JOYka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Pootwierałam okna żeby przewietrzyć ale już pozamykałam bo zimno na dworze:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wpadłyśmy się przywitać:multi: Quote
moniczkaa86 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy :sweetCyb:i pozdrawiamy :loveu: Quote
JOYka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ehhh nadal nie ma nikogo:-( to ja kwiatki podleję;) Quote
tofikyork Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 JOYka napisał(a):Ehhh nadal nie ma nikogo:-( to ja kwiatki podleję;) bianka19 napisał(a):Cześć!! :multi: Yoko2009 napisał(a):Witamy porannie:) iwa63 napisał(a):Witamy i dobrej nocki życzymy;) Nati28 napisał(a):Wpadlismy troche przewietrzyc ;) JOYka napisał(a):Pootwierałam okna żeby przewietrzyć ale już pozamykałam bo zimno na dworze:evil_lol: Nati28 napisał(a):Przyszlismy kurze wytrzec ;) ***Paulina*** napisał(a):Wpadłyśmy się przywitać:multi: Nati28 napisał(a):Wpadlismy umyc okna :cool1: moniczkaa86 napisał(a):Witamy :sweetCyb:i pozdrawiamy :loveu: Cześć wam!! Dziękujemy za zajęcie się naszą galerią^^ Quote
FREDZIU Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy sie z Tofikiem i jego Pania serdecznie, po długim czasie i dzękujemy za odwiedzinki:multi::lol: Tofik jest super yorkusiem, coraz piekniejszym:lol::oops: Quote
Yoko2009 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy niedzielnie popołudniowo i zapraszamy do nas na nowe foteczki:) Quote
FREDZIU Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Wtamy sie wieczorową porą i o zdrówko pytamy:evil_lol: Quote
iwa63 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy się w sobotnią nockę i zaraz idę spać:sleep2: Quote
Arabeska^^ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dzień dobry! :loveu: Co słychać u słodziaka?? :) Quote
tofikyork Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='bianka19']Cześć Tofiki! :loveu: [quote name='Arabeska^^']Dzień dobry! :loveu: Co słychać u słodziaka?? :) [quote name='Doti1986']Witamy serdecznie [quote name='iwa63']Witamy się w sobotnią nockę i zaraz idę spać:sleep2: [quote name='FREDZIU']Wtamy sie wieczorową porą i o zdrówko pytamy:evil_lol: [quote name='karkakarka']dobry wieczór :) [quote name='Nati28']Nie ma za co dziekowac ;) [quote name='karkakarka']Witam :multi: witam :) [quote name='FREDZIU']Witamy sie z Tofikiem i jego Pania serdecznie, po długim czasie i dzękujemy za odwiedzinki:multi::lol: Tofik jest super yorkusiem, coraz piekniejszym:lol::oops: [quote name='Yoko2009']Witamy niedzielnie popołudniowo i zapraszamy do nas na nowe foteczki:) [quote name='iwa63']Witamy niedzielnie-wieczorowo;) Witamy dziewczyny!!:) Dzięki za komplementy;) A u Toffika dobrze teraz to on by się tylko chciał bawić i bawić i głaskać:evil_lol: Zrobiłam parę fotek ale jakoś nie mam czasu ich wstawić:( Quote
*Jot* Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Bardzo dziękujemy za wizytę u nas.:multi: Nie wiem jakim cudem przeoczylismy galrię śliczniutkiego Tofika. Przepraszamy i obiecujemy,że teraz już będziemy zaglądać codziennie. :fadein::fadein::fadein::fadein: Teraz już dobranoc dla Tofika i jego Pani. Miłych snów!:sleeping: :smilecol: Quote
tofikyork Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 jot11 napisał(a):Bardzo dziękujemy za wizytę u nas.:multi: Nie wiem jakim cudem przeoczylismy galrię śliczniutkiego Tofika. Przepraszamy i obiecujemy,że teraz już będziemy zaglądać codziennie. :fadein::fadein::fadein::fadein: Teraz już dobranoc dla Tofika i jego Pani. Miłych snów!:sleeping: :smilecol: My też obiecujemy że będziemy was często odwiedzac:) My już idziemy spać;) Dobranoc wszystkim!!:lol::p Quote
Recommended Posts