Pestka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Ja mam coś do BC!:cool3: Co druga dogomaniaczka pragnie BC a;bo Grzywka :roll: I o tyle o ile zdarzają się osoby które chcą bo już dawno marzyły o tej rasie o tyle większośc widzi w nich agility i frisbee, jakby żaden inny pies nie mógł tych sportów uprawiac...:shake: Hmm, to według mnie powinnaś mieć raczej do co drugiej dogomaniaczki coś, a nie do samej rasy ;) Quote
sator_k_ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 A ja jeszcze znalazłam fifkowy tunel. Zdjęcie może nie najlepszej jakości, ale coś tam widać ;) Quote
BBeta Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Ja mam coś do BC!:cool3: Co druga dogomaniaczka pragnie BC a;bo Grzywka :roll: I o tyle o ile zdarzają się osoby które chcą bo już dawno marzyły o tej rasie o tyle większośc widzi w nich agility i frisbee, jakby żaden inny pies nie mógł tych sportów uprawiac...:shake: Marta_Ares napisał(a):ja chce aussika :eviltong: A ja chce Psa Faraona :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Pestka napisał(a):Hmm, to według mnie powinnaś mieć raczej do co drugiej dogomaniaczki coś, a nie do samej rasy ;) No i o to mi chodziło, ale źle to w poście ujęłam :P BC niedługo zaczną by rozmnazane jak yorki, coraz więcej nierasowych się widuje na ulicach... Przykre. A ja chcę whippeta od zawsze i na zawsze. Quote
Pestka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No i o to mi chodziło, ale źle to w poście ujęłam :P BC niedługo zaczną by rozmnazane jak yorki, coraz więcej nierasowych się widuje na ulicach... Przykre. A ja chcę whippeta od zawsze i na zawsze. To fakt ;) Whippeta pod kątem sportowym czy po prostu whippeta? Ale te charciki sa całkiem fajne, ja nie miałam z nimi raczej do czynienia tak osobiście (pomijając wystawy, ale to chyba sie nie liczy..) ale poznałam Comę, kojarzysz może? I mi się wydaje strasznie ciekawym psem ;) Quote
Onomato-Peja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Pestka napisał(a):To fakt ;) Whippeta pod kątem sportowym czy po prostu whippeta? Ale te charciki sa całkiem fajne, ja nie miałam z nimi raczej do czynienia tak osobiście (pomijając wystawy, ale to chyba sie nie liczy..) ale poznałam Comę, kojarzysz może? I mi się wydaje strasznie ciekawym psem ;) Whippety pasują mi zarówno z charakteru jak i z wyglądu. Miałam z nimi do czynienia 4 lata temu w wakacje i się w psiskach zakochałam. Whipy to chyba najłatwiejsze do wychowania chartolce, ale biorę pod uwagę też adopcję, więc jeśli chodzi o sport to też zależy, czy uda mi się psiaka wychowa na tyle, żeby brac udział w zawodach i nie martwic się na kazdym kroku, że spierdzieli. :loveu: Comę kojarzę, śliczna psinka :lol: Quote
ewelinka_m Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 hej :diabloti: zaglądaaaam stale, ale nie mam kiedy nabazgrać czegoś :eviltong: co gdzie i jak było na agility? :razz: opowiadać mi tu! :mad: i czego się na gg nie chwaliliście? :mad: Quote
Justa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0173-1.jpg Tu wygląda jak hiena :lol: :loveu: Quote
Kashdog Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='Endher']Super,że zaczynacie przygodę z agility,powodzenia! :cool1: No, super :loveu: [quote name='ewelinka_m']hej :diabloti: zaglądaaaam stale, ale nie mam kiedy nabazgrać czegoś :eviltong: co gdzie i jak było na agility? :razz: opowiadać mi tu! :mad: i czego się na gg nie chwaliliście? :mad: Jak na pierwszy raz było w miare dobrze ;) A szczegóły na blogu. A jakoś tak wyszło :diabloti: Quote
BBeta Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Endher'](...) nie ma na co czekać :diabloti: Jest :cool3: Czekam aż mi wyrośnie druga para rąk :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Fajnie Fifka radzi sobie na agility !!! :) Ma chyba dobrą budowę do tego i taka skoczna jest ;) Quote
Kashdog Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Fajnie Fifka radzi sobie na agility !!! :) Ma chyba dobrą budowę do tego i taka skoczna jest ;) Jeszcze nie tak fajnie, ale dzięki :) Do agility ma bardzo dobrą budowę ;) A tu filmik z dzisiejszego treningu :D http://www.youtube.com/watch?v=XkKV8qQCLgI Quote
Kashdog Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Wczoraj na agility szło nam o niebo lepiej. Jestem strasznie dumna z Fifki! Jutro będę bawić się w kucharkę, bo muszę zrobić ciasteczka wątróbkowe na trening. Fifka za nimi szaleje, a to zasługa Ewki od Guśki, która nam je pokazała :cool1: Fifka oczekująca na bieg Quote
Marta_Ares Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 pamiętam, ze u nas na treningach też hitem były te ciasteczka :D Quote
Feigned Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Marta_Ares napisał(a):pamiętam, ze u nas na treningach też hitem były te ciasteczka :D u nas tak samo, dzięki nim nastąpił nasz 1. przełom :evil_lol: Quote
Obama Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Endher napisał(a):S Nie miałam jeszcze okazji bliżej poznać żadnego Psa Faraona ale po krótkich obserwacjach zrobiły na mnie spore wrażenie :mdrmed: Piękne są Podenco z Ibizy...widziałam na żywo.CUD.:loveu: Fajnie,że bawicie się w agility i suni sprawia to radość:cool3: Quote
Kashdog Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Wczoraj upiekłam ciasteczka :diabloti: Nie wyglądają zbyt smakowicie, ale Fifce smakują :cool1: One działają cuda, Fifka daję się odwoływać od innych psów, poćwiczyłyśmy sobie wczoraj posłuszeństwo w rozproszeniu i jestem z Brodacza mega zadowolona :loveu: Jej zdjęć nie mam, ale wczorajsze z Karkowa jakieś wstawię :D Quote
sator_k_ Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Kurcze Kaśka zdjęcia wstawiła. Cud!:diabloti: A masz dużo tych ciasteczek? Może by od cb kupiła trochę:evil_lol:;)? Bo ja jeszcze w wątróbke nie zdąrzyłam zainwestować, a sera w domu jak się okazało nie ma :shake:. Quote
Kashdog Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 sator_k_ napisał(a):Kurcze Kaśka zdjęcia wstawiła. Cud!:diabloti: A masz dużo tych ciasteczek? Może by od cb kupiła trochę:evil_lol:;)? Bo ja jeszcze w wątróbke nie zdąrzyłam zainwestować, a sera w domu jak się okazało nie ma :shake:. Czy ty chcesz mi przez to powiedzieć, że rzadko wstawiam zdjęcia :diabloti:? Podzielę się z Wami :eviltong: Tylko ostrzegam, że za wiele to ich nie mam. Quote
Shel Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0183-2.jpg To fajne, tylko trampek z tyłu psuje wszystko. No i teraz tak całkiem prywatnie - bokeh mi się nie podoba:diabloti: Quote
Kashdog Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Shel']http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0183-2.jpg To fajne, tylko trampek z tyłu psuje wszystko. No i teraz tak całkiem prywatnie - bokeh mi się nie podoba:diabloti: No, ale niestety co ja na to poradzę, że dziecko musiało akurat stanąć w tym miejscu :evil_lol: Mi też się nie podoba :diabloti: Quote
sator_k_ Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Kashdog napisał(a): Podzielę się z Wami :eviltong: Tylko ostrzegam, że za wiele to ich nie mam. Może się jeszcze na zakupy do spożywczaka wybiorę ;) Tylko nie wiem za bardzo jak sie w mojej mikrofali funkcje gril włącza:hmmmm: Quote
Kashdog Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='sator_k_']Może się jeszcze na zakupy do spożywczaka wybiorę ;) Tylko nie wiem za bardzo jak sie w mojej mikrofali funkcje gril włącza:hmmmm: A jaką masz mikrofalę :evil_lol:? A tak w ogóle to w końcu nam przesyłka doszła i nawet nam gratisa dali :cool3:I w końcu nie będę musiała Cię dręczyć :diabloti: Quote
Recommended Posts