Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shel']Biedny misiaczek:P
[quote name='Asiaczek']Hahaha, misio sobie lewituje, a Fifka skacze jak gdyby nigdy nic;-)
http://i774.photobucket.com/albums/yy25/AsosnaZ/f9-1.png

Pzdr.

:diabloti:

[quote name='ewelinka_m']spacerrrrrr niedługo jakoś? :diabloti:
No w końcu trzeba się na jakiś zebrać :D Myślę, że będę wolna dopiero jakoś w kwietniu gdy będzie wolne, bo teraz to w sobotę schron, a w niedziele treningi. Chyba, że piątek jakoś ewentualnie któryś ;)

Posted

[quote name='NightQueen']Widzę ze zabrałyście się do pracy :cool3: czyżby wiosna nadchodziła? :diabloti:

Jeżeli chodzi o agi to tak, w końcu trzeba jakoś popracować co byśmy nie wyszły na jakieś sieroty w sierpniu :D
A jak tam wrażenia po obejrzeniu ostatniego odcinka TVD :evil_lol:?

Posted

Kashdog napisał(a):

No w końcu trzeba się na jakiś zebrać :D Myślę, że będę wolna dopiero jakoś w kwietniu gdy będzie wolne, bo teraz to w sobotę schron, a w niedziele treningi. Chyba, że piątek jakoś ewentualnie któryś ;)

w piątki kończę o 13 ;)
a w poniedziałki co 2 tydz mam do 11 ;)

Posted

[quote name='Kashdog']Jeżeli chodzi o agi to tak, w końcu trzeba jakoś popracować co byśmy nie wyszły na jakieś sieroty w sierpniu :D
A jak tam wrażenia po obejrzeniu ostatniego odcinka TVD :evil_lol:?

Tak, Agi miałam na myśli :p Sierpniu? a co jest w sierpniu, bo wiesz mnie te sporty nie kręcą więc nie śledzę co jest kiedy i gdzie
odcinek fajny :cool3: ale zdecydowanie bardziej podobała mi się 15, ta cała kolacja i cały Damon :loveu: powrót Kaski i powtórne zabijanie Edka :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']Tak, Agi miałam na myśli :p Sierpniu? a co jest w sierpniu, bo wiesz mnie te sporty nie kręcą więc nie śledzę co jest kiedy i gdzie
odcinek fajny :cool3: ale zdecydowanie bardziej podobała mi się 15, ta cała kolacja i cały Damon :loveu: powrót Kaski i powtórne zabijanie Edka :evil_lol:

Tak jak napisała Satorowa-obóz ;) Ja chce już 8 kwietnia, wtedy to się będzie działo..:loveu:

[quote name='Dobcia']Jejjjjjjj:loveu: Jak ona cudnie skacze:loveu:

yyy... no i miś też:evil_lol:

Morka też by pewnie fajnie skakała :cool3:

[quote name='Ewa&Duffel']Haha świetne jest to ujęcie :lol: Fifka z jakim skupieniem się w misia wpatruje :cool3:
http://i774.photobucket.com/albums/yy25/AsosnaZ/f9-1.png

Cudne oczy:loveu::loveu::loveu:
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0995-1.jpg
[quote name='Asiaczek']Portrecik - marzenie:smile:
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0995-1.jpg

Pzdr.

:cool1:

Wiem, że jakoś dawno się nie udzielałam, ale mi się nic nie chciało :diabloti: No i nie miałam za bardzo czym się chwalić, bo Fifka przez jakiś tydzień chodziła dzień w dzień na smyczy, ponieważ utykała. Najprawdopodobniej gdzieś sobie girkę nadciągnęła.
A jaka radość była gdy wczoraj poszłyśmy na spacer i została spuszczona! Biegała w kółko jak głupia. Doszły nam wczoraj dyski. Już oczywiście zostały wypróbowane i stwierdzam, że są geniaaaalne! Jak tylko mi jakaś kasa do portfela wpłynie to muszę zakupić ich więcej :cool1:

Mogę Was zadowolić jedynie takimi oto zdjęciami

Posted

nie czuję się nasycona tymi zdjęciami, jest ich zdecydowanie za mało xDD

powrót Kaski i powtórne zabijanie Edka :evil_lol:

haha Kaśka :D:D
tak się zastanawiam kto to Edek, dopiero to powtórne zabijanie mi uświadomiło xD