Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Bardzo dziękujemy dziewczyny. Poker, śliczny banerek. Olga, dzięki za koordynowanie z Bajką, bardzo jestem jej wdzięczna za przyjęcie go pod swoje skrzydła..

hihi, ja zrobiłam BAZAREK, a piękny BANEREK zrobiła hop!, bardzo podobne literki w obu wyrazach :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
hihi, ja zrobiłam BAZAREK, a piękny BANEREK zrobiła hop!, bardzo podobne literki w obu wyrazach :evil_lol:

Bardzo dziękujemy za bazarki i banerki :multi: a ja potrzebuję drugiej kawy, bo się chyba nie obudziłam :cool3:

Posted

[quote name='leni356']Bardzo dziękujemy za bazarki i banerki :multi: a ja potrzebuję drugiej kawy, bo się chyba nie obudziłam :cool3:
juz Cię częstuję :evil_lol:

Posted

Witajcie

Wszystko juz ustalone.Rozmawialam w klinice dzisiaj,wszyscy czekaja na chłopaka.

Argos przyjeżdza w niedziele,prosto do kliniki.Bedzie mial naprawde świetna opieke i leczenie

A co do Akselka,bo padło takie pytanie to zapewniam,ze osoba,od której odebraliśmy go dawno została usunieta z szeregów Emira i niegdy w nich juz nie bedzie..Zreszta w Czarnych Kwiatkach figuruje wpis co do niej.

A zatem czekamy na Argosa

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

w niedzielę z samego rana wyruszamy z Argosem do Dąbrowy do Emir i do kliniki.
Wszystkich ściskam mocno i podziękowania zasyłam
Jesteście boscy!

Brat z rodziną dorzucili 300zł, my damy w gotówce coś na miejscu no i karmy nakupimy. Znajomi z pracy obiecali coś dorzucić, miesięcznie też będziemy wspomagać psa.

Super, extra, brak mi słów. Cieszę się przeogromnie z takiego pozytywnego obrotu spraw. :grins:

Posted

Dziękujemy bardzo BajkoB z całego serca - w imieniu swoim i Argosa też !!:loveu:
Jesteśmy bardzo wdzięczni ,że dacie temu psu szansę na wyleczenie z dlugotrwałej już choroby i będzie mółgł żyć zdrowy jeszcze drugie tyle ...
Mamy na to nadzieję ogromną -my wszyscy .
Wczoraj nie można bylo pisać na dogo-dopiero dziś jest to możliwe .
Dziękujemy jeszcze raz !!!
A Kazuka niech pamięta o tych rękach BajkiB...koniecznie .../to raczej do TZ chyba/;) .Pozdrawiam.

Posted

BajkaB napisał(a):
Witajcie

Wszystko juz ustalone.Rozmawialam w klinice dzisiaj,wszyscy czekaja na chłopaka.

Argos przyjeżdza w niedziele,prosto do kliniki.Bedzie mial naprawde świetna opieke i leczenie

A co do Akselka,bo padło takie pytanie to zapewniam,ze osoba,od której odebraliśmy go dawno została usunieta z szeregów Emira i niegdy w nich juz nie bedzie..Zreszta w Czarnych Kwiatkach figuruje wpis co do niej.

A zatem czekamy na Argosa

Bardzo dziekujemy Bajko za przyjcie Argoska, wierze ze psiaka da sie wyleczyc, no i na Slasku sa wspaniali lekarze, wiec na pewno bedzie w dobrych rekach. Wszyscy jestesmy bardzo wdzieczni za pomoc temu pieskowi.
Podaj prosze numer konta na ktore moge przelac pieniadze na niego - juz czesc doszla, zaraz zaktualizuje na pierwszej. Mam nadzieje ze dzisiaj Dogo bedzie dzialac :lol:

Posted

Wystarczy kliknąc w mój Emirowski banerek i konto sie wyświetli,ale podaje dla ułątwienia,wstaw w pierwszym poście:

Szef Oddziału: Edyta

tel. kontaktowy: 785 066 066

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"Oddział Siewierz
Konto Oddziału: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
59 1050 1924 1000 0090 6204 7718

Wpłaty z dopiskiem:Argos

Posted

BajkaB napisał(a):

Chwala Bogu. Dzieki Bajko jeszcze raz za przyjecie Agroska

Posted

Dziękujemy jeszcze ,jeszcze raz BajkoB :loveu::multi:.
Choć wątek został założony 7.07.br. to w ciągu kilku ostatnich dni sprawy nabrały tempa i udalo się zorganizować pilną pomoc temu psu -dzięki temu,że oddział Emira w którym działa BajkaB podjął się opieki i leczenia Argosa . Pies będzie już jutro -19.07.br. przyjęty przez weterynarzy.Jesteśmy wdzięczni i szczęsliwi .

Dziękujemy takze Leni356 ,która z dużym zaangażowaniem pomaga wielu zwierzętom i poświęca swój czas -tak jak Argosowi, Orenowi i wielu innym psom.:loveu:.

Wszystko to było możliwe dzięki takim ludziom jak BajkaB oraz fundacji Emir w której działają tacy obrońcy i miłośnicy zwierząt jak ONI.

Posted

Ciekawe jak tam piesek.Widziałam szorściaka, bardzo sympatyczny :loveu: i jegi dotychczasowi opiekunowie też :evil_lol:
Dziękuję im ,że zabrali rzeczy do BajkiB.

Posted

Argos szczęśliwie dojechał.Jest w klinice i tam tez pozostanie na razie.
Opiekunowie przemili ludzie,przekazali wyprawke Argosa i wpłacili 100zł.
Bardzo im dzięuję za dotychczasowa piecze nad psiakiem
Argos jest przeuroczy,troche bał sie lecznicy,ale to zrozumiałe.

Wstawię potem fotki,bo jak wiecie wczoraj Dogo padło

Pokerko dziękuje za rzeczy!

Posted

Bajeczko - dziękujemy ..a na fotki naszego Argosa-przystojniaka i amanta pięknego -czekamy cierpliwie .....jak znajdziesz wolną chwilkę -to będziemy wdzięczni ....Ale inne obowiązki są ważniejsze -wiadomo ,a tych masz aż za wiele .....pozdrawiam:)

Posted

Świetne wiadomości:loveu:A Pani była już właścicielka Argosa wykazała się naprawde dobrym sercem i profesjinalizmem nie zapominajmy gdyby nie Ona nie wiadomo co by teraz się z nim działo,pewnie błąkał bysię sam po ulicach....

Posted

olga7 napisał(a):
Bajeczko - dziękujemy ..a na fotki naszego Argosa-przystojniaka i amanta pięknego -czekamy cierpliwie .....jak znajdziesz wolną chwilkę -to będziemy wdzięczni ....Ale inne obowiązki są ważniejsze -wiadomo ,a tych masz aż za wiele .....pozdrawiam:)

Obowiązki ważne i sporo psiaków do ,,obrobienia,, ale troche mi zdrowko zastrajkowało i to mnie najbardziej wkurza.:mad:

Jadę po południu do kliniki to juz cokolwiek wiecej sie dowiem

Posted

No wlasnie ,zapominamy ,że Bajka mniej dba o swoje zdrowie niż o zdrowie podopiecznych wszelkich -swoich i spotkanych przypadkiem ,tez ratowanych i przygarnianych. Nie zawsze udaje sie tu coś dopisać -teraz jest nieco lepiej z tym dogo i nie moglam wczesniej dopisać się do rad : zdrowiej nam Bajko i nie zapominaj ,że musisz o siebie dbać na pierwszym miejscu -a dopiero pozniej są zwierzaki -dobrze .. ?? . Zostaw to cioteczkom swoim choć na krótko a ty- zadbaj o siebie ,bo to konieczne ! Zdrowia życzymy wiecej Ci i wypoczynku ,by nabrac sił .

Posted

Ogromne podziękowania dla BajbkiB - to taka osoba emanująca dobrem, że jak się ją widzi to chce się przytulać :calus:

(..) Łza do oka napłynęła, nie ma co ... z jednej strony, że skończyło się happy end'em (co jeszcze jakiś czas temu wydawało się niemożliwością wręcz), a z drugiej znam Argosa i wiem że jest wystraszony i pewnie ma doła :( bo to pies i nie rozumie, że to dla jego dobra.
No ale to jego szansa i wiem teraz, że lepiej trafić nie mógł.
Czekamy zatem na wieści o jego stanie zdrowia i przebiegu leczenia.

Pozdrawiam!