Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ja mam coś do BC!:cool3:
Co druga dogomaniaczka pragnie BC a;bo Grzywka :roll: I o tyle o ile zdarzają się osoby które chcą bo już dawno marzyły o tej rasie o tyle większośc widzi w nich agility i frisbee, jakby żaden inny pies nie mógł tych sportów uprawiac...:shake:

Hmm, to według mnie powinnaś mieć raczej do co drugiej dogomaniaczki coś, a nie do samej rasy ;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ja mam coś do BC!:cool3:
Co druga dogomaniaczka pragnie BC a;bo Grzywka :roll: I o tyle o ile zdarzają się osoby które chcą bo już dawno marzyły o tej rasie o tyle większośc widzi w nich agility i frisbee, jakby żaden inny pies nie mógł tych sportów uprawiac...:shake:

Marta_Ares napisał(a):
ja chce aussika :eviltong:

A ja chce Psa Faraona :cool3:

Posted

Pestka napisał(a):
Hmm, to według mnie powinnaś mieć raczej do co drugiej dogomaniaczki coś, a nie do samej rasy ;)

No i o to mi chodziło, ale źle to w poście ujęłam :P
BC niedługo zaczną by rozmnazane jak yorki, coraz więcej nierasowych się widuje na ulicach... Przykre.

A ja chcę whippeta od zawsze i na zawsze.

Posted

No i o to mi chodziło, ale źle to w poście ujęłam :P
BC niedługo zaczną by rozmnazane jak yorki, coraz więcej nierasowych się widuje na ulicach... Przykre.

A ja chcę whippeta od zawsze i na zawsze.

To fakt ;)

Whippeta pod kątem sportowym czy po prostu whippeta?
Ale te charciki sa całkiem fajne, ja nie miałam z nimi raczej do czynienia tak osobiście (pomijając wystawy, ale to chyba sie nie liczy..) ale poznałam Comę, kojarzysz może? I mi się wydaje strasznie ciekawym psem ;)

Posted

Pestka napisał(a):
To fakt ;)

Whippeta pod kątem sportowym czy po prostu whippeta?
Ale te charciki sa całkiem fajne, ja nie miałam z nimi raczej do czynienia tak osobiście (pomijając wystawy, ale to chyba sie nie liczy..) ale poznałam Comę, kojarzysz może? I mi się wydaje strasznie ciekawym psem ;)

Whippety pasują mi zarówno z charakteru jak i z wyglądu. Miałam z nimi do czynienia 4 lata temu w wakacje i się w psiskach zakochałam. Whipy to chyba najłatwiejsze do wychowania chartolce, ale biorę pod uwagę też adopcję, więc jeśli chodzi o sport to też zależy, czy uda mi się psiaka wychowa na tyle, żeby brac udział w zawodach i nie martwic się na kazdym kroku, że spierdzieli. :loveu:

Comę kojarzę, śliczna psinka :lol:

Posted

[quote name='Endher']Super,że zaczynacie przygodę z agility,powodzenia! :cool1:

No, super :loveu:
[quote name='ewelinka_m']hej :diabloti: zaglądaaaam stale, ale nie mam kiedy nabazgrać czegoś :eviltong:

co gdzie i jak było na agility? :razz: opowiadać mi tu! :mad: i czego się na gg nie chwaliliście? :mad:

Jak na pierwszy raz było w miare dobrze ;) A szczegóły na blogu. A jakoś tak wyszło :diabloti:

Posted

Wczoraj na agility szło nam o niebo lepiej. Jestem strasznie dumna z Fifki! Jutro będę bawić się w kucharkę, bo muszę zrobić ciasteczka wątróbkowe na trening. Fifka za nimi szaleje, a to zasługa Ewki od Guśki, która nam je pokazała :cool1:
Fifka oczekująca na bieg

Posted

Endher napisał(a):
S
Nie miałam jeszcze okazji bliżej poznać żadnego Psa Faraona ale po krótkich obserwacjach zrobiły na mnie spore wrażenie :mdrmed:

Piękne są Podenco z Ibizy...widziałam na żywo.CUD.:loveu:
Fajnie,że bawicie się w agility i suni sprawia to radość:cool3:

Posted

Wczoraj upiekłam ciasteczka :diabloti: Nie wyglądają zbyt smakowicie, ale Fifce smakują :cool1:
One działają cuda, Fifka daję się odwoływać od innych psów, poćwiczyłyśmy sobie wczoraj posłuszeństwo w rozproszeniu i jestem z Brodacza mega zadowolona :loveu:
Jej zdjęć nie mam, ale wczorajsze z Karkowa jakieś wstawię :D

Posted

Kurcze Kaśka zdjęcia wstawiła. Cud!:diabloti:

A masz dużo tych ciasteczek? Może by od cb kupiła trochę:evil_lol:;)? Bo ja jeszcze w wątróbke nie zdąrzyłam zainwestować, a sera w domu jak się okazało nie ma :shake:.

Posted

sator_k_ napisał(a):
Kurcze Kaśka zdjęcia wstawiła. Cud!:diabloti:

A masz dużo tych ciasteczek? Może by od cb kupiła trochę:evil_lol:;)? Bo ja jeszcze w wątróbke nie zdąrzyłam zainwestować, a sera w domu jak się okazało nie ma :shake:.

Czy ty chcesz mi przez to powiedzieć, że rzadko wstawiam zdjęcia :diabloti:?

Podzielę się z Wami :eviltong: Tylko ostrzegam, że za wiele to ich nie mam.

Posted

Kashdog napisał(a):

Podzielę się z Wami :eviltong: Tylko ostrzegam, że za wiele to ich nie mam.

Może się jeszcze na zakupy do spożywczaka wybiorę ;)
Tylko nie wiem za bardzo jak sie w mojej mikrofali funkcje gril włącza:hmmmm:

Posted

[quote name='sator_k_']Może się jeszcze na zakupy do spożywczaka wybiorę ;)
Tylko nie wiem za bardzo jak sie w mojej mikrofali funkcje gril włącza:hmmmm:

A jaką masz mikrofalę :evil_lol:?
A tak w ogóle to w końcu nam przesyłka doszła i nawet nam gratisa dali :cool3:I w końcu nie będę musiała Cię dręczyć
:diabloti: