Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błagam o jakieś konkrety!!!!!!
Żądam jakichś konkretów!!!!!!!!!!
Gdzie pojechał, do kogo...:multi:śliczny Murzynek ma dom ?????
Jamor, GoniaP, dlaczego nic nie napiszecie?
Ja myślałam o tym psiaku codziennie. Cały czas pamiętam jak go wyciągałam w burzę z kwiatków i jaki był przerażony, jak prowadzony na smyczy szedł za mną z podkulonym ogonkiem, jak wszystko było mu obojętne i jak zmienił się u jamora nie do poznania. Ja chciałabym wiedzieć cokolwiek...
Kto go adoptował? A gdzie? A jakie warunki będzie miał Murzyn? A czy zaiskrzyło między nowymi ludźmi i Murzynkiem? A czy nie bał się Murzyn wsiąść z nimi do samochodu? A czy inne psiaki jamorowe nie tęsknią za Murzynem?
PISZCIE !!!!!

Posted

Nikt sie nawet nie interesuje losem Murzyna ?

A ja wiem, że domek ma niedaleko Włocławka. Ma dom, podwórko i budę.....ale oczywiście buda, to tylko jak będzie chciał;)
Na stałę mieszka w domu - nawet kanapę już zaliczył :)
Trafił do bardzo wrażliwych ludzi, którzy mieli podobnego pieska. Ma być ich przyjacielem....
Myślę, że chłopak trafił bardzo dobrze. Za miesiąc GoniaP ma dostać jakieś info od Murzynkowego domu.
Murzyn ma się nazywac chyba Max...mogłam pomylić imiona:oops:

Posted

Ja się interesuję, cały czas zaglądam na wątek czy są jakieś wieści z nowego domku, ale nic nie pisałam. Bardzo sie cieszę że Murzynek tak dobrze trafił, mam nadzieję że będzie bardzo szczęśliwy:loveu: Powodzenia psiaku i jak będziesz miała nowe wieści Monday to pisz koniecznie.
Ale się cieszysz kobieto na pewno że Twój Murzynek ma dobry dom:lol:

Posted

Monday napisał(a):
Nikt sie nawet nie interesuje losem Murzyna ?

Jak to nikt?? Ja pierwsza pisałam o szczegóły, strasznie chciałam wiedzieć co i jak. No ale skoro jamor nie reagował to co robić, nie będę się dopraszać :roll:

Najważniejsze, że maluch piękny ma dom marzeń!!! :multi: Cieszę się bardzo bardzo. I pewnie jak i inne osoby związane z wątkiem Murzyniszka czekam na foty.

Posted

Monday napisał(a):
Tula, jeszcze jeden Murzynek w schronie w radomiu - ten od meli2 :(

Tak Monday, leży mi ten psiak na sercu, mam nadzieje że ktoś go pokocha, nie pozostaje nam nic innego jak go ogłaszać do skutku.