Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam dziewczyny
Słuchajcie ostatnio wędrowałam sobie po dogo i znalazłam temat pt. " Za jaką rasą nie przepadacie"

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=147519

Prawie wszyscy napisali że nie lubią yorków dlatego że są cytuję : "wredne, głupie i mało inteligentne" Zapraszam do przejrzenia sobie tego tematu. Zobaczcie jakie bzdury piszą o naszych kochanych yoraskach !!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

tofikyork napisał(a):
Witam dziewczyny
Słuchajcie ostatnio wędrowałam sobie po dogo i znalazłam temat pt. " Za jaką rasą nie przepadacie"

Prawie wszyscy napisali że nie lubią yorków dlatego że są cytuję : "wredne, głupie i mało inteligentne" Zapraszam do przejrzenia sobie tego tematu. Zobaczcie jakie bzdury piszą o naszych kochanych yoraskach !!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Juz lece czytac :crazyeye:

Posted

tofikyork napisał(a):
Witam dziewczyny

To jakieś oszołomy, którzy nie mieli nigdy do czynienia z Yorkasami:diabloti::diabloti::angryy:. Witamy się i pozdrawiamy

Posted

Bo to są takie stereotypy :cool1:
Jak te, że rotki i amstafy to mordercy
bernardyny to duże misie
a ONki to psy hitlera :diabloti:

Tak więc nie ma się co przejmować zdaniem ludzi, którzy nigdy nie mieli własnego yorka, a wypowiadają się na temat psiaka :p

Posted

karkakarka napisał(a):
Witam porannie :)
Jak tam mały Toffiś??

Toffik miał dzisiaj bliskie spotkanie z kuną... wyszedł rano siku i zaatakowała go kuna ale na szczęscie nic wielkiego się nie stało

Posted

tofikyork napisał(a):
Toffik miał dzisiaj bliskie spotkanie z kuną... wyszedł rano siku i zaatakowała go kuna ale na szczęscie nic wielkiego się nie stało

No to pewnie napędziła mu stracha przez chwilkę:roll:

Posted

Witamy wieczornie Tofisia i jego panią
Jutro zajrzę na tą stronkę bo dzisiaj już nie mam kiedy,ale to chyba jakieś brednie.Ata kuna to była agresywna ?
Biedny Tofiś tak się wystraszył :shake:
Dobrej nocki życzymy:sleep2:

Posted

Witamy się ślicznie :p dawno nas tu nie było :oops: przepraszamy :eviltong:
Co tam słychać u piękniutkiego Tofika i jego pani? :multi:
Pozdrawiamy serdecznie :loveu:

Posted

Nati28 napisał(a):
Czesc :multi::loveu:

witamy :)
a my dzisiaj wybywamy na spacer z moją dobrą znajomą i jej labradorem.. niestety toffika muszę zostawić w domu bo za bardzo za dżasperem nie przepada :evil_lol:

Posted

tofikyork napisał(a):
witamy :)
a my dzisiaj wybywamy na spacer z moją dobrą znajomą i jej labradorem.. niestety toffika muszę zostawić w domu bo za bardzo za dżasperem nie przepada :evil_lol:

Biedny Tofika, ale Coco tez nie przepada za duzymi kolegami :roll: