Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stratoos napisał(a):
Hej :) Witamy się pierwszy raz. Naprawdę nasze psy są prawie identyczne :cool3: Piękna sunia :loveu:

Tak jak mówiłaś- różnią się tylko kolorem :diabloti:

Posted

stratoos napisał(a):
Aha i jeszcze Fifi ma dłuższy ogonek, ale reszta taka sama :evil_lol:

Może to rodzeństwo (a jak nie to jakoś spokrewnieni muszą być):evil_lol: Moja Fifka urodziła się prawdopodobnie gdzieś tak w lutym.

Posted

Kashdog napisał(a):
Z nowych wieści: Fifi opanowała komendę "Daj łapę" :multi:

mądra bestia :loveu:
genialna jest mała.. :cool3: chyba muszę Was kiedyś napaść i ją zobaczyć :eviltong::eviltong:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
mądra bestia :loveu:
genialna jest mała.. :cool3: chyba muszę Was kiedyś napaść i ją zobaczyć :eviltong::eviltong:

Zapraszamy, zapraszamy :diabloti:

Posted

Kashdog napisał(a):
Może to rodzeństwo (a jak nie to jakoś spokrewnieni muszą być):evil_lol: Moja Fifka urodziła się prawdopodobnie gdzieś tak w lutym.

Ja za prawdopodobną datę urodzenia Timka uznałam 16 lutego, więc w przyszły czwartek kończy 5 miesięcy. Może coś z tym pokrewieństwem jest. Aha, wiem, że pisałam to już dużo razy, ale Fifi jest śliczna :loveu: Nie umiem się napatrzyć na ten uśmiechnięty pycholek :loveu:

Posted

stratoos napisał(a):
Ja za prawdopodobną datę urodzenia Timka uznałam 16 lutego, więc w przyszły czwartek kończy 5 miesięcy. Może coś z tym pokrewieństwem jest. Aha, wiem, że pisałam to już dużo razy, ale Fifi jest śliczna :loveu: Nie umiem się napatrzyć na ten uśmiechnięty pycholek :loveu:

Ja datę urodzin Fifi uznałam na 6 lutego xD Wielkie podziękowania od Fifi i ode mnie:loveu:

Posted

Śliczny, uśmiechnięty pychol :loveu:.
Gratulujemy naumienia się nowej komendy :cool3:.
Fajnie jest sobie psa przygarnąć, można sobie ustalić dowolną datę urodzin :lol:, Tosia ma wtedy, kiedy do mnie trafiła :diabloti:.

Posted

RCookie napisał(a):
Śliczny, uśmiechnięty pychol :loveu:.
Gratulujemy naumienia się nowej komendy :cool3:.
Fajnie jest sobie psa przygarnąć, można sobie ustalić dowolną datę urodzin :lol:, Tosia ma wtedy, kiedy do mnie trafiła :diabloti:.

Tak, właśnie to jest w tym dobre :evil_lol: