Czasowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Interesują mnie obroże pół zaciskowe w stylu rogz i łańcuszki. Najchętniej jednak kupiłabym łańcuszek. Jednak am obawy. Słyszałam o On-ku któremu sierść wypadała od takowej obroży. Kupować będę w Zoo Karina w Gdyni/ Gdańsku, nie pamiętam, obok Tesco. Właściwie to jeszcze troch.ę potrwa zanim się tam wybiorę, ale wybiorę. Chciałabym uzyskać jakieś informacje. Czy łańcuszek dla psa tej rasy nie będzie szkodliwy? :-( A moze macie do polecenia jakieś ładne, obroże. Najlepiej metalowo- materiałowe s tylu pół zaciskowym. Quote
vege* Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Raczej nic się twojemu pieskowi nie stanie bo widziałam jak byłam na wakacjach to taka pani właśnie była z westem (który się zakochał w mojej suczce:loveu: ) i on miał łańcuszek zaciskowy i nic mu nie było, moja suczka choć nie jest westem nosiła pół kolczatkę, wiesz takie coś z mini kolcami :eviltong: i sierść jej jakoś nie wypadała :eviltong: Quote
Czasowa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Nie wiem. Jak znajdziemy ładny komplet to bierzemy, a jak komplet tylko szelki + smycz to łańcuszek bierzemy :shake: Zobaczy się Quote
Recommended Posts