Monday Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Czy naprawdę nikt nie chce tak wspaniałego psa???? :placz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 znajdzie dom w końcu, tylko ile to trwa ... :shake::-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 kurczę, a to taki śliczny pies :shake: Quote
jamor Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ostatnie zdjecie własnie pojechał do DS. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jamor napisał(a):ostatnie zdjecie własnie pojechał do DS. COOOO???????????? :-o Czy mozesz napisać więcej? Quote
Monday Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Błagam o jakieś konkrety!!!!!! Żądam jakichś konkretów!!!!!!!!!! Gdzie pojechał, do kogo...:multi:śliczny Murzynek ma dom ????? Jamor, GoniaP, dlaczego nic nie napiszecie? Ja myślałam o tym psiaku codziennie. Cały czas pamiętam jak go wyciągałam w burzę z kwiatków i jaki był przerażony, jak prowadzony na smyczy szedł za mną z podkulonym ogonkiem, jak wszystko było mu obojętne i jak zmienił się u jamora nie do poznania. Ja chciałabym wiedzieć cokolwiek... Kto go adoptował? A gdzie? A jakie warunki będzie miał Murzyn? A czy zaiskrzyło między nowymi ludźmi i Murzynkiem? A czy nie bał się Murzyn wsiąść z nimi do samochodu? A czy inne psiaki jamorowe nie tęsknią za Murzynem? PISZCIE !!!!! Quote
Monday Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Nikt sie nawet nie interesuje losem Murzyna ? A ja wiem, że domek ma niedaleko Włocławka. Ma dom, podwórko i budę.....ale oczywiście buda, to tylko jak będzie chciał;) Na stałę mieszka w domu - nawet kanapę już zaliczył :) Trafił do bardzo wrażliwych ludzi, którzy mieli podobnego pieska. Ma być ich przyjacielem.... Myślę, że chłopak trafił bardzo dobrze. Za miesiąc GoniaP ma dostać jakieś info od Murzynkowego domu. Murzyn ma się nazywac chyba Max...mogłam pomylić imiona:oops: Quote
tula Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ja się interesuję, cały czas zaglądam na wątek czy są jakieś wieści z nowego domku, ale nic nie pisałam. Bardzo sie cieszę że Murzynek tak dobrze trafił, mam nadzieję że będzie bardzo szczęśliwy:loveu: Powodzenia psiaku i jak będziesz miała nowe wieści Monday to pisz koniecznie. Ale się cieszysz kobieto na pewno że Twój Murzynek ma dobry dom:lol: Quote
Monday Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Tula, jeszcze jeden Murzynek w schronie w radomiu - ten od meli2 :( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Monday napisał(a):Nikt sie nawet nie interesuje losem Murzyna ? Jak to nikt?? Ja pierwsza pisałam o szczegóły, strasznie chciałam wiedzieć co i jak. No ale skoro jamor nie reagował to co robić, nie będę się dopraszać :roll: Najważniejsze, że maluch piękny ma dom marzeń!!! :multi: Cieszę się bardzo bardzo. I pewnie jak i inne osoby związane z wątkiem Murzyniszka czekam na foty. Quote
tula Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Monday napisał(a):Tula, jeszcze jeden Murzynek w schronie w radomiu - ten od meli2 :( Tak Monday, leży mi ten psiak na sercu, mam nadzieje że ktoś go pokocha, nie pozostaje nam nic innego jak go ogłaszać do skutku. Quote
Recommended Posts