tofikyork Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 bianka19 napisał(a):Dzieńdobry :multi::multi: Witamy was serdecznie i zapraszamy ponownie:lol: sandra291 napisał(a):Cześć!:):) Cześć wam:multi: Nati28 napisał(a):A bannerka dalej nie widac :shake: A nalesniki to bym zjadla :evil_lol: toffik napisał(a):Hej hej My na naleśniki przuszliśmy Cześć dziewczyny ;) Kurcze nalesniki już zjedzone (Były z nutellą i bananem) Ale jutro jak najbardziej zapraszam do mojej galerii na pyszne świeże naleśniki:eviltong: Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To my jutro wpadniemy na te nalesniki :multi::razz: a co z bannerkiem? Quote
tofikyork Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Nati28 napisał(a):To my jutro wpadniemy na te nalesniki :multi::razz: a co z bannerkiem? Ok to zapraszamy:D.Jak dam radę to dzisiaj będzie banerek:diabloti: Quote
tofikyork Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 karkakarka napisał(a):witam Witamy:multi: Co tam u was??:) Quote
iwa63 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dobry wieczór :oops: Nie wiem czy mnie nie przepędzisz:evil_lol: ze strachu że znów zareklamuję w twojej galerii mojego Toffisia ,sorki jeszcze raz miłej nocki i buziole dla Tofika :sleep2: Quote
moniczkaa86 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dzień dobry !!!!!!!! :cool3: Wstajemy i na spacerek idziemy ! :painting: Quote
JOYka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Cześć, przepraszam za wczoraj :-(miałam dobre chęci ale neta mi wywaliło i kOOOniec:cool1: odezwij się dziś jak będziesz;) Quote
karkakarka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 tofikyork napisał(a):Witamy:multi: Co tam u was??:) W sumie to nic nowego :) Tolce zaczęły zęby wypadać :) w końccu... Quote
tofikyork Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 iwa63 napisał(a):Dobry wieczór :oops: Nie wiem czy mnie nie przepędzisz:evil_lol: ze strachu że znów zareklamuję w twojej galerii mojego Toffisia ,sorki jeszcze raz miłej nocki i buziole dla Tofika :sleep2: No coś ty Iwa :lol: Każdemu się mogło zdarzyć:eviltong: Dzięki za buziaki:loveu: moniczkaa86 napisał(a):Dzień dobry !!!!!!!! :cool3: Wstajemy i na spacerek idziemy ! :painting: Witamy:) iwa63 napisał(a):witamy sobotnio ;) Nati28 napisał(a):Dzien doooobry :hand: Witamy wszystkich i zapraszamy ponownie:) bianka19 napisał(a):Dobry. ;) Kiedy zdjęcia ? :razz: Cześć wam:multi: Zdjęcia będą ale jeszcze nie wiem kiedy:) JOYka napisał(a):Cześć, przepraszam za wczoraj :-(miałam dobre chęci ale neta mi wywaliło i kOOOniec:cool1: odezwij się dziś jak będziesz;) Nie ma sprawy ;) Odezwę się na pewno będę próbowała:D karkakarka napisał(a):W sumie to nic nowego :) Tolce zaczęły zęby wypadać :) w końccu... No to suuupwe!!:) mówiłam że jej wypadną i po co było się tak martwić:loveu: Quote
tofikyork Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Taak:) No i koniec wakacji...:shake::placz::placz::placz: Quote
tofikyork Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 JOYka napisał(a):Juuupiiii witamy bannerka Dałyśmy radę!!!!!! Jeszcze raz bardzo dziękuję Quote
iwa63 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam Banerek super a zdjątka gdzię? chyba że ja mam to za ciebie zrobić:evil_lol: Quote
tofikyork Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 iwa63 napisał(a):Witam Banerek super a zdjątka gdzię? chyba że ja mam to za ciebie zrobić:evil_lol: witamy również:loveu:. A fotek na razie nie będzie bo baterie z aparatu się ładują:cool3: A nie dziękuję poradzę sobie ze wstawianiem :evil_lol: Nati28 napisał(a):Wierzylysmy ze dacie rade :cool3: Quote
tofikyork Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 iwa63 napisał(a):Witam Banerek super a zdjątka gdzię? chyba że ja mam to za ciebie zrobić:evil_lol: witamy również:loveu:. A fotek na razie nie będzie bo baterie z aparatu się ładują:cool3: A nie dziękuję poradzę sobie ze wstawianiem :evil_lol: Nati28 napisał(a):Wierzylysmy ze dacie rade :cool3: A ja wierzyłam że wy we mnie wierzyłyście:evil_lol: Quote
tofikyork Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='JOYka']Cześć Monika i heja Toficzku Witamy pięknieco u was?? Quote
JOYka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='tofikyork']Witamy pięknieco u was?? A my wczoraj ganialismy za samochodem więc Kenzo spędził większość dnia u mojej mamy co oznacza,że pieszczoch leżał do góry brzusiem a mama i reszta domowników nadskakiwała "maluszkowi" :lol:(cholercia już wszystkim odwaliło na jego punkcie):loveu::loveu::loveu: A ty się nie wykręcaj;) ileż można ładowac baterie ;) Quote
toffik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='JOYka']A my wczoraj ganialismy za samochodem więc Kenzo spędził większość dnia u mojej mamy co oznacza,że pieszczoch leżał do góry brzusiem a mama i reszta domowników nadskakiwała "maluszkowi" :lol:(cholercia już wszystkim odwaliło na jego punkcie):loveu::loveu::loveu: Hmmmm... skąd ja to znam :D Moi teściowie reagują podobnie jak widzą Elma. Elmuś jest najukochańszym z wnucząt :evil_lol: Quote
Recommended Posts