Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie się cieszę,bo mówiac szczerze DT jest cierpliwy,ale wiem,ze juz im bardzo cieżo z Argosem.
Sprawdźcie jak najszybciej ten domek i czekam na wieści.Oby Argos jak najszybciej mógł pojechać,jeżeli bedzie trzeba zawioze go nawet sama.

Posted

Oby tylko tym razem to był dom dla naszego Argosa,oby był !!
On juz dawno powinnien miec swoj dom,ale ma wyjątkowego pecha ,że w każdym domu chętnym był przynajmniej jeden kot albo i więcej .

Posted

Można puścić kciuki :lol: Domek bardzo fajny, pani nie pracuje i jest na stałe w domu, więc Argosek będzie miał bardzo dobrze. Dzieci 9 i 13 lat, będą się z nim bawić, lubią pieski, już nie mogą się doczekać. Decyzja przemyślana, mieli już wcześniej pieska ze schroniska, dożył starszego wieku. Państwo przemili i dzieci też. Mieszkanie w bloku, ale wokół sporo terenów zielonych i Argos będzie jeździł na wakacje z rodziną, nie zostawiają nigdzie psa.
Domek się trafił Argoskowi fajny :multi:
I pytanie do Bajki - czy państwo mogą Argoska odebrać w niedzielę?
Umowę adopcyjną trzeba będzie z panią podpisać przy odbiorze, a ja się już będę z nią umawiać na wizytę poadopcyjną.

Argos, pakuj manatki :lol:

Posted

No to super wieści mamy u Argoska i dla Argoska !!:loveu:
Nareszcie dobry domek -fajna rodzina i dom bez ani jednego kota -czy królika. A dzieci juz są większe i nie powinny dokuczać Argosowi.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czyli co , udało się tak :) ?
Można już skakać z radości :multi:.

Skacz ile wlezie :lol: Ja jeszcze trochę posiedzę bo ze stresu i oczekiwania skamieniałam, a potem się dołączę :lol:

Posted

[quote name='leni356']Można puścić kciuki :lol: Domek bardzo fajny, pani nie pracuje i jest na stałe w domu, więc Argosek będzie miał bardzo dobrze. Dzieci 9 i 13 lat, będą się z nim bawić, lubią pieski, już nie mogą się doczekać. Decyzja przemyślana, mieli już wcześniej pieska ze schroniska, dożył starszego wieku. Państwo przemili i dzieci też. Mieszkanie w bloku, ale wokół sporo terenów zielonych i Argos będzie jeździł na wakacje z rodziną, nie zostawiają nigdzie psa.
Domek się trafił Argoskowi fajny :multi:
I pytanie do Bajki - czy państwo mogą Argoska odebrać w niedzielę?
Umowę adopcyjną trzeba będzie z panią podpisać przy odbiorze, a ja się już będę z nią umawiać na wizytę poadopcyjną.

Argos, pakuj manatki :lol:

No to super!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Gratulacje leni za znalezienie super domku Argosikowi!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu:

:cunao::BIG:

Posted

olga7 napisał(a):
No to super wieści mamy u Argoska i dla Argoska !!:multi::loveu:
Nareszcie dobry domek -fajna rodzina i dom bez ani jednego kota -czy królika.:multi::loveu::multi:. A dzieci juz są większe i nie powinny dokuczać Argosowi -naszemu super myśliwemu !!!:multi::multi:

To prawda, nareszcie :multi:

Posted

Dziękuje dziewczyny,wieści rewelacyjne!

Jeśłi chodzi o niedziele,to nie ma sprawy,tylko muszą przyjechac po Argosa do 14,bo ja potem ide do pracy i będe po 20,a musze z nimi podpisać umowę .No i fotki zrobic

Posted

BajkaB napisał(a):
Dziękuje dziewczyny,wieści rewelacyjne!

Jeśłi chodzi o niedziele,to nie ma sprawy,tylko muszą przyjechac po Argosa do 14,bo ja potem ide do pracy i będe po 20,a musze z nimi podpisać umowę .No i fotki zrobic

Dobrze, powiadomię domek. Wyślij mi adres na pw proszę