__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Będę jutro rozdawać ulotki Argosika na akcji adopcyjnej w Silesia City Center ;) Quote
Olga7 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Zeby tylko Argos nie trafil tak jak mogla trafić Shiva- gdyby trafila do Szopienic ..:shake: .Na szczęscie pojechala do Jamora na DT -a teraz ma DS -super warunki i super ludzi .Zyczę tego tez Argosowi .To nie jest pies ,ktory będzie szczęsliwy zamknięty w mieszkaniu .On potrzebuje przestrzeni-podworka raczej i dużo ruchu -to pies dla aktwnych ludzi raczej i domu z podworkiem ,czy ogrodem -najlepiej.Może taki dom czeka gdzieś na Argosa ? Zyczę mu tego.:p Quote
leni356 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 __Lara napisał(a):Będę jutro rozdawać ulotki Argosika na akcji adopcyjnej w Silesia City Center ;) Super :multi: Dziękujemy w imieniu szorściaczka. Argosek jest kochany, tylko nie lubi kotów :-( Chyba trzeb ato jakoś ująć zgrabnie w ogłoszeniu? Quote
leni356 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 olga7 napisał(a):Zeby tylko Argos nie trafil tak jak mogla trafić Shiva- gdyby trafila do Szopienic ..:shake: .Na szczęscie pojechala do Jamora na DT -a teraz ma DS -super warunki i super ludzi .Zyczę tego tez Argosowi .To nie jest pies ,ktory będzie szczęsliwy zamknięty w mieszkaniu .On potrzebuje przestrzeni-podworka raczej i dużo ruchu -to pies dla aktwnych ludzi raczej i domu z podworkiem ,czy ogrodem -najlepiej.Może taki dom czeka gdzieś na Argosa ? Zyczę mu tego.:p Zgadzam się. Chciałam polecić Argoska jednemu domkowi który się do mnie zgłosił w sprawie innego pieska. Czy myślicie że Argos mógłby zamieszkać z labradorem? może mieć skłonności dominacyjne, więc pani szuka raczej suczki Quote
leni356 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 __Lara napisał(a):Będę jutro rozdawać ulotki Argosika na akcji adopcyjnej w Silesia City Center ;) Laro, a może Argos mógłby pojechać na akcję do Silesi? Jakie trzeba spełniać warunki? bo na wątku zapraszają wszystkie tymczasy Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 leni356 napisał(a):Laro, a może Argos mógłby pojechać na akcję do Silesi? Jakie trzeba spełniać warunki? bo na wątku zapraszają wszystkie tymczasy Nie wiem czy jest jeszcze miejsce, bo dużo było tymczasów. Najpierw pierwszeństwo mają tymczasy fundacyjne. Jak jest miejsce to inne też mogą przyjechać. Musiałabyś się spytać JOMY czy jest jeszcze miejscem, albo na wątku silesiowym. Ja mam nadzieję, że dam jutro radę... bo się tak rozchorowałam... najwyżej będę tylko z kilka godzin, tak mnie gardło boli :( Quote
Jasza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Laro, to kuruj się ciotko, bo sezon na grypę się zaczyna! Quote
Olga7 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nasz piekny i mądry Argos nie tyle nie lubi kotów i innych ruchliwych stworzeń-ile bardzo ,bardzo LUBI na nie POLOWAC -jest wtedy w swoim żywiole .To dla niego myśliwska pasja i adrenalina ogromna.:cool3::evil_lol: Taki już ma charakter -i to nie jego wina .Ma to we krwi.Trudno... Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Argosiku, do góry!!! :multi::multi::multi: Jaszo, oj kuruje się :p szczerze to już mam dość tej kuracji, chce już być zdrowa :placz: Quote
leni356 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Teriery często polują na zwierzątka futerkowe (instynkt bierze górę). Moja tymczasowiczka, też terierowata, z zacięciem goni wiewiórki :shake: Na razie domku bez kotów nie widać, szukamy intensywnie Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 leni356 napisał(a):Teriery często polują na zwierzątka futerkowe (instynkt bierze górę). Moja tymczasowiczka, też terierowata, z zacięciem goni wiewiórki :shake: Na razie domku bez kotów nie widać, szukamy intensywnie Dokładnie. To normalne zachowanie u terrierów i terrierowatych. One z miłości do Pana potrafią przynieść coś w zębach - tak okazują wdzięczność. Quote
rita60 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 __Lara napisał(a):Dokładnie. To normalne zachowanie u terrierów i terrierowatych. One z miłości do Pana potrafią przynieść coś w zębach - tak okazują wdzięczność. Moj chciał mi wczoraj przyniesc jeza:roll:ale całe szczescie w pore zainterweniowalam i jezyk poszedł swoja droga:razz: Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 rita60 napisał(a):Moj chciał mi wczoraj przyniesc jeza:roll:ale całe szczescie w pore zainterweniowalam i jezyk poszedł swoja droga:razz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: mamma mia... Quote
Olga7 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Bardzo pilnie szukamy domku dla pięknego Argosa !!! Z kilku względów powinien mieć jak najprędzej swych ludzi i dom . Dom-bez żadnych futrzaków i pierzastych /kurzastych --też :p:evil_lol:;) . ARGOS - szukaj domu !!!!!:loveu: !!!!!!! Quote
Olga7 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Argos-przez swoj myśliwski charakter -ma niestety problemy z nowym DT a DS także .Biedak ma pecha bo w każdym chętnym domu stalym są akurat koty -choćby na podwórku .:shake: Szukamy nadal DT cz DS dla Argosa -pięknego psa -terriera. SPRAWA BARDZO PILNA . Quote
leni356 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Ale chyba nie w każdym domku w całej Polsce są koty :placz: Takie zainteresowanie Argosem i każdy domek ma kotka. Niech zadzwoni wreszcie bezkotkowy domek :-? Quote
leni356 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='__Lara']A Argosik ma dużo ogłoszeń?[/quote] Argosek ma dużo ogłoszeń, ale im więcej tym lepiej. Myślę że warto rozwiesić ogłoszenia papierowe w okolicy Katowic i Siewierza. Ja zrobiłam takie z odrywanymi karteczkami z nr tel., więc osoby które mogłyby u siebie rozwiesić proszę o info i podeślę na maila Argosek miał 2 obserwatorów na allegro i nie zadzwonili Quote
Jasza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czekamy!! Niech się ktoś zakocha w szorściaku! Quote
__Lara Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ja się w poniedziałek - wtorek przejdę i powrzucam te moje ogłoszenia. Quote
Recommended Posts