JOYka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć Monika;), my przyszliśmy na fotki Toficzka a tu co? :shake:Wymiziaj Słodziaka:loveu: Quote
tofikyork Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Cześć dziewczyny:) Toffika już wymiziałam teraz śpi:sleep2::cool2: A ja dodam fotki. Toffik ma już długie włosy i wszystko leci mu do oczu :mad: wiec spięłam mu spineczką. Nie miałam czarnej w domu i spięłam mu pomarańczową:evil_lol: Proszę się nie śmiać bo toffik wygląda z tą spineczką jak dziewczynka ale przynajmniej mu włosy do oczy nie lecą:evil_lol: A oto zdjęcia: Tutaj chciałem wyżebrać od pańci jakieś jedzonko ale mi nie dała tylko powiedziała że mam chrupki jeść..blee:lol: http://img185.imageshack.us/i/dsci7819.jpg/ A tutaj widać moją spineczkę w kształcie kwiatuszka:evil_lol: Imageshack - dsci7847 Mniam ale dobre Imageshack - dsci7850 A tutaj sobie siedziałem nad oczkiem wodnym:cool3: Imageshack - dsci7851 I ostatnie z zielonymi oczami:evil_lol: Imageshack - dsci7855 Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Śliczne zdjęcia a spineczka bardzo ładna Quote
*Jot* Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale Tofik jest piękniutki !!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Bello też nosi kolorowe spineczki(ma nawet różową :megagrin:) Pozdrawiamy cudownego Tofika i jego Panią. :B-fly::bye::B-fly::Cool!: Quote
JOYka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Hihihi ja też kupiłam Kenzo jedną różową i w dodatku z brokatem ;)A jak Kenzo ściądał spineczki to zagroziłam mu ,że jak nie przestanie to mu machnę taką wielką oczojebną kokardę. Ehhh olał mnie konkretnie:lol: Twój Tofiś jest po prostu bossssski:loveu: Sama słodycz Quote
suzi74 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Tofik śliczny:loveu: Zapraszamy do nas:cool3: Quote
tofikyork Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='suzi74']Tofik śliczny:loveu: Zapraszamy do nas:cool3: [quote name='JOYka']Hihihi ja też kupiłam Kenzo jedną różową i w dodatku z brokatem ;)A jak Kenzo ściądał spineczki to zagroziłam mu ,że jak nie przestanie to mu machnę taką wielką oczojebną kokardę. Ehhh olał mnie konkretnie:lol: Twój Tofiś jest po prostu bossssski:loveu: Sama słodycz [quote name='jot11']Ale Tofik jest piękniutki !!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Bello też nosi kolorowe spineczki(ma nawet różową :megagrin:) Pozdrawiamy cudownego Tofika i jego Panią. :B-fly::bye::B-fly::Cool!: [quote name='Doti1986']Śliczne zdjęcia a spineczka bardzo ładna Dzięki dziewczyny jesteście kochane:) Mój tofficzek na początku też ściągał spineczkę ale po pewnym czasie się do niej przyzwyczaił :evil_lol: Ps. tofficzek też ma na spineczce brokat:megagrin: Ale różowej to mu chyba nie kupie bo się jeszcze chłopak załamie. Na pomarańczową już krzywo patrzył a co dopiero na różową:shiny::eviltong::eviltong: Może czarną mu kupię:Dog_run: Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 tofikyork napisał(a):Dzięki dziewczyny jesteście kochane:) Mój tofficzek na początku też ściągał spineczkę ale po pewnym czasie się do niej przyzwyczaił :evil_lol: Ps. tofficzek też ma na spineczce brokat:megagrin: Ale różowej to mu chyba nie kupie bo się jeszcze chłopak załamie. Na pomarańczową już krzywo patrzył a co dopiero na różową:shiny::eviltong::eviltong: Może czarną mu kupię:Dog_run: U nas na osiedlu nie wiem ale wszyscy obcinają pieskom kitki :placz: tylko jeden chodzi w spineczce i to niebieskiej a moja Pixi ma kilka ale najbardziej lubię ją w błękitnym kwiatku Quote
FREDZIU Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witamy cieplusio Toficzka i jego panią, Oglądałyśmy fotki-rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Tofiś sliczniutki, a spineczki super, chyba sie nie obrazi:evil_lol: Quote
iwa63 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam Toficzek to śliczny chłopczyk prawdziwe cudeńko też bym chciała żeby mój Toffiś nauczył się chodzić w spineczkach:evil_lol: Quote
*Jot* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dzień dobry dla Tofika i jego Pani. :loveu::lol::loveu: Quote
tofikyork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 jot11 napisał(a):Dzień dobry dla Tofika i jego Pani. :loveu::lol::loveu: iwa63 napisał(a):Witam Toficzek to śliczny chłopczyk prawdziwe cudeńko też bym chciała żeby mój Toffiś nauczył się chodzić w spineczkach:evil_lol: FREDZIU napisał(a):Witamy cieplusio Toficzka i jego panią, Oglądałyśmy fotki-rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Tofiś sliczniutki, a spineczki super, chyba sie nie obrazi:evil_lol: Dzień dobry dziewczyny;) Ślicznie dziękujemy za komplementy:loveu: Ahh wreszcie weekend :multi::multi::multi: Quote
pycia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy serdecznie słodziaka Toffika i jego Panią w to słoneczne popołudnie:D Quote
Yoko2009 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Tofik jest przesliczny a i spineczka urocza:) Quote
Arabeska^^ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Imageshack - dsci7850 - jęzorek :loveu: Witamy się słonecznie w ten baardzo ciepły dzień :D Z tą spineczką Tofik wygląda uroczo i wcale nie uważam, że jest zbyt dziewczęca :lol: :loveu: Całuski! :loveu: Quote
tofikyork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Arabeska^^']Imageshack - dsci7850 - jęzorek :loveu: Witamy się słonecznie w ten baardzo ciepły dzień :D Z tą spineczką Tofik wygląda uroczo i wcale nie uważam, że jest zbyt dziewczęca :lol: :loveu: Całuski! :loveu: [quote name='Yoko2009']Tofik jest przesliczny a i spineczka urocza:) [quote name='pycia']Witamy serdecznie słodziaka Toffika i jego Panią w to słoneczne popołudnie:D Witamy was pięknie:loveu::loveu: U nas słoneczko świeci ale nie jest zbyt ciepło;) Ślicznie dziękujemy za komplementy:):loveu: Quote
JOYka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wpadamy z wieczorną wizytą;) do ślicznego Tofisia:loveu: i jego Pańci:) Quote
***Paulina*** Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy weekendowo (nareszcie):multi::multi::multi: Quote
tofikyork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='JOYka']Wpadamy z wieczorną wizytą;) do ślicznego Tofisia:loveu: i jego Pańci:) [quote name='***Paulina***']Witamy weekendowo (nareszcie):multi::multi::multi: Witam kochane:) Oooo tak ja też się cieszę że juz weekend :multi: Quote
dysia-u Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no to milego weekendu życzymy :lol: Quote
FREDZIU Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy Toficzka i jego Panią, dziś chyba wszyscy marzyli o weckendzie:diabloti:, ja od rana tylko to powtarzałam- wolne wolne:evil_lol: Quote
iwa63 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witam Jak to dobrze że jutro sobota a po jutrze niedziela tak lepiej brzmi bo dłużej buzile dla ślicznego Toficzka :loveu::loveu::loveu: Quote
tofikyork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 iwa63 napisał(a):Witam Jak to dobrze że jutro sobota a po jutrze niedziela tak lepiej brzmi bo dłużej buzile dla ślicznego Toficzka :loveu::loveu::loveu: FREDZIU napisał(a):Witamy Toficzka i jego Panią, dziś chyba wszyscy marzyli o weckendzie:diabloti:, ja od rana tylko to powtarzałam- wolne wolne:evil_lol: dysia-u napisał(a):no to milego weekendu życzymy :lol: No ale zobaczycie że te 2 dni szybko zleca:shake: ani się nie obejrzysz a już bedzie poniedziałek:placz: Quote
Recommended Posts