tofikyork Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='toffik']Hmmmm... skąd ja to znam :D Moi teściowie reagują podobnie jak widzą Elma. Elmuś jest najukochańszym z wnucząt :evil_lol: [quote name='JOYka']A my wczoraj ganialismy za samochodem więc Kenzo spędził większość dnia u mojej mamy co oznacza,że pieszczoch leżał do góry brzusiem a mama i reszta domowników nadskakiwała "maluszkowi" :lol:(cholercia już wszystkim odwaliło na jego punkcie):loveu::loveu::loveu: A ty się nie wykręcaj;) ileż można ładowac baterie ;) O jej temu to dobrze:D a u nas nie jest najlepiej:-( Toffik całą noc i cały dzień wymiotuje:shake:. Podejrzewam że zjadł plastik:placz:. Jak tak dalej będzie to czeka nas wizyta u weta. Ps.Nie wykręcam się Obiecuję że jak się naładują to zrobię i wstawię fotki:cool3: Quote
Nati28 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 tofikyork napisał(a):O jej temu to dobrze:D a u nas nie jest najlepiej:-( Toffik całą noc i cały dzień wymiotuje:shake:. Podejrzewam że zjadł plastik:placz:. Jak tak dalej będzie to czeka nas wizyta u weta. Ps.Nie wykręcam się Obiecuję że jak się naładują to zrobię i wstawię fotki:cool3: Witamy popoludniowo :loveu: Zyczymy duzo zdrowka Tofikowi ;) Quote
tofikyork Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Nati28']Witamy popoludniowo :loveu: Zyczymy duzo zdrowka Tofikowi ;) Witamy No teraz się przyda zdrówko:-( Quote
iwa63 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witamy poniedzialkowo;) Napisz co zTofikiem bo bardzo się niepokoję:-( Nie lubię takich wiadomości:shake: Quote
moniczkaa86 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dzień dobry! Napisz jak się czuje Tofiś bo tu się ciotki zamartwiają... :-( Quote
tofikyork Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='moniczkaa86']Dzień dobry! Napisz jak się czuje Tofiś bo tu się ciotki zamartwiają... :-( [quote name='iwa63']Witamy poniedzialkowo;) Napisz co zTofikiem bo bardzo się niepokoję:-( Nie lubię takich wiadomości:shake: [quote name='***Paulina***']Trzymamy kciuki za Tofika :kciuki: [quote name='Doti1986']Witamy poniedziałkowo :loveu: Witamy:) Z Toffikiem troche lepiej ale jeszcze zdarza mu się wymiotować i jest bardzo słaby:-( Quote
iwa63 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witamy wtorkowo trzymam kciuki za TOFISIA:loveu::loveu::loveu: Quote
Nati28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witamy sie :loveu: I jak Tofik dzisiaj sie czuje? mam nadzieje ze lepiej? :roll: Quote
pycia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witamy wieczorowo i zapraszamy do nas:D Quote
iwa63 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witamy ,witamy i o zdrówko Tofika pytamy;) Quote
karkakarka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 U biedny Tofficzek :( Jak się czuje ?? Quote
tofikyork Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Witamy i przepraszamy że tak długo nas nie było ale trzeba było się zająć chorym i trochę popracować w domu:) Z toffikiem już lepiej wszystko wróciło do normy:lol: Ps. Jesteście kochane i nie trzeba było się martwić. Kurcze ja tez bym chciała mieć taki ciocie jak Toffik:cool3: Quote
Nati28 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witamy z rana :lol: Dobrze ze z Tofikiem juz ok :multi: Ucaluj go od nas :loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witamy :multi: Buziaczki dla Tofika:loveu: Quote
iwa63 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witamy wieczornie To dobrze że Tofiś jest już zdrowy bo już się martwiłam:multi: Quote
Nati28 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Czesc!! :hand: Wstajemy i na spacer idziemy :painting: Quote
tofikyork Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Cześć dziewczyny:) Dziękujemy za buziaczki PS. Zaopiekujcie się moją galerią bo teraz długo nie będę jej odwiedzała i nie chcę żeby zarosła kurzem Quote
Recommended Posts