MyrkurDagur Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Poznajcie staruszka, którego okrutny właściciel przywiązał do drzewa w lesie, skazując go w ten sposób na pewną śmierć... Psa uwolnił pewien człowiek i według relacji Pana z przytuliska, u którego psiak obecnie przebywa, staruszek pobiegł za samochodem tego człowieka, a następnie został przez niego zamknięty w jakiejś szopie, do czasu przybycia kogoś, kto mógłby psa odebrać. Ten biedaczek ma około 12 lat. W chwili przybycia do przytuliska miał poraniony pyszczek - teraz jest lepiej, choć nad oczkiem nadal ma ranę. Poranione są także jego dziąsła. Jest wychudzony i bardzo niespokojny - - wygląda tak, jakby kogoś szukał... na kogoś czekał... Ten psiak zasługuje na spokojny, ciepły kąt... Proszę, pomóżcie mu go znaleźć... :-( Biedaczek przebywa obecnie w przytulisku w Zakrzowie (około 20 km od Wrocławia). Kontakt: 888 845 133; gullveig@interia.pl Quote
MyrkurDagur Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Nikt tu jeszcze nie zaglądał...? :-( :shake: Quote
bros Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 jestem kochana Myrkur - zakładam wątek staruszkowi na owczarku.pl Quote
MyrkurDagur Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 bros napisał(a):jestem kochana Myrkur - zakładam wątek staruszkowi na owczarku.pl Wspaniale :multi: Dziękuję :) Quote
bros Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :angryy: nie mogę sprawnie wkleić link-u brrrr - uffff udało się www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=15414&PN=1 Quote
MyrkurDagur Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 bros napisał(a): [url=http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=15414&PN=1] Właśnie odwiedziłam tę stronę - jeszcze raz dziękuję :) Będę śledzić ten wątek. Quote
MyrkurDagur Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 m_orsetti napisał(a):Zaznaczam. M. Cieszę się, że ktoś tu jednak zagląda. Quote
mysza 1 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jest przestraszony po tym wszystkim ale może nie ma 12 lat, wydaje mi się młodszy. Ludzie:angryy: Quote
scorpio133 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Cieszę się, że ktoś tu jednak zagląda. i ja tez chetnie zagladam. Jest bardzo ładny i taki duzy prawie jak nasz Ogi. Bede sledziła jego losy.Ufam ze znajdzie sie domek dla niego. Quote
MyrkurDagur Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 scorpio133 napisał(a):i ja tez chetnie zagladam. Jest bardzo ładny i taki duzy prawie jak nasz Ogi. Bede sledziła jego losy.Ufam ze znajdzie sie domek dla niego. Dziękuję, że tu jesteś :-) I marzę o tym, aby ten biedak znalazł tak wspaniały dom jak Ogi... ;) Quote
scorpio133 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 zawsze jak swiat swiatem sa ludzie i ludziska. Nie moge sobie nawet wyobrazic jak mozna przywiazac obojetnie jakie kolwiek zwierze do drzewa na pewna smierc .Takiego drania to tylko do sadu . Quote
_Tosia_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 zaznaczam wątek psiaka. czy ktoś zrobi baner?.. Quote
scorpio133 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja nie umnie ani robic ani sobie wstawic bo sie dopiero ucze Quote
_Tosia_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 poprosiłam pewną dogomaniaczkę o zrobienie banerka. jak uda jej się zrobić, to na pewno go tu wklei Quote
Kaja i Aza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja juz nawet nie pytam jak to jest mozliwe, tyle okrucienstwa na codzien. Piekny pies, moge tylko kciuki zaciskac. Quote
Kulka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 a jak Onek dogaduje się z psami , suczkami, czy coś wiadomo o jego relacjach? Quote
Yana Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 piękny pies... nie zasłużył na taki los na starość :shake: Quote
MyrkurDagur Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Już jestem i dziękuję Wam wszystkim bardzo, że tu zaglądacie! Dziękuję za wszelką pomoc! I proszę... nie zapominajcie o tym staruszku... ************* Daga & Maks - dziękuję za bannerki! Zaraz skorzystam z jednego z nich. Kulka - psiak nie wykazuje zainteresowania innymi psami - takie wnioski wyciągnęłam ze swoich obserwacji, a dodatkowo Państwo z przytuliska mówili, że nie ma problemów w jego kontaktach z innymi psiakami. Quote
Recommended Posts