Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc dziewczyny
przepraszam was ale teraz przez jakiś czas mnie nie będzie ponieważ w niedziele zdarzył się koło mojego domu okropny wypadek.. Młody chłopak jechał z moimi 2 przyjaciółkami do domu i tak sie rozpędził (140 km/h) że wpadł w poślizg i uderzył w mur.. kierowca i moja przyjaciółka zginęli na miejscu a moja druga przyjaciółka lezy w szpitalu ze zmiażdżonym kręgosłupem... wszyscy mieli po 19 lat...:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( to jest dla mnie straszne...

Posted

O Boże to jest straszne:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(taka tragedia:shake::shake::shake:
Teraz za późno, na przestrogi, ale jechać 140 w terenie zabudowanym-PO CO?????????????????:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

tofikyork napisał(a):
prawdopodobnie chciał się popisać swoim nowym BMW ale przez to zabił siebie i Ole a dorote skazał na kalectwo...:-(:-(:-(:-(

bardzo mi przykro
życzę koleżance powrotu do zdrowia-psychicznego,mam nadzieje ze mimo takich obrazen wyjdzie z czasem z tego

Posted

Współczuje bardzo:placz: Sama wiem jak to jest stracić kogoś bliskiego przez nie umyślność kierowców:placz::placz::placz: Nie zdają sobie sprawy że przez własną głupotę mogą pozbawić życia innych...