tofikyork Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='***Paulina***']Proszę bardzo: Imageshack - tofik Może być??? O jej jest cuudowny:loveu::loveu::loveu: dziękuję ci serdecznie paulinko:modla: Quote
***Paulina*** Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='tofikyork']O jej jest cuudowny:loveu::loveu::loveu: dziękuję ci serdecznie paulinko:modla: Quote
tofikyork Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 O jej ale teraz nie umiem go wstawić Quote
***Paulina*** Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='tofikyork']O jej ale teraz nie umiem go wstawić W panelu użytkownika kliknij edytuj sygnaturę i tam wstaw;) Quote
tofikyork Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Och nie wychodzi:mad: Dobra dziewczynki jutro jeszcze zajmę się tym banerkiem;) Ps. Jutro przyjeżdżają do mnie goście na 2 dni więc nie będę tak długo siedziała na dogo:shake: Dobranoc! Quote
tofikyork Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):W panelu użytkownika kliknij edytuj sygnaturę i tam wstaw;) Strasznie ci dziękuję za pomoc Paulinko jestem twoją dłużniczką:modla: Quote
FREDZIU Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wtamy Tofika po długiej przerwie i pozdrawiamy, ale super fotki z nad morza:evil_lol: Quote
Nati28 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy cieplo Tofika i jego Pania :p:loveu: Quote
tofikyork Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='***Paulina***'] hej:) [quote name='JOYka']To my teraz już dobry wieczór mówimy Dobry wieczór:) [quote name='FREDZIU']Wtamy Tofika po długiej przerwie i pozdrawiamy, ale super fotki z nad morza:evil_lol: Dziękujemy i eitamy serdecznie [quote name='moniczkaa86']Cześć! cześć [quote name='Nati28']Witamy cieplo Tofika i jego Pania :p:loveu: My również witamy [quote name='JOYka']Hejka Hejka:D Quote
tofikyork Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Cześć :) A u nas dobrze:) Przed chwilą musiałam toffika położyć na łóżko bo zasnął mi na biurku ( siedział na biurku bo oglądaliśmy śliczne yoraski na forum) a co u was?? Quote
***Paulina*** Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='tofikyork']Cześć :) A u nas dobrze:) Przed chwilą musiałam toffika położyć na łóżko bo zasnął mi na biurku ( siedział na biurku bo oglądaliśmy śliczne yoraski na forum) a co u was?? I nie obudził się jak go przekładałaś? Kati już jak lekko się poruszę oczka otwiera:evil_lol: A u nas też dobrze;) Quote
tofikyork Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Nati28 napisał(a):Czeeeeesc :lol: Cześć wam:D:loveu: ***Paulina*** napisał(a):I nie obudził się jak go przekładałaś? Kati już jak lekko się poruszę oczka otwiera:evil_lol: A u nas też dobrze;) Obudził się ale zaraz potem zasnął:) Quote
tofikyork Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 coś nie wychodzi z tym banerkiem:shake: Quote
tofikyork Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Kurcze jak zrobić żeby wgrał się banerek a nie sam link do galerii??:placz::placz: Quote
tofikyork Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 To może ja w międzyczasie dodam nowe fotki:) Tutaj trochę fotek z zabawy z tom rolką napełnioną smakołykami i zatkaną gazetą:evil_lol:: Imageshack - dsci7687 Imageshack - dsci7688 Imageshack - dsci7689 Imageshack - dsci7690 I jeszcze mam takie fotki ale od razu mówię że toffik był przed kąpielom więc był brudny:lol:: Imageshack - dsci7701 Imageshack - dsci7698 Imageshack - dsci7692 Imageshack - dsci7683 Ps. Z nad morza było mało fotek to teraz nadrabiam :eviltong: Quote
Nati28 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tofik jak zawsze pieknie :loveu: Co do bannerka: musisz wkleic w "edytuj sygnature" ten obrazek (bannerek) a u gory masz taki globus z lancuszkiem to nacisniej na niego i tam link do galerii wklej i powinno byc ok ;) Quote
Balbina. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Już chciałam na ciebie nakrzyczeć na ciebie,że fotek nie ma :oops: A tu patrzę - jakieś linki - zdjęcia :multi: Ślicznie wyszedł:loveu: Quote
Recommended Posts