveu: :calus:

edit: Właśnie dostałam info że Argosek już dojechał na miejsce, chodzi i zwiedza swój nowy dom

Posted

To był wielki dzięń dla mnie i dla Argosa.Jak zobaczyłam te cuuudne,wielkie uszyska to juz mi było błogo na sercu.Chłopak zapoznawał sie z nową rodzinka bardzo grzecznie.Wsiadł do samochodu i w objęciach młodej Pańci odjechał.Trochę biedak trząsł sie ze strachu bo znowu coś nowego w jego zyciu i podróz w nieznane,ale widać juz ze bedziemu dobrze,a szczęście chyba nie opuści go do końca zycia.
Muszę powiedzieć,ze łezka mi sie kręci w oku(nie mówiąc o Monice,któa uciekła do domu po szybkim pozegnaniu).Zawsze jak któryś ,,mój,, psiak wyjeżdza to przezywam.

Zdjecia sa niezbyt udane,bo chłopakowi zrobic zdjecie to sztuka.

Posted

Bajko, dziękujemy :loveu: Argos zawdzięcza Ci życie

Z łezką faktycznie zaraźliwe. Zdjęcia wzruszające. Oni bardzo się cieszyli na Argoska, jego sobie wybrali. Chłopak ma jednak szczęście :loveu:

Posted

[quote name='leni356']Bajko, dziękujemy :loveu: Argos zawdzięcza Ci życie

Z łezką faktycznie zaraźliwe. Zdjęcia wzruszające. Oni bardzo się cieszyli na Argoska, jego sobie wybrali. Chłopak ma jednak szczęście :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu: i najważniejsze cioteczki, że "no cats" :diabloti::loveu::loveu::loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Na spacerku zawsze się jakiś kotek napatoczy. :eviltong:

Tam same bloki, oby nie :lol: Bajka mówiła że państwo kupili działkę, gdzie Argosek będzie mógł do woli biegać. Uczulę panią jeszcze raz na te koty, chociaż mówiła że będzie uważać. Niech mu się dobrze wiedzie.

A ja nie mogę się doczekać na wizytę poadopcyjną :lol:, ale to dopiero gdzieś za miesiąc.

Posted

Dzięki Bajce Argos został tam przyjęty,objęty opieką oraz został wyleczony.
Jesteśmy wdzięczni Wam wszystkim Bajko.Monice -także.

Argos-to ma byc twoj szczęśliwy dom i wyczekiwani b.dobrzy ludzie -nowi państwo. .:p. Powodzenia !!:loveu::lol::loveu:. Nareszcie Argos ma swój dom !:multi:
Niech już tylko nie poluje na żadne zwierzaki -ani koty -ani jeże-ani żadne inne!!!

Posted

Dziś dzwoniłam do nowego domku Argosa - pani opowiadała ze chyba ich zaakceptował, cieszy się bardzo jak wracają do domu, nie ma z nim problemów, jest grzeczny, śpi u córki w pokoju, w ogóle córka pani bardzo się Argoskiem opiekuje - tuli go, sama poszła z nim do weterynarza na szczepienie. Pani mówiła ze skomplikowały jej się nieco sprawy rodzinne, trochę się zmartwiłam, bo nie mówiła nic dokładnie, ale oby wszystko było dobrze.

Posted

Swietne wieści od naszego cudnego Argosa :multi::loveu:.Jest nareszcie kochany i ma swoich ludzi .:p:loveu:. Niepokoi mnie nieco ta inf. o komplikacjach rodzinnych pani domu -oby to tylko drobne ,ważkie sprawy i nie oznaczaly czegoś zlego dla Argosa ...:cool3::-o. Argos chyba tam nie poluje na koty sąsiadów czy kroliki tuz obok ...mamy nadzieję ..:crazyeye:

Posted

Ufff..a już się obawialam ,że piękny i łowny Argos dopadł gdzieś kota czy innego futrzaka i znów będą ogromne problemy ...;):roll:.
Argosek - zachowuj się jak na porzadnego psa przystalo : żadnych futrzaków ,czy pierzastych ani innych biegających czy fruwających tam nie krzywdz !!:evil_lol:
Masz wspanialy dom i ludzi -i ciesz się tym !!:loveu::lol: