Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeby tylko Argos nie trafil tak jak mogla trafić Shiva- gdyby trafila do Szopienic ..:shake: .Na szczęscie pojechala do Jamora na DT -a teraz ma DS -super warunki i super ludzi .Zyczę tego tez Argosowi .To nie jest pies ,ktory będzie szczęsliwy zamknięty w mieszkaniu .On potrzebuje przestrzeni-podworka raczej i dużo ruchu -to pies dla aktwnych ludzi raczej i domu z podworkiem ,czy ogrodem -najlepiej.Może taki dom czeka gdzieś na Argosa ? Zyczę mu tego.:p

Posted

__Lara napisał(a):
Będę jutro rozdawać ulotki Argosika na akcji adopcyjnej w Silesia City Center ;)

Super :multi: Dziękujemy w imieniu szorściaczka. Argosek jest kochany, tylko nie lubi kotów :-( Chyba trzeb ato jakoś ująć zgrabnie w ogłoszeniu?

Posted

olga7 napisał(a):
Zeby tylko Argos nie trafil tak jak mogla trafić Shiva- gdyby trafila do Szopienic ..:shake: .Na szczęscie pojechala do Jamora na DT -a teraz ma DS -super warunki i super ludzi .Zyczę tego tez Argosowi .To nie jest pies ,ktory będzie szczęsliwy zamknięty w mieszkaniu .On potrzebuje przestrzeni-podworka raczej i dużo ruchu -to pies dla aktwnych ludzi raczej i domu z podworkiem ,czy ogrodem -najlepiej.Może taki dom czeka gdzieś na Argosa ? Zyczę mu tego.:p

Zgadzam się. Chciałam polecić Argoska jednemu domkowi który się do mnie zgłosił w sprawie innego pieska. Czy myślicie że Argos mógłby zamieszkać z labradorem? może mieć skłonności dominacyjne, więc pani szuka raczej suczki

Posted

__Lara napisał(a):
Będę jutro rozdawać ulotki Argosika na akcji adopcyjnej w Silesia City Center ;)

Laro, a może Argos mógłby pojechać na akcję do Silesi? Jakie trzeba spełniać warunki? bo na wątku zapraszają wszystkie tymczasy

Posted

leni356 napisał(a):
Laro, a może Argos mógłby pojechać na akcję do Silesi? Jakie trzeba spełniać warunki? bo na wątku zapraszają wszystkie tymczasy

Nie wiem czy jest jeszcze miejsce, bo dużo było tymczasów. Najpierw pierwszeństwo mają tymczasy fundacyjne. Jak jest miejsce to inne też mogą przyjechać. Musiałabyś się spytać JOMY czy jest jeszcze miejscem, albo na wątku silesiowym.

Ja mam nadzieję, że dam jutro radę... bo się tak rozchorowałam... najwyżej będę tylko z kilka godzin, tak mnie gardło boli :(

Posted

Nasz piekny i mądry Argos nie tyle nie lubi kotów i innych ruchliwych stworzeń-ile bardzo ,bardzo LUBI na nie POLOWAC -jest wtedy w swoim żywiole .To dla niego myśliwska pasja i adrenalina ogromna.:cool3::evil_lol:
Taki już ma charakter -i to nie jego wina .Ma to we krwi.Trudno...

Posted

Teriery często polują na zwierzątka futerkowe (instynkt bierze górę). Moja tymczasowiczka, też terierowata, z zacięciem goni wiewiórki :shake:
Na razie domku bez kotów nie widać, szukamy intensywnie

Posted

leni356 napisał(a):
Teriery często polują na zwierzątka futerkowe (instynkt bierze górę). Moja tymczasowiczka, też terierowata, z zacięciem goni wiewiórki :shake:
Na razie domku bez kotów nie widać, szukamy intensywnie

Dokładnie. To normalne zachowanie u terrierów i terrierowatych. One z miłości do Pana potrafią przynieść coś w zębach - tak okazują wdzięczność.

Posted

__Lara napisał(a):
Dokładnie. To normalne zachowanie u terrierów i terrierowatych. One z miłości do Pana potrafią przynieść coś w zębach - tak okazują wdzięczność.

Moj chciał mi wczoraj przyniesc jeza:roll:ale całe szczescie w pore zainterweniowalam i jezyk poszedł swoja droga:razz:

Posted

rita60 napisał(a):
Moj chciał mi wczoraj przyniesc jeza:roll:ale całe szczescie w pore zainterweniowalam i jezyk poszedł swoja droga:razz:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: mamma mia...

Posted

Bardzo pilnie szukamy domku dla pięknego Argosa !!!
Z kilku względów powinien mieć jak najprędzej swych ludzi i dom .
Dom-bez żadnych futrzaków i pierzastych /kurzastych --też :p:evil_lol:;) .
ARGOS - szukaj domu !!!!!:loveu: !!!!!!!

Posted

Argos-przez swoj myśliwski charakter -ma niestety problemy z nowym DT a DS także .Biedak ma pecha bo w każdym chętnym domu stalym są akurat koty -choćby na podwórku .:shake:
Szukamy nadal DT cz DS dla Argosa -pięknego psa -terriera.
SPRAWA BARDZO PILNA .

Posted

[quote name='__Lara']A Argosik ma dużo ogłoszeń?[/quote]

Argosek ma dużo ogłoszeń, ale im więcej tym lepiej. Myślę że warto rozwiesić ogłoszenia papierowe w okolicy Katowic i Siewierza. Ja zrobiłam takie z odrywanymi karteczkami z nr tel., więc osoby które mogłyby u siebie rozwiesić proszę o info i podeślę na maila

Argosek miał 2 obserwatorów na allegro i nie zadzwonili