Izabela124. Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='Kashdog']Izabela124 mokra broda to nic w porównaniu z tym jaki koszmar przeżywałam jakiś rok temu :diabloti: Mój pies miał manie na jedzenie wszelkiego rodzaju odchodów, czasami trafiały się jeszcze 'świeże', więc to dopiero było ohydztwo! Widok przychodzącego do Ciebie pieska z odchodami w brodzie...bleh! O fuj! Już sobie to wyobraziłam :shake: Quote
Kashdog Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Izabela124.']O fuj! Już sobie to wyobraziłam :shake: :diabloti: Byłyśmy dzisiaj na spacerze, którego miało nie być Jak widać Fifka była bardzo zadowolona :diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 ona ma minę w stylu 'jestem zbyt zaczepista żeby pozowac z rudym zwierzem" :diabloti: Quote
Kashdog Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']ona ma minę w stylu 'jestem zbyt zaczepista żeby pozowac z rudym zwierzem" :diabloti: Haha, idealne określenie. Ona ogólnie strasznie śmiesznie zachowuje się w stosunku do Figi. Jeśli widzi ją na horyzoncie, podbiega z warkiem, jeśli 'udaje', że się z nią bawi, to cały czas warczy (ona ogólnie przy bieganiu za czymś warczy, ale z Figą to na całego). No i biedny spanielos nie wie o co chodzi i się boi. http://www.youtube.com/watch?v=lFeGvx5deq8&feature=plcp Fifka zadziwia mnie coraz bardziej. Ja to nie wiem co się z nią dzieje. Pies, który nigdy nie wyskakiwał do'dalszych' rzutów dzisiaj odwalił takie coś. Normalnie szok :crazyeye: Quote
Illusion Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 To ma związek z tym, że zaczęłaś lepiej rzucać, czy myślisz, że to coś innego? SUPER! :loveu: Quote
Kashdog Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Kaja10014 napisał(a):Genialna Fifka, brawo! :) Dzięki :) Illusion napisał(a):To ma związek z tym, że zaczęłaś lepiej rzucać, czy myślisz, że to coś innego? SUPER! :loveu: Myślę, że po prostu była głodna :evil_lol: A tak na serio to sama nie wiem, rzucać na pewno lepiej nie rzucam, wtedy frisbee leciało z wiatrem, więc jakoś lepiej w powietrzu się ułożyło. Myślę, że Fifka mogła zrozumieć - wyższy wyskok po frisbee=większa nagroda :lol: evel napisał(a):Robi wrażenie :razz: Nie sądziłam, że kiedykolwiek ktoś tak napisze na temat fifkowego filmiku z frisbee :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 no serio, wow!! :-o I jeszcze wspaniałe jest to że akurat wzięłaś aparat/kamerę i dzięki temu mamy nowy filmik :loveu: Quote
Kashdog Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']no serio, wow!! :-o I jeszcze wspaniałe jest to że akurat wzięłaś aparat/kamerę i dzięki temu mamy nowy filmik :loveu: No właśnie to jest dziwne, że udało się to nagrać ! [quote name='Pestka']Wow, świetna jest! Dzisiaj była prześwietna, bo naprawdę na tym spacerze fajnie pracowała. Spadek temperatury robi swoje :lol: Nie do końca wyszło, no ale paczajcie :D Quote
Natalia&Cody Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 ładne są :D ale fajny spacerek miałyście :cool3: Quote
Kashdog Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Natalia&Cody napisał(a):ładne są :D ale fajny spacerek miałyście :cool3: Pomimo strasznego wiatru był bardzo fajny :) Broda skrócona. Ciastka się pieką. Czyli jutro kierujemy się na adżilitowy obóz :multi: Quote
Natalia&Cody Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Kashdog napisał(a):Pomimo strasznego wiatru był bardzo fajny :) Broda skrócona. Ciastka się pieką. Czyli jutro kierujemy się na adżilitowy obóz :multi: Takie spacerki są zawsze fajne :D A zdradź nam sekret...jakie to ciastka? :cool3: Quote
Kashdog Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Natalia&Cody napisał(a): A zdradź nam sekret...jakie to ciastka? :cool3: Pasztetowe i marchewkowe ;) (psie oczywiście:diabloti:) Quote
Natalia&Cody Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Kashdog napisał(a):Pasztetowe i marchewkowe ;) (psie oczywiście:diabloti:) wiadomo :D ale pyszności. Chociaż powiem, że czasem te co piekę sama dla psa sobie spróbuję :D :D (jak Ci się chcę i masz czas to możesz mi podać przepisy na pw :D takich rzeczy nigdy nie za wiele :D ) Quote
Kashdog Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 [quote name='Natalia&Cody']wiadomo :D ale pyszności. Chociaż powiem, że czasem te co piekę sama dla psa sobie spróbuję :D :D (jak Ci się chcę i masz czas to możesz mi podać przepisy na pw :D takich rzeczy nigdy nie za wiele :D ) Noo, zdarza się :cool3: Korzystam z przepisów z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka-%29 ;) Quote
evel Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Kashdogu, a masz jakiś patent na to, żeby ciasteczka były chrupiące? Bo ostatnie dwa razy mi wyszły takie mokrawe, przez co muszę je mrozić, bo inaczej szybko się psują :( Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Kashdog'] http://www.youtube.com/watch?v=lFeGvx5deq8&feature=plcp Fifka zadziwia mnie coraz bardziej. Ja to nie wiem co się z nią dzieje. Pies, który nigdy nie wyskakiwał do'dalszych' rzutów dzisiaj odwalił takie coś. Normalnie szok :crazyeye: świetna jest :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Panienka z brodą:) http://i1083.photobucket.com/albums/j400/kataszynoviec/19%20czerwca%202012/DSC_0928.png Pzdr. Quote
Kashdog Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='evel']Kashdogu, a masz jakiś patent na to, żeby ciasteczka były chrupiące? Bo ostatnie dwa razy mi wyszły takie mokrawe, przez co muszę je mrozić, bo inaczej szybko się psują :( Jeśli chcę aby były chrupiące to po prostu zostawiam je w piekarniku na niskiej temperaturze aby się wysuszyły. Wtedy są mniej więcej jak suszona bułka i przez to trzymają się dłużej ;) [quote name='Marta_Ares']świetna jest :loveu: :loveu: Miło nam :) [quote name='Kaja10014']Udanego wyjazdu! :) Dzięki, dzięki! Obóz był niesamowity :loveu: [quote name='Asiaczek']Panienka z brodą:) http://i1083.photobucket.com/albums/j400/kataszynoviec/19 czerwca 2012/DSC_0928.png Pzdr. Już w sumie bez brody :diabloti: Ogólnie mówiąc - jesteśmy już w domu. Obóz był przefantastyczny, idealne towarzystwo, niesamowite i wyczerpujące treningi, które dały mi dużo do myślenia. Jak na razie nie stać mnie na nic więcej, bo obecnie przeżywam fazę "jak to możliwe, że to już się skończyło". Strasznie smutno było rozstawać się zarówno z obozowiczami jak i dziewczynami...teraz tylko czekać na kolejny obóz :) Quote
darii_iia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Na już na fb widziałam...zaaajebiste foty robisz. :loveu: Quote
Recommended Posts