Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy Bajko za tę relację i fot. Argosa -ale zamiast isć spać i wypoczywać ,zajelaś się jednak informacjami i wątkami swych psów .
Argos to kawal psa jak widac i malo już w nim tej skormności i wyciszenia ..:evil_lol:
chlopak wyzdrowial , odżyl i poczul się pewny siebie -dzięki Tobie i Wam z Emira Siewierz !!:loveu: . Dziękujemy jeszcze raz !!:loveu:
Oby tylko nie porozstawial w tamtym dt u Moniki wszytkich po kątach ,bo zadatki na wladcę i pana -to on raczej ma -tylko się czail ,poki nie dojdzie do zdrowia i formy lepszej .;):evil_lol:
Sympatyczne dzieci i Monika jakoś okielznają tego pięknego psa z temperemantem .Zyczymy powodzenia Monice i Argosowi też .:loveu::p

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bajko, SUPER wieści :multi: Dziękujemy Ci z całego serca za pomoc Argoskowi. I dziękujemy też DT :loveu:

Czekam zatem na info kiedy ruszyć z ogłoszeniami ślicznego

Posted

agata51 napisał(a):
Widzę, że z Argosika zaczyna wyłazić terierkowa natura! Gratuluję DT - terrier w domu to skarb prawdziwy!

No,suczka Moniki chyba tak nie uwaza..:evil_lol: Jak na razie Argos dał jej nieźle popalic:mad:(suczce oczywiscie).Poza tym Argos jest przekochany i prześmieszny,bardzo lubi bawić sie z dziećmi i wogóle jest fajny.

Posted

Przepraszamza brak wiadomości,ale ostatno przezywam trudny okres.Moja przyjaciółka,a jednocześnie wolontariuszka naszego Oddziału jest w szpitalu w cieżkim stanie.Bywam u niej codziennie i niestety nie starcza mi czasu na wszystko.Do tego złapałam znowu wirusówke i kilka dni byłam uziemiona.
Argos ma się dobrze,po niedzieli go zaszczepimy.

Posted

Argos ma się bardzo dobrze.Jest szczęśliwy i spokojny.Jest tez ulubieńcem całej kamienicy i okolicy.Wszyscy go pieszczą,miziaja,zachwycaja się nim.Dzieci darzą go wręcz uwielbieniem,z wzajemnością zresztą

Tylko domku stałego nie widac..:shake:

Posted

Dodałam na pierwszej ogłoszenia

Ogłoszenia Argosa:

adopcje.org
allegro
gumtree Katowice
gumtree Wrocław
gumtree Warszawa
przygarnijzwierzaka.pl
psydoadopcji.pl

Posted

Argos-to nie tylko piękny ,elegancki i przystojny pies;) -ale i inteligentny bardzo.:p . Zaglądajac na wątki takich psów jak Argos czy Wituś albo niektorych innych psów np. ON-ków ,ale i nie tylko -żaluję często ,że nie mamy warunków ,by mieć wiecej niż jednego psa-niestety...

Posted

olga7 napisał(a):
Argos-to nie tylko piękny ,elegancki i przystojny pies;) -ale i inteligentny bardzo.:p . Zaglądajac na wątki takich psów jak Argos czy Wituś albo niektorych innych psów np. ON-ków ,ale i nie tylko -żaluję często ,że nie mamy warunków ,by mieć wiecej niż jednego psa-niestety...

A ja żałuję, że nie mogę siódmego, ósmego... oj,dużo by ich bylo...

Posted

Pani się nie odzywa już :diabloti: Pani miała jamnika wcześniej, ma syna 12 letniego. Argos bardzo im się spodobał, ale nie była pewna czy chcą większego psa

Posted

leni356 napisał(a):
Pani się nie odzywa już :diabloti: Pani miała jamnika wcześniej, ma syna 12 letniego. Argos bardzo im się spodobał, ale nie była pewna czy chcą większego psa

no trudno ,domek na pewno sie znajdzie i to taki ,ktory bedzie zdecydowany na 100%,koniec wakacji i urlopow,wiec moze adopcje sie toszke rozkreca..;)