Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja dam 30 zł, to byśmy już mieli 80 :)
Myślę, żeby jamorowi nie zawracać głowy drobnymi przelewami rozciągniętymi w czasie, bo będzie z tym trochę zachodu, a i tak Murzyn jedzie na krechę - póki co, więc najlepiej żeyby kastracja w ogóle była zrobiona jak będą już wszystkie pieniądze zebrane.
Może jedna osoba zechce udostępnić swoje konto, a później całość przelac do jamora. Ale to wszystko oczywiście zależne od jamora...on musi powiedzieć jak woli,

Dobrze, że Murzyniątko cieszy się teraz życiem, nic mu nie grozi, ma wszystko co chciałby mieć. Tylko tego domku póki co brak. Mam nadzieję, że fundacja będzie prężnie działała i w końcu ktoś się zgłosi.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obgadałem dzis sprawę chlastu chlastu, z kolegą Paweł K, pracuje u nas w zakładzie jako vet, prowadzi tez prywatna klinike kikanascie kilometrów od warki, stówke odemnie krzyknie i rachunek wystawi. Kolezanka Marlenka z dogomani jest tam stałą klientką i jest ok. wykoncze przeczpkę to z nim pojadę.

Posted

jamor napisał(a):
obgadałem dzis sprawę chlastu chlastu, z kolegą Paweł K, pracuje u nas w zakładzie jako vet, prowadzi tez prywatna klinike kikanascie kilometrów od warki, stówke odemnie krzyknie i rachunek wystawi. Kolezanka Marlenka z dogomani jest tam stałą klientką i jest ok. wykoncze przeczpkę to z nim pojadę.

czyli co - jak wystawi rachunek to fundacja zapłaci czy jak?
Bo ja ten bazarek i tak mogę wystawić.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
czyli co - jak wystawi rachunek to fundacja zapłaci czy jak?
Bo ja ten bazarek i tak mogę wystawić.

Doloze 20zl i mamy cala sume na kastracje. Moglibysmy wplacic bezposrednio do jamora. Czytam , ze Murzynisko jedzie na kreche, to bazarek bylby ratunkiem sytuacji finansowej. To jest piekny,mlody pies i mysle, ze naprawde szybko znajdzie dom. Bedzie mozna napisac w ogloszeniach, ze kastrowany.

Posted

Chciałem sprostowac aby było wszystko jasne. Murzyn nie jedzie na krechę , zle sie wyraziłem, jest pod opieką finansową fundacji Emir. Ja staram sie wykonac dobrze zlecenie a za to bedę miał uregulowane, wiec jesli planujecie robic jakąś ściepe, to prosze wpłacać na konto Emira. Jak potrzeba kogos kto pozbiera, to kolezanka Murzyna zbiera na tacę dla Emira

prosze wejsc na galerię mojej stronki( Jamor.pl ~ hotel i szkolenie psów - Strona Glowna), tam odszukac nowe zdjecia murzyna, dzisiejsze, korzystac. pozdrawiam

Posted

Murzyn ma lsniaca siersc i zabawowy humor, czyli dobrze sie czuje. Jamor zywi go na pewno wlasciwie, to sadelko przyjdzie z wiekiem ( sama to wiem ).

Posted

Ajula, jeszcze większa przyjemność wchodzenia tutaj będzie jak zmienię tytuł na "już w nowym domu..." - czy nikt nie chce takiego fajnego psa ? Takiego bezkonfliktowego, nadającego się do psów kotów dzieci starców ptaków mrówek i kwietków ? NIKT ??????:angryy:

Jamor, proszę odpowiedz czy Murzyn coś niszczy? Np. jak siedzi w kojcu czy podgryza coś (budę czy cokolwiek tam ma ),
podejrzewam że do dzieciaków jest super, do dorosłych osób też, do innych zwierząt również - no taki naprawdę idealny pies. Czy on ma wady ????????

Posted

Monday napisał(a):
Czy on ma wady ????????

on nie ma wad, jest śliczny i kochany
to LUDZIE mają wady :angryy:
a największą wadą większości ludzi jest brak serca i egoizm

Posted

Monday napisał(a):
Ajula, jeszcze większa przyjemność wchodzenia tutaj będzie jak zmienię tytuł na "już w nowym domu..." - czy nikt nie chce takiego fajnego psa ? Takiego bezkonfliktowego, nadającego się do psów kotów dzieci starców ptaków mrówek i kwietków ? NIKT ??????:angryy:

Jamor, proszę odpowiedz czy Murzyn coś niszczy? Np. jak siedzi w kojcu czy podgryza coś (budę czy cokolwiek tam ma ),
podejrzewam że do dzieciaków jest super, do dorosłych osób też, do innych zwierząt również - no taki naprawdę idealny pies. Czy on ma wady ????????

ano mam takie porównanie, moje psy to jak dzieci bacy, a te z DT to normalne; " przyjezdza turysta z warszawy w góry, nowy merol wiec szkoda na ulicy stawiac, pyta bacy, - baco, a moge u was samochód zosatwic ?, w gory chciałem isc. A zostawiojta, zostawiojta. Babco, a dzieci to macie ? eeee, dzieci to ni mom. wraca turysta po wieczór, a tam granda bachorów skacze po dachu jego merola. Turysta" baco, a mowiliście ze dzieci nie macie " Baca- a to są dzieci ? to są skurwysyny nie dzieci !!!!! "
tak to własnie wyglada. Murzyn to pies bezkonfliktowy, nie załatwia zadnych potrzeb w kojcu ( no chyba ze w budzie cos łapą w gaciach miesza) lubi zabawy z innymi psami, zawsze pyta czy moze wziasc ta czy inna zabawkę, nigdy nie niszczy, zjada ładnie i zmywa po sobie, nie dłubie w nosie, no cóz tu wiecej, wszystkich hoteliko zyczę takiego goscia.

Posted

Jeszcze tydzien, miesiac, dwa i znajdzie dom. To pewniak. Zle mu nie jest u jamora, to dajcie sie chlopakowi powywczasowac, z panienkami pobawic.

Posted

To piękny pies o wspaniałej osobowości , domki powinny zabiegać o niego. Mam nadzieję, że tak będzie i wybierzecie najlepszy :lol:.
Jestem zdania, że jego imię działa odstraszająco :loveu:...

Posted

Imię jak imię, dla mnie może nazywać się nawet Burek. Ja za swoim też nie przepadam...:cool1:
Najważniejsze żeby ktoś o niego pytał, myślę że fundacji zależy na tym, żeby ten pies jak najszybciej znalazł dom. W końcu z pobytem u jamora wiąże się kasa, im szybciej nasz bohater znajdzie dom, tym szybciej pieniądze przeznaczane na niego będą mogły zostać przeznaczone na innego psa...proste.

Jamor, a dogadywałeś się z Gosią na temat kastracji Murzyniacha?
Biedaczek...:shake:, co mu z życia zostanie...

Posted

Wielka szkoda, mam nadzieję że Murzynek nie będzie musiał długo czekać.
Monday a nie wiesz czy zrzucamy się na tą kastrację i na jakie konto, bo ja wyjeżdżam w weekend więc mogę wpłacić swoją część jutro albo dopiero po przyjeździe za ponad tydzień.