tofikyork Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 karkakarka napisał(a):No właśnie :) szukaj kabla :) Będę musiała go w pracy poszukać:cool3: Quote
tofikyork Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Princess_York napisał(a):no to szybko do pracy :p jeszcze urlop mam także najszybciej w poniedziałek bedą zdjęcia :eviltong: Quote
Princess_York Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Aha , aha :eviltong:. no ok jakoś wytrzymamy :p Quote
tofikyork Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Kto to jest?? Oj stary pamiętaj że to moje terytorium:angryy: Imageshack - dsci7656 kobieto co ty masz z tym aparatem??:lol: Imageshack - toffikn A tu sobie wypoczywam na moim ulubionym miejscu:sleep2: Imageshack - dsci7661 Imageshack - dsci7660 Imageshack - dsci7658 Imageshack - dsci7655 I na zakończenia taka fota::p Imageshack - dsci7662 Quote
dysia-u Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ale sobie miejsce upatrzyłłłł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
tofikyork Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 dysia-u napisał(a):ale sobie miejsce upatrzyłłłł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No tam lubi najbardziej leżeć bo stamtąd widzi wszystko lepiej:eviltong: Quote
Nati28 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witamy, dawno nas nie bylo :oops: Piekne fotki - piekny Tofik :loveu::lol: Quote
tofikyork Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Właśnie wróciłam od weta ponieważ mój Toffiś miał takiego kleszcza że bałam się go wyciągnąć. Był taki straszny że pani weterynarz jak go wyciągnęła to ta ranka zaczęła strasznie ropieć:placz::placz::placz::placz: więc posmarowała mu to czymś i dała taką maść żebyśmy smarowali nią 2 razy dziennie aż do zagojenia rany:shake::shake::shake: Na szczęście dostał też taki środek na kleszcze więc do 20 września mamy spokój:roll: Quote
tofikyork Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy, dawno nas nie bylo :oops: Piekne fotki - piekny Tofik :loveu::lol: No właśnie dawno was nie było już myślałam ze o nas zapomniałyście:placz::placz: Dziękujemy:loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cześć:multi: tofikyork napisał(a): Na szczęście dostał też taki środek na kleszcze więc do 20 września mamy spokój:roll: Tego nie byłabym taka pewna:roll: Nad morzem rozmawialiśmy z właścicielami yorka który też dostał jakiś środek i wcale nie działał- kleszcza znaleźli:-( Więc to nie jest 100% gwarancja że mu się nic nie przyczepi, lepiej oglądaj go codziennie mimo wszystkiego;) Quote
tofikyork Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć:multi: Tego nie byłabym taka pewna:roll: Nad morzem rozmawialiśmy z właścicielami yorka który też dostał jakiś środek i wcale nie działał- kleszcza znaleźli:-( Więc to nie jest 100% gwarancja że mu się nic nie przyczepi, lepiej oglądaj go codziennie mimo wszystkiego;) Tak przyczepi się ale od razu umiera więc nie trzeba się przejmować nawet jak ma kleszcza to i tak zginie:p Quote
dysia-u Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 tofikyork napisał(a):Tak przyczepi się ale od razu umiera więc nie trzeba się przejmować nawet jak ma kleszcza to i tak zginie:p właśnie tak samo powiedział nam wet :multi: Quote
iwa63 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wpadliśmy się przywitać:multi: Toffiś jest dumny że nosi takie same imię jak jego starszy kolega;) Tak po nocy chodzimy bo w dzień nie mamy czasu a zostało nam jeszcze sporo odwiedzin zaliczyć :evil_lol: Twój Tofficzek bardzo nam się podoba a szczególnie ten piękny wyraz pyszczka a te oczy... Uciekam już bo jest póżno ale żeśmy się zasiedzieli... Do zobaczenia:bye: Quote
tofikyork Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 iwa63 napisał(a):Wpadliśmy się przywitać:multi: Toffiś jest dumny że nosi takie same imię jak jego starszy kolega;) Tak po nocy chodzimy bo w dzień nie mamy czasu a zostało nam jeszcze sporo odwiedzin zaliczyć :evil_lol: Twój Tofficzek bardzo nam się podoba a szczególnie ten piękny wyraz pyszczka a te oczy... Uciekam już bo jest póżno ale żeśmy się zasiedzieli... Do zobaczenia:bye: Dziękujemy:loveu::loveu: Wiem coś o tym my musieliśmy duuużo nadrabiać jak wróciliśmy z wczasów:lol: dysia-u napisał(a):właśnie tak samo powiedział nam wet :multi: No widzisz :cool3::cool3: Zastanawiam się nad kupnem obroży na pchły i kleszcze ale słyszałam że ona bardzo śmierdzi to prawda??;) Quote
***Paulina*** Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 tofikyork napisał(a):Zastanawiam się nad kupnem obroży na pchły i kleszcze ale słyszałam że ona bardzo śmierdzi to prawda??;) Jakby nie śmierdział to by nie działała:evil_lol: Polecam! Ja miałam taką obróżkę i do Kati żaden kleszcz nawet się nie zbliżył;) Quote
tofikyork Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jakby nie śmierdział to by nie działała:evil_lol: Polecam! Ja miałam taką obróżkę i do Kati żaden kleszcz nawet się nie zbliżył;) No chyba kupię;) Quote
Nati28 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Jak ja chcialam kupic obroze to wet mi odradzil, powiedzial ze lepszy jest plyn (np. Fiprex) :roll: Przepraszam nie przywitalam sie - czesc :oops::loveu: Quote
tofikyork Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Nati28 napisał(a):Jak ja chcialam kupic obroze to wet mi odradzil, powiedzial ze lepszy jest plyn (np. Fiprex) :roll: Przepraszam nie przywitalam sie - czesc :oops::loveu: Cześć:razz:.Właśnie my co miesiąc chodzimy do weta i toffik dostaje ten płyn.:p Quote
Nati28 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Coco tez teraz jest nim "zrobiony" ;) Pozdrowienia dla was! Quote
tofikyork Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Nati28 napisał(a):Coco tez teraz jest nim "zrobiony" ;) Pozdrowienia dla was! No bo tobie chodzi o takie coś co się polewa na szyje??:p Dziękujemy:loveu: Quote
Nati28 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 tofikyork napisał(a):No bo tobie chodzi o takie coś co się polewa na szyje??:p Dziękujemy:loveu: Dokladnie, tam na kark;) Quote
karkakarka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 My też co miesiąc chodzimy na smarowanie tym płynem :) Witam :) Quote
tofikyork Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 A wiecie może czy można go gdzieś kupić czy tylko można u weta go dostać??:p Quote
Recommended Posts