Ajula Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 biedne dziecko biedny pies Golub-Dobrzyń: Golub-Dobrzyń. Pies pogryzł 5-letnią dziewczynkę. Za rany odpowie jego właścicielka - 6 lipca 2009 Quote
Ajula Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 i jeszcze tu na ten sam temat Golub-Dobrzyń: Słyszałam straszny krzyk i za chwilę zobaczyłam sąsiada biegnącego z moim dzieckiem na rękach - 7 lipca 2009 Quote
_BARTEK Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 bardzo fajnie,ze dostepne jest zdjecie psa,bo kolejny raz widac,ze nie jest on z listy ras niebezpiecznych.... Quote
filodendron Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='_BARTEK']bardzo fajnie,ze dostepne jest zdjecie psa,bo kolejny raz widac,ze nie jest on z listy ras niebezpiecznych.... To jest jakaś ściema z tym zdjęciem. Ta sama fota krążyła w internecie w kontekście pogryzienia małej Naomi latem ubiegłego roku. O, nawet udało mi się jeden znaleźć - trzeba kliknąć w (link) Wtedy ten pies "robił" za sukę :D http://zapytaj.com.pl/Category/010,001/2,861837,Co_o_tym_sadzicieMnie_zbulwersowalo.html Quote
Recommended Posts